Ik ben al lid
  
  • SosPronostics
  • SosBettingtips
  • SosApuestas
  • SosWetten

Champions League prognoses en voorspellingen

Bekijk alle Champions League prognoses van de redactie van SosWedden.com. Voor de belangrijke wedstrijden zijn er gedetailleerde voorspellingen aanwezig. Om deze te bekijken, klikt u op "Prognose in detail".

Champions League Onze Champions League prognoses

Onze prognoses voor de volgende Champions League wedstrijden zijn nog niet beschikbaar. Bekijk ze binnenkort.

Champions League Onze eerdere Champions League voorspellingen en tips

U vindt hieronder de resultaten van onze laatste prognoses op deze competitie.

Champions League Champions League
Ajax Bayern Munich
12/12/2018 20H00
De prognose
Ajax / Bayern Munich
De quote
1.34 bij
Champions League Champions League
Benfica Aek Athens
12/12/2018 20H00
De prognose
Benfica
De quote
1.45 bij
Champions League Champions League
Manchester City Hoffenheim
12/12/2018 20H00
De prognose
Manchester City
De quote
1.33 bij
Champions League Champions League
Young Boys Juventus
12/12/2018 20H00
De prognose
Juventus
De quote
1.41 bij
Champions League Champions League
Valencia Manchester United
12/12/2018 20H00
De prognose
Valencia / Manchester United
De quote
1.41 bij
1 - 2 - 3

Essentiële statistieken

  • De Champions League is met een gemiddelde van 2,67 doelpunten per match vaak zeer spectaculair.
  • Tijdens die competitie zijn de ploegen die thuis spelen meestal de favorieten. In 2013-2014 wonnen ze 44,3% van hun thuiswedstrijden, speelden ze 23,9% gelijk en verloren ze 31,8% van hun thuiswedstrijden.
  • De thuiswedstrijden zijn vooral belangrijk tijdens de achtste finales dankzij de regel van de uitdoelpunten.

Wat belangrijk is voor het wedden op de Champions League

Real Madrid is de recordkampioen met 10 trofeeën. De Spaanse ploeg won de 5 eerste edities. Spanje is het land dat het meest de Champions League gewonnen heeft dankzij 14 titels. Ze bevinden zich zo voor Italië en Engeland die de beker al 12 keer gewonnen heeft. In de Champions League zijn er niet veel verassingen en de ploegen van de “belangrijkste” kampioenschappen winnen meestal de beker. Elke jaar spelen ze de finale in een ander stadion. Dit jaar zullen ze die in het Olympiastadion van Berlijn spelen.

Algemene presentatie

De Champions League is vaak als de meest prestigieuze voetbaltoernooi voor clubs beschouwt. Het is een jaarlijks toernooi en verenigt de 32 beste ploegen van Europa die hun plaats wonnen dankzij hun titel in hun landskampioenschap, hun nationale cup of door een kwalificatieronde. Het aantal ploegen per land bepaald aan hun plaats in de UEFA-ranklijst. De beste kampioenschappen krijgen maximum 4 plaatsen terwijl sommige kleine kampioenschappen slechts één plaats krijgen. De regels van het kampioenschap veranderden vaak, net zoals het aantal deelnemers. De competitie vindt zich tijdens het ganse seizoen plaats, tussen juli en mei. Het toernooi wordt als volgende gestructureerd: een groepfase met 8 groepen van 4 ploegen die heen- en terugwedstrijden spelen. De twee eerste ploegen kwalificeren zich voor de volgende ronde (een overwinning brengt 3 punten, een nul één punt en een verlies brengt geen enkele punt). Daarna spelen de 16 kwalificeerde ploegen de knock-outfase waar ze tot de finale heen- en terugwedstrijden spelen. De finale is in één wedstrijd. Wanneer ze na de tweede match gelijk staan, kan de ploeg die de meeste uitdoelpunten gescoord geeft doorgaan na de volgende ronde. Als ze daar ook gelijk staan, moeten ze dan 2x15 minuten verlengingen spelen. En als er na die verlengingen geen winnaar is moeten ze dan de penalty’s spelen


Over SosWedden.com

Onze team van amateur-wedders heeft als doel om u te helpen om de sportresultaten beter te voorzien om goede prognoses te doen voor het voetbal, tennis, basketbal en andere sporten .

Contact met ons opnemen - Algemene voorwaarden - Site-overzicht

Copyright © 2018 SosWedden.com – Alle rechten voorbehouden