Ik ben al lid
  
  • SosPronostics
  • SosBettingtips
  • SosApuestas
  • SosWetten

Europa League prognoses en voorspellingen

Bekijk alle Europa League prognoses van de redactie van SosWedden.com. Voor de belangrijke wedstrijden zijn er gedetailleerde voorspellingen aanwezig. Om deze te bekijken, klikt u op "Prognose in detail".

Europa League Onze Europa League prognoses

Onze prognoses voor de volgende Europa League wedstrijden zijn nog niet beschikbaar. Bekijk ze binnenkort.

Europa League Onze eerdere Europa League voorspellingen en tips

U vindt hieronder de resultaten van onze laatste prognoses op deze competitie.

Europa League Europa League
Eintracht Frankfurt Basel
12/03/2020 17H55
De prognose
Eintracht Frankfurt
De quote
1.67 bij
Europa League Europa League
Red Bull Salzburg Eintracht Frankfurt
28/02/2020 17H00
De prognose
Red Bull Salzburg / Eintracht Frankfurt
De quote
1.26 bij
Europa League Europa League
Inter Ludogorets Razgrad
27/02/2020 20H00
De prognose
Inter / Gelijk spel
De quote
1.15 bij
Europa League Europa League
Ajax Getafe
27/02/2020 20H00
De prognose
Ajax / Getafe
De quote
1.35 bij
Europa League Europa League
Benfica Shakhter Donetsk
27/02/2020 20H00
De prognose
Benfica / Shakhter Donetsk
De quote
1.34 bij
1 - 2 - 3

Essentiële statistieken

Sinds een paar jaren wordt er gemiddeld 2,75 doelpunten per match gescoord in de Europa League en de ploegen die thuis spelen winnen 45% van de tijd. Tijdens de helft van de wedstrijden ziet men meer dan 2,5 doelpunten en we kunnen zien dat het vooral na de eerste ronde gebeurt.

Dat komt vooral omdat tijdens de eerste ronde veel kleinere ploegen aanwezig zijn en die sluiten volledig het spel. Zelf voor een goede ploeg die vaak aanvalt is het moeilijk om het spel naar voren te zetten tegen een compacte muur.

Wanneer de knock-outfase begint ligt het gemiddelde doelpunten rond de 3 doelpunten per match. Als de quote interessant is aarzel niet om vaak op de +2,5 doelpunten te wedden tijdens de terugwedstrijden want tijdens die wedstrijden moet er steeds een ploeg zich ontdekken. Het kan dus een lucratieve weddenschap zijn.

Wat belangrijk is voor het wedden op de Europa League

De Europa League was vaak niet zeer belangrijk voor de grote ploegen maar sinds een paar jaren vinden ze die competitie ook belangrijk en zo krijgen we ook zeer mooie wedstrijden net zoals die van de Champions League.

En vanaf het seizoen 2014/2015 zal deze competitie mooier zijn want de winnaar van de Europa League wint een plaats voor de volgende Champions League. De ploegen die hun plaats niet dankzij hun kampioenschappen wonnen zullen dus hun beste doen om zo hun plaats voor de Champions League te winnen…

Maar opgepast tijdens de eerste ronde van de Europa League. Sommige grote ploegen, die een volle agenda hebben spelen vaak juist voor de tweede plaats. Dus wanneer ze thuis spelen zetten ze hun beste spelers op het veld maar als ze ver van hun stadion spelen zenden ze vaak hun b-ploeg. En zo kunnen we vaak verast zijn van de score. En dus opgelet op de compositie van de twee ploegen!

Algemene presentatie

Vroeger bekent onder de naam van de UEFA Cup, de competitie verandert zijn naam in 2009/2010. Nu kent men het beter onder de naam van de UEFA Europa League en het bevat dan een groepsfase met 48 ploegen die thuis- en uitwedstrijden spelen, net zoals in de Champions League.

Zo wordt de Europa League gespeeld : eerst spelen ze een groepsfase met 8 groepen van 4 ploegen die thuis- en uitwedstrijden spelen. De twee eerste van elke groep kwalificeren zich voor de volgende ronde (tijdens die groepsfase brengt een overwinning 3 punten, een nul geeft de beide ploegen één punt en wanneer een ploeg verliest krijgt hij geen enkele punt). Daarna spelen de 16 gekwalificeerde ploegen een knock-outfase met thuis- en uitwedstrijden en dat tot de finale. Wanneer ze na de tweede wedstrijd gelijk staan kan de ploeg die de meeste doelpunten tijdens hun uitwedstrijd gescoord geeft naar de volgende ronde gaan anders spelen ze verlengingen (2 keer 15 minuten). En als ze na die verlengingen nog gelijk staan moeten ze hun plaats voor de volgende ronde dankzij de penalty’s winnen.


Over SosWedden.com

Onze team van amateur-wedders heeft als doel om u te helpen om de sportresultaten beter te voorzien om goede prognoses te doen voor het voetbal, tennis, basketbal en andere sporten .

Contact met ons opnemen - Algemene voorwaarden - Site-overzicht

Copyright © 2020 SosWedden.com – Alle rechten voorbehouden