Ik ben al lid
  
  • SosPronostics
  • SosBettingtips
  • SosApuestas
  • SosWetten

Euro 2016 prognoses en voorspellingen

Bekijk alle Euro 2016 prognoses van de redactie van SosWedden.com. Voor de belangrijke wedstrijden zijn er gedetailleerde voorspellingen aanwezig. Om deze te bekijken, klikt u op "Prognose in detail".

Euro 2016 Onze Euro 2016 prognoses

Onze prognoses voor de volgende Euro 2016 wedstrijden zijn nog niet beschikbaar. Bekijk ze binnenkort.

Euro 2016 Onze eerdere Euro 2016 voorspellingen en tips

U vindt hieronder de resultaten van onze laatste prognoses op deze competitie.

Euro 2016 Euro 2016
San Marino Rusland
19/11/2019 19H45
De prognose
Rusland
De quote
1.01 bij
Euro 2016 Euro 2016
Duitsland N. Ireland
19/11/2019 19H45
De prognose
Duitsland
De quote
1.17 bij
Euro 2016 Euro 2016
Wales Hungary
19/11/2019 19H45
De prognose
Wales
De quote
1.65 bij
Euro 2016 Euro 2016
Slovakia Azerbaijan
19/11/2019 19H45
De prognose
Slovakia
De quote
1.21 bij
Euro 2016 Euro 2016
Polen Slovenia
19/11/2019 19H45
De prognose
Polen
De quote
1.77 bij
1 - 2 - 3

EK 2016: De 6 groepen

Groep A: De gemakkelijke weg naar de finale voor de Blauwen

Iedereen was bang dat het Italië of Zweden zou worden, maar met een gunstige loting staan de Franse Blauwen in juni nu tegenover tegenstanders als Albanië, Roemenië en Zwitserland. Als we deze groep beoordelen, dan kunnen we je allereerst vertellen dat, net als op de WK ’s van 2010 en 2014, Frankrijk zich door landen als Zwitserland niet laat tegenhouden en ze zullen met plezier terugdenken aan de wedstrijd in Brazilië toen ze hen met 5 – 2 verpletterden. De belangrijkste bedreiging kan nu dus van de Albanezen komen, die in juni 2015 in een vriendschappelijke wedstrijd de scalp van de Blauwen kregen aangeboden, waarvoor ze nu wraak zullen proberen te nemen op Lorik Cana en zijn team. De eerste plaats ligt zeker binnen handbereik voor de Blauwen die het op het EK van 2016 graag willen gaan opnemen tegen de als derde geplaatste natie. Didier Deschamps heeft de kans om zijn talent te laten schitteren.

Groep B: Ter ere van Brittannië

Het hoogtepunt van de groepsfases zal deze spannende wedstrijd in het Bollaert Stadion zijn, waar de twee teams uit de buurlanden Engeland en Wales herenigd worden. De onderlinge rivaliteit tussen de Koninkrijken zal opnieuw worden uitgevochten, na de laatste confrontatie tussen de twee in de kwalificatieronde voor het EK 2012, toen de Drie Leeuwtjes wonnen. Maar de Welsh zijn tegenwoordig wel van een heel ander formaat, gesterkt door Jack Wilshere en vooral door de ongelooflijke Gareth Bale, die zijn team heel wat verder zou kunnen brengen op dit toernooi. Lukt het ze tegen alle verwachtingen in? We moeten het afwachten! Het gevecht belooft fel te worden en als Engeland hun kansen verspeeld, levert dat hooggespannen verwachtingen tegen tegenstanders van hetzelfde kaliber op.

Groep C: Lewandowski tegen Duitsland

Met Polen en Oekraïne komt Duitsland direct midden in het EK terecht. Titelverdediger Duitsland heeft waarschijnlijk de beste kaarten, maar in deze groep moet je dat niet te licht opvatten. Tijdens de kwalificatierondes deden de polen van zich spreken, dankzij hun sterspeler Robert Lewandowski. De spits van Bayern München verzamelt sinds het begin van het seizoen goals en kan een wedstrijd altijd doen omslaan, vraag dat maar aan de spelers van Wolfsburg (vijf doelpunten binnen 9 minuten door Lewandowski eind september). Hij treft hier een aantal spelers van zijn huidige team en hoopt hier waarschijnlijk zijn voordeel mee te doen om ze in de val te laten lopen. Polen overleefde de knock-outfase (2-0), en waarom zou ze dat op dit EK niet weer lukken? Noord-Ierland bracht de twijfelaars tot zwijgen, is duidelijk van het tweede garnituur, maar zal zich proberen te mengen in de strijd voor de finaleplaatsen, om het podium waarschijnlijk aan Oekraïne over te laten.

Groep D: Zware test voor Spanje

De extrinsieke strijd van Spanje! In een groep die bestaat uit Tsjechië, Turkije en Kroatië, moet de tweevoudige titelverdediger er direct flink tegenaan. Ze hebben heel wat goed te maken, na het volkomen mislukte WK van 2014, waarin ze er al in de groepsfase uitlagen. De Kroaten, met een zeer sterk middenveld (Modric, Rakitic ...) zullen hun belangrijkste concurrenten zijn voor de eerste plek in de groep. Maar de Tsjechen en de Turken zullen niet ver achter liggen en zullen hun kans proberen te pakken. In deze zeer sterke groep D zullen heel wat gekke wedstrijden te zien zijn!

Groep E: Groep des Doods

België, Italië, Zweden, Ierland: Op het EK 2016 is dit echt de Groep des Doods. Elke competitie heeft zijn eigen unieke omstandigheden en de Belgen, nr. 1 in het FIFA klassement, hebben waarschijnlijk spijt van deze loting. Ze kruisen de degens met de Italianen in hun openingswedstrijd. Als iemand al dacht dat de eerste twee plaatsen gereserveerd zijn voor België en Italië, dan heeft hij het mis! Kijk uit voor de Zweedse reus Ibrahimovic. De Zweden zouden zowel België als Italië eruit kunnen schoppen, afhankelijk van hun top spits. Ze zijn nog gefrustreerd omdat ze niet deelnamen aan het WK in Brazilië en ze willen hier de top halen, en nu Zlatan op eigen terrein speelt, zijn zij voor iedereen een groot vraagteken. Met zulke sterke tegenstanders zouden de Ierse Klavertjes hun kans schoon kunnen zien, maar ze missen hiervoor het talent....

Groep F: Glanzend Portugal

Net als de Fransen hebben de Portugezen letterlijk geluk gehad bij de loting, omdat ze in een groep kwamen met landen als Oostenrijk, Hongarije en IJsland. Het is nu of nooit voor de grote Cristiano Ronaldo & vrienden om zich te doen gelden op het Europese continent. Met een groep die ze echt aan moeten kunnen, heeft Portugal geen ruimte voor uitvluchten. Ze moeten echter wel oppassen voor de Oostenrijkers, met 9 indrukwekkende overwinningen in de play-offs op hun conto. Als je dus wilt wedden op een outsider, dan zouden wij kiezen voor Oostenrijk, die we in staat achten om grote dingen te bereiken op dit EK. Hongarije en IJsland zullen proberen om te overleven, voort surfend op hun goede dynamiek in de play-offs.


Over SosWedden.com

Onze team van amateur-wedders heeft als doel om u te helpen om de sportresultaten beter te voorzien om goede prognoses te doen voor het voetbal, tennis, basketbal en andere sporten .

Contact met ons opnemen - Algemene voorwaarden - Site-overzicht

Copyright © 2020 SosWedden.com – Alle rechten voorbehouden