Ik ben al lid
  
  • SosPronostics
  • SosBettingtips
  • SosApuestas
  • SosWetten

Bwin

Moeten we nog Bwin, een van de wereldleiders van de sportweddenschappen, en sponsor van de grote Real Madrid voorstellen? De site heeft zijn reputatie door de kwaliteit van zijn platform en het grote aantal weddenschappen die aanwezig zijn gebouwd . Bwin.com onderscheid zich ook dor het aantal aangeboden weddenschappen voor elke voetbalwedstrijd. Ze bieden veel meer weddenschappen dan de andere bookmakers.

De live-weddenschappen liggen niet aan de kant. Bwin biedt zeker de beste interface om live te wedden. Verder zijn er talrijke video voor verschillende sporten op de site aanwezig.

En om te besluiten, bwin.com biedt u een bonus van € 50 tijdens uw eerste storting. Stort € 50 en de bookmaker verdubbeld uw storting !

Bwin Ontdekken Bwin Ontdekken

Het aanbod van Bwin in het kort

Voordelen Nadelen
De beste site voor uw live weddenschappen Een klantendienst niet altijd reactief
Een onvergelijkbare keuze aan weddenschappen Kosten tijdens het geld-instorten met bankkaart
Dankzij deze link wordt uw eerste storting verdubbelt tot € 50!

De test

De inschrijvingsbonus van Bwin

Bwin biedt een zeer goede welkomstbonus tot € 50 . Een heldere aanbod: U stort eerst uw geld en uw eerste storting wordt verdubbelt. Als u € 50 stort kunt u met het dubbele weden !

Geniet van een bonus van € 50 :

Bwin : hoe werkt het?

Zodra u zich op de site van Bwin.com bevindt zal u genieten van een elegante design. Het surfen is gebruiksvriendelijk en de module voor de live weddenschappen lijkt er schitterend uit. U bent meteen in de sfeer van de wedstrijd. Verder zult u ook geen onaangename verrassingen tegenkomen wanneer u live wedt omdat de interface zeer reactief is.

De site heeft de grootste aanbod weddenschappen. Deze bookmaker biedt u een indrukwekkend aantal weddenschappen voor talrijke kampioenschappen en dat voor iedere sport. En vooral op elke wedstrijd vindt u verschillende weddenschappen : de naam de de eerste scorer, de resultaat tijdens de helft, de precieze score, enz...

De quotes

De aanbevolen quotes zijn vooral zeer goed wanneer het over voetbal gaat met een herverdelingsratio dichtbij de 90% voor de belangrijkste Europese kampioenschappen. Voor het tennis bevindt de site zich ook in de hoge gemiddelde van de bookmakers in België. De bookmaker biedt vaak een "outsiderpremie". Zo is het een goede bookmaker om over de verassingen te weden.

Is Bwin.com veilig ?

Bwin is een van de wereldleiders van de onlinespellen, die in de beurs is genoteerd. De risico dat het failliet gaat of dat er fraudes zijn is dus nul. De site heeft zelfs een ploeg die tegen fraudes vecht ! Het bedrijf wordt ook vaak geauditeerd door onafhankelijke bureaus die door de beurs van Wenen verplicht is.

Hoe stort men het geld ? Hoe moet men het geld opnemen ? Wat zijn de kosten ?

Der zijn verschillende mogelijkheden om het geld te storten: Bankkaarten (visa/MasterCard), online betaalsystemen (Paypal, NETeller, Skrill/Moneybookers, ClickAndPay) of prepaid betaalkaarten (Ticket Premium en Paysafecard). U neemt uw geld op per per bank- of postgiro. Dat zal alleen maar een paar dagen duren. Stortingen met een bankkaart zal u 2% van het bedrag kosten. Voor de andere stortingsmogelijkheden en voor de opnames zijn er geen kosten.

De klantendienst

Als u een probleem tegenkomt of als u vragen heeft kunt u de klantendienst op verschillende wijzen bereiken (Engels gesproken):

  • E-mail : support.en@bwin.com
  • Telefoon : 00350 200 77761 van maandag tot vrijdag van 10 tot 22 uur en zaterdag en zondag van 12 tot 20 uur.
  • contactformulier beschikbaar op de site

U krijgt een antwoord aan uw mail binnen de 36 uren (Dus een beetje geduld! ) maar de kwaliteit van het antwoord is goed. De klantendienst is de slechtste punt van de site.

De mening van SosPronostics.com

Bwin is de beste bookmaker voor de voetbalweddenschappen of om live te wedden. ! De site biedt goede quotes aan, een zeer goede bonus en een belangrijke keuze aan weddenschappen. Dat allemaal op een snelle en functionele site. Een zeer goede bookmaker !

Dankzij deze link wordt uw eerste storting verdubbelt tot € 50!

Meer weten

  • SportyTrader.nl : een andere diepgaande analyse van deze sportweddenschapsite.
  • Bwin : De officiële site van de bookmaker

De beste site voor de fans van live-weddenschappen

18/20

Bonus
50

De waarderingen

Site 19/20
Aanbieding 18/20
Quotes 18/20
Betrouwbaarheid 19/20
Bonus 16/20
Globale waardering 18/20

Andere info

Minimale storting 10 €
Minimale inzet 0.5 €
Bonus Tot € 50 bonus tijdens uw eerste storting

betalingsmethoden

Mastercard 	2%
Visa 2%
Paypal gratis
NETeller gratis
Skrill gratis
Paysafecard gratis
Western Union € 16,50 onder € 200
ClickandBuy gratis
click2pay gratis
Ticket Premium gratis
Ideal gratis

Over SosWedden.com

Onze team van amateur-wedders heeft als doel om u te helpen om de sportresultaten beter te voorzien om goede prognoses te doen voor het voetbal, tennis, basketbal en andere sporten .

Beginnen
De prognoses
De beste bonussen
Inschrijving
  • Nog geen lid? Schrijf u snel in op SosWedden, de referentiegemeenschap voor wedders!

Contact met ons opnemen - Algemene voorwaarden - Site-overzicht

Copyright © 2021 SosWedden.com – Alle rechten voorbehouden