Ik ben al lid
  
  • SosPronostics
  • SosBettingtips
  • SosApuestas
  • SosWetten

Unibet

Unibet is een van de belangrijkste bookmaker van Europa die zeer bekend is bij de wedders ! De site heeft talrijke troeven : interessante quotes, een zeer complete weddenschapaanbod en een goed doordachte ergonomie. Verder krijgt u bij Unibet ook een welkomstbonus van € 50 om gratis te wedden !

Unibet.com onderscheid zich ook van de andere door de talrijke promoties dat hij aanbiedt aan de leden van de site. U kunt bijvoorbeeld terugbetaald zijn wanneer er een speciale gebeurtenis tijdens een wedstrijd gebeurt. U kunt ook quotes met een boost krijgen voor de combineerde weddenschappen of nog een grote spaarpot winnen die ze op spel zetten tijdens grote competities.

Unibet Ontdekken Unibet Ontdekken

Het aanbod van Unibet in het kort

Voordelen Nadelen
De quotes die een boost krijgen tijdens de combineerde weddenschappen Biedt niet veel weddenschappen voor minder bekende sporten
Biedt vaak talrijke promoties Een klantendienst die niet altijd reactief is
Klik hier om de Unibet-bonus Unibet € 50 te krijgen om te wedden !

De test

De welkomstbonus van Unibet

Unibet biedt voor onze leden een bonus van50 € onder de vorm van gratis weddenschappen. Om de bonus te krijgen moet u

  • Schrijf u in op de site dankzij deze bonuslink
  • 2 Stort en doe een weddenschap van € 50 met een quote van minimum 1.4. Unibet biedt u dan € 50 extra.

Unibet : hoe werkt het?

Het design is geslaagd en herkenbaar aan zijn groene kleur die op de ganse site aanwezig is. U zult geen problemen tegenkomen wanneer u op de site surft en wanneer u wedt. De menu is zeer gebruiksvriendelijk en de grote matchen zijn al tevoren gezet van de homepage. Op de homepage vindt u ook de huidige promoties. Handig voor het wedden !

Voor de fans van Voetbaltoto heeft u op Unibet.com de Supertoto. Daar kunt u ook zeer éénvoudig uw rooster aanvullen en misschien wint u de volle spaarpot !

De quotes

De quotes bevinden zich in het gemiddelde van de bookmakers in België met een paar speciale kenmerken. Unibet.com onderscheidt zich ook door zijn voetbalweddenschappen die de andere bookmakers niet veel hebben en biedt vaak de beste quote wanneer u op de scorer van de wedstrijd wedt.

Unibet.com : is het veilig ?

Unibet gebruikt een encrypteren-systeem die veilig is en die u data zeer goed beschermt wanneer u per kaart geld stort. Omdat hij aanwezig is op de beurs van Stockholm is Unibet vak gecontroleerd door de financiële commissie van Zweden. De bookmaker is financieel zeer sterk.

Hoe stort men het geld ? Hoe moet men het geld opnemen ? Wat zijn de kosten ?

U kunt uw geld via Bankkaarten (Visa of Mastercard) of andere elektronische betaalmogelijkheden zoals Skrill/Moneybookers of Ticket Premium storten. Om u geld af te nemen moet u een bankoverschrijving vragen (dat neemt 2 tot 3 dagen). De bookmaker neemt geen enkele kosten voor het storten of afnemen en dat is een sterke punt.

De klantendienst

Als u een vraag heeft of als u een probleem tegenkomt kunt u Unibet op verschillende manieren bereiken. Via mail (info-nl@unibetsupport.com) krijgt u een antwoord ongeveer 24 uur later en het antwoord is niet altijd zeer goed. De aanwezigheid van een Live Chat maakt het eenvoudiger en is bereikbaar in het Engels tussen 10 uur en 22 uur. En u kunt ze ook per telefoon bereiken op de gratis nummer 0800 0231993 waar ze u in het België antwoorden.

De mening van SosPronostics.com

Unibet is een goede bookmaker dat we u aanraden vooral als u graag op de scorer wedt of als u combineerde weddenschappen speelt.. U zult op de site talrijke aanbiedingen vinden met quotes die zich boven het gemiddelde vinden !

Klik hier om de Unibet-bonus Unibet € 50 te krijgen om te wedden !

Meer weten

  • SportyTrader.nl : een andere diepgaande analyse van deze sportweddenschapsite.
  • Unibet : De officiële site van de bookmaker

De beste quotes voor combineerde weddenschappen

16/20

De waarderingen

Site 17/20
Aanbieding 17/20
Quotes 17/20
Betrouwbaarheid 14/20
Bonus 16/20
Globale waardering 16/20

Andere info

Bonus Tot € 50 tijdens uw inschrijving om gratis te wedden !

betalingsmethoden

Mastercard 	2,5%
Visa 2,5%
Visa Electron 2,5%
Skrill gratis
NETeller gratis
Paysafecard gratis
Bankoverdracht gratis

Over SosWedden.com

Onze team van amateur-wedders heeft als doel om u te helpen om de sportresultaten beter te voorzien om goede prognoses te doen voor het voetbal, tennis, basketbal en andere sporten .

Beginnen
De prognoses
De beste bonussen
Inschrijving
  • Nog geen lid? Schrijf u snel in op SosWedden, de referentiegemeenschap voor wedders!

Contact met ons opnemen - Algemene voorwaarden - Site-overzicht

Copyright © 2018 SosWedden.com – Alle rechten voorbehouden