Ik ben al lid
  
  • SosPronostics
  • SosBettingtips
  • SosApuestas
  • SosWetten

De bonussen van de bookmakers goed gebruiken

Het gebruiken van de bonussen die de bookmakers geven is een goede methode. Maar u moet een paar voorzorgsmaatregelen nemen en eenvoudige regels respecteren.

Kies goede bekende bookmakers

U moet een keuze maken uit talloze bookmakers. Schrijf u niet zomaar ergens in. Speel op zeker en vertrouw niet alles en iedereen.

Let op de opnamevoorwaarden

De opnamevoorwaarden worden door de bookmakers gebruikt om te voorkomen dat u te gemakkelijk uw bonus opneemt. Lees de rubriek over de Bonus zorgvuldig om te weten te komen wat de specifieke voorwaarden van elke site zijn.

Stort wat nodig is, niet meer

Stort nooit meer dan nodig is. Als u 100 euro moet storten om een maximale bonus bij een bookmaker te krijgen, stort u precies 100 euro. Bepaalde bookmakers verplichten u tot het x keer inzetten van uw storting, dus als u 300 euro moet u wel heel erg veel inzetten om uiteindelijk niet meer winst te maken.

Profiteer van de beste aanbiedingen

Op SosWedden.com doen we ons best om u het hele jaar te laten profiteren van de beste aanbiedingen en bonussen! U zult nergens beter vinden! Profiteer van de beste aanbiedingen en bonussen van het moment:

€ 50 bij Bwin € 80 bij Unibet

De andere rubrieken:


Over SosWedden.com

Onze team van amateur-wedders heeft als doel om u te helpen om de sportresultaten beter te voorzien om goede prognoses te doen voor het voetbal, tennis, basketbal en andere sporten .

Beginnen
De prognoses
Sportweddenschap sites
Inschrijving
  • Nog geen lid? Schrijf u snel in op SosWedden, de referentiegemeenschap voor wedders!

Contact met ons opnemen - Algemene voorwaarden - Site-overzicht

Copyright © 2018 SosWedden.com – Alle rechten voorbehouden