Ik ben al lid
  
  • SosPronostics
  • SosBettingtips
  • SosApuestas
  • SosWetten

Tour de France 2015: 4 favorieten voor één plaats

19/06/15
Voor het eerste keer krijgen wij een zeer spannende strijd tussen vier renners. Tijdens de Tour de France 2015 zullen we vier favorieten zien die voor de titel zullen vechten: Froome, Contador, Quintana en Nibali. De redactie presenteert u de 102de editie van de Tour.

Een prachtig kwartet

Christopher Froome

In 2014 kende Froome een moeilijk seizoen maar hij is opnieuw in een uitstekende vorm Dit jaar heeft de Brit al de Ruta del Sol en de Criterium du Dauphiné gewonnen. Tijdens de laatste race won hij met een voorsprong van vier minuten op Nibali. De winnaar van de tour 2013 en tweede in 2012 beslot om de Giro niet te rijden om fit te zijn voor de Ronde van Frankrijk. Froome is de grote favoriet van de redactie.

Alberto Contador

Winnaar in 2007 en 2009, Contador wil opnieuw dé Tour winnen. De Spanjaard won dit jaar de Giro en rijdt dus vol vertrouwen naar Frankrijk om een nieuwe titel te veroveren. Tussen Froome en Contador zal het een vreselijke strijd zijn. Froome won de Ruta del Sol met een voorspong van slechts twee seconden op Contador! De Tour ziet er spannender uit dan ooit.

Nairo Quintana

De Colombiaanse renner verbaasde iedereen tijdens zijn eerste en enige participatie in de ronde van Frankrijk waar hij op de tweede plaats eindigde en waar hij de witte trui won. Vorig jaar won hij ook de Giro en werd zo als een serieuze tegenstander beschouwd en is nu voor de Tour een van de grote favoriet. Het peloton zal dus Quintana in de gaten houden.

Vincenzo Nibali

Kan Nibali opnieuw de ronde winnen? De Italiaanse winnaar van de vorige editie zal dit jaar tegen drie serieuze tegenstanders moeten fietsen. Maar niets is onmogelijk voor Nibali die al drie grote rondes gewonnen heeft ( Frankrijk, Giro 2013 en Spanje 2010).

Bookmakers


Over SosWedden.com

Onze team van amateur-wedders heeft als doel om u te helpen om de sportresultaten beter te voorzien om goede prognoses te doen voor het voetbal, tennis, basketbal en andere sporten .

Contact met ons opnemen - Algemene voorwaarden - Site-overzicht

Copyright © 2021 SosWedden.com – Alle rechten voorbehouden