Ik ben al lid
  
  • SosPronostics
  • SosBettingtips
  • SosApuestas
  • SosWetten

Bundesliga prognoses en voorspellingen

Bekijk alle Bundesliga prognoses van de redactie van SosWedden.com. Voor de belangrijke wedstrijden zijn er gedetailleerde voorspellingen aanwezig. Om deze te bekijken, klikt u op "Prognose in detail".

Bundesliga Onze Bundesliga prognoses

Onze prognoses voor de volgende Bundesliga wedstrijden zijn nog niet beschikbaar. Bekijk ze binnenkort.

Bundesliga Onze eerdere Bundesliga voorspellingen en tips

U vindt hieronder de resultaten van onze laatste prognoses op deze competitie.

Bundesliga Bundesliga
Werder Bremen Eintracht Frankfurt
03/06/2020 18H30
De prognose
Werder Bremen / Eintracht Frankfurt
De quote
1.35 bij
Bundesliga Bundesliga
Hoffenheim FC Koln
27/05/2020 18H30
De prognose
FC Koln
De quote
3.35 bij
Bundesliga Bundesliga
Fortuna Dusseldorf Schalke 04
27/05/2020 18H30
De prognose
Gelijk spel
De quote
3.75 bij
Bundesliga Bundesliga
Union Berlin Mainz 05
27/05/2020 18H30
De prognose
Union Berlin / Mainz 05
De quote
1.35 bij
Bundesliga Bundesliga
FC Augsburg Paderborn
27/05/2020 18H30
De prognose
FC Augsburg / Paderborn
De quote
1.26 bij
1 - 2 - 3

De belangrijke statistieken van de Bundesliga

  • Sinds 5 seizoenen is de Bundesliga met een gemiddelde van 2,9 doelpunten per wedstrijd de meest offensieve kampioenschap van Europa.
  • Tijdens de 101 edities (2013) van de Bundesliga won Bayer München 23 keer de titel en won zo 24% van de tijd. Het kan dus een lucratieve weddenschap zijn als de quote van de bookmaker hoog is.
  • Sinds het seizoen 2010-2011, is er steeds een gepromoveerde ploeg die na het seizoen opnieuw gedegradeerd wordt. Wedden dat een gepromoveerde ploeg opnieuw gedegradeerd zal zijn kan u dus veel geld brengen.

Wat belangrijk is voor het wedden op de Bundesliga

Het Duitse kampioenschap is vooral door twee ploegen gedomineerd : Bayer München en Borussia Dortmund. Naast die twee andere ploegen vinden we soms een paar underdogs maar ze hebben niet dezelfde kansen als de twee reuzen om de titel te winnen: Bayer Leverkusen, Werder Bremen, Wolfsburg, Borussia Mönchengladbach en Schalke 04. Achter die ploegen vinden we talrijke mindere grote ploegen en op de laatste plaatsen van het klassement hebben de ploegen redelijk hetzelfde niveau. Maar het gebeurt vaak dat een “minder sterkere” ploeg toch een schitterend seizoen speelt. Het niveau tussen de eerste en tweede Duitse divisie is redelijk belangrijk en het is dus moeilijk voor een gepromoveerde ploeg om in de eerste divisie te blijven behalve als ze genoeg geld hebben (Bijvoorbeeld: Hoffenheim).

Algemene presentatie

De Bundesliga is de hoogste Duitse divisie. In de andere grote Europese kampioenschappen zijn er 20 ploegen aanwezig maar in de Bundesliga zijn er alleen maar 18 ploegen die voor de titel spelen. Ze spelen een unieke fase waar iedere ploeg twee keer tegen elke ploeg speelt (heen- en terugwedstrijden). In de Bundesliga brengt een overwinning 3 punten, een nul één punt en een verlies brengt geen enkele punt. Aan het einde van het seizoen wint de ploeg die de meeste punten heeft de titel. De drie eerste ploegen winnen ook hun plaats voor de Champions League en de vierde ploeg moet eerst een voorronde spelen. De vijfde ploeg krijgt een plaats voor de Europa League en de zesde ploeg moet eerst de derde voorronde van de Europa League spelen. De twee laatste ploegen van de Bundesliga zijn naar de Zweite Bundesliga gedegradeerd (de tweede Duitse divisie). De 16de moet een heen- en terugwedstrijd tegen de derde van de Zweite Bundesliga spelen. Het klassement bepaalt van de volgende criteria: het aantal punten, de beste aanval, het verschil van de doelpunten enz.


Over SosWedden.com

Onze team van amateur-wedders heeft als doel om u te helpen om de sportresultaten beter te voorzien om goede prognoses te doen voor het voetbal, tennis, basketbal en andere sporten .

Contact met ons opnemen - Algemene voorwaarden - Site-overzicht

Copyright © 2020 SosWedden.com – Alle rechten voorbehouden