Ik ben al lid
  
  • SosPronostics
  • SosBettingtips
  • SosApuestas
  • SosWetten

Nieuws over sportweddenschappen

Nieuwe bookmakers, promoties, bijzondere feiten in de sector, interessante weddenschappen, lees al het nieuws over sportweddenschappen en het nieuws over de site SosWedden.com !

Tour de France 2015: 4 favorieten voor één plaats
19/06/15
Voor het eerste keer krijgen wij een zeer spannende strijd tussen vier renners. Tijdens de Tour de France 2015 zullen we vier favorieten zien die voor de titel zullen vechten: Froome, Contador, Quintana en Nibali. De redactie presenteert u de 102de editie van de Tour.

Presentatie en de goede ideeën: alles weten over de Champions League finale.
01/06/15
Zaterdagavond is Berlijn het centrum van de wereld want iedereen zal naar de finale van de Champions League kijken tussen Barcelona en Juventus. Voor de aftrap geeft de redactie een presentatie van de wedstrijd en een paar goede plannen waarop u kunt wedden.

Het wereldkampioenschap voetbal vrouwen 2015: de favorieten
01/06/15
Van 6 juni tot 5 juli spelen de 24 beste voetbalploegen het zevende WK voetbal vrouwen in Canada. Het lijkt eruit dat de Verenigde Staten de beste ploeg heeft maar de concurrentie zal zwaar zijn. De redactie beschouwt de volgende ploegen als de grote favorieten voor de titel…

Copa America : de favorieten voor de beker !
19/05/15
In Chili vinden we deze zomer de twaalf beste ploegen van Zuid-Amerika voor de Copa America. De grote favorieten zijn Brazilië, Chili en Argentinië. Uruguay, de huidige kampioen zal zijn beste moeten doen om de titel te bewaren. Alles kan gebeuren en het zal een spannende competitie zijn. De redactie stelt u de grote favorieten om op de Copa America te wedden!

Nu is het tijd voor de kwartfinales van de Champions League!
24/03/15
PSG-Barcelona, Atlético Madrid-Real Madrid, Juventus-Monaco en Porto-Bayern München. De loting voor de kwartfinales hebben het zo besloten. Er zijn dus nog drie Spaanse, twee Franse, één Duitse, één Italiaanse en één Portugese ploeg aanwezig. Hieronder vindt u onze presentatie over de vier wedstrijden van de kwartfinale!

Het nieuwe Formule 1-seizoen begint!
23/03/15
Na de eerste Grand Prix in Australië is het tijd om eens naar de aanwezige krachten te kijken maar ook naar de nieuwe elementen van het reglement en natuurlijk ook de prognoses van de redactie!

Onze prognoses voor de achtste finales van de Champions League!
22/12/14
PSG - Chelsea, Barcelona - Manchester City of Juventus – Dortmund. De achtste finales zijn dit jaar zeer spannend. Laten we even kijken naar de verschillende wedstrijden om de beste prognoses te vinden!

Hoe loopt het af met de ronde van Frankrijk?
15/07/14
De eerste helft van de ronde van Frankrijk heeft ons niet teleurgesteld. De dag na de 10de etappe leert ons al veel over de afloop van de tour. Eerst hadden we een woelige eerste week met regenbuien, talrijke sterren die vallen en verassingen.

De beste weddenschapsites voor het WK 2014
19/12/13
Het aantal weddenschappen zal snel stijgen tijdens het WK. De concurrentie tussen we weddenschappensites zal dus hard zijn om nieuwe klanten tijdens het WK aan te lokken. Het is dus voor u het beste moment om ervan te genieten! Maar voor u uw nieuwe weddenschapsite wilt kiezen wilt u misschien eerst weten wie de beste bonus, quotes of weddenschappen aanbiedt voor het WK ? Ontdek onze antwoord hieronder en ontdek ook onze podium van de beste weddenschappensites om over het WK te wedden.

Bookmakers


Over SosWedden.com

Onze team van amateur-wedders heeft als doel om u te helpen om de sportresultaten beter te voorzien om goede prognoses te doen voor het voetbal, tennis, basketbal en andere sporten .

Contact met ons opnemen - Algemene voorwaarden - Site-overzicht

Copyright © 2021 SosWedden.com – Alle rechten voorbehouden