Loading...

Voorspelling Ajax - Excelsior

24 april 15:00

Voetbal - Eredivisie

Ajax Ajax
-
Excelsior Excelsior

Onze wedtip

Excelsior Rotterdam Double Chance

Toto 4.14 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - Excelsior

Op speeldag 31 mag Ajax Amsterdam zich opmaken om Excelsior Rotterdam te ontvangen in de Nederlandse Eredivisie. De Amsterdammers hebben met nog 4 speeldagen te gaan en 7 punten achterstand op de nummer 4 AZ Alkmaar niet veel meer om te winnen, maar wel nog om te verliezen. Het kan namelijk zijn 5e plek nog verliezen welke recht geeft op een ticket voor de UEFA Europa League. Ajax telt slechts 1 punt meer dan seizoensrevelatie NEC Nijmegen en 2 op FC Utrecht. De troepen van John van’t Schip boeken 8 op 15 uit hun laatste 5 duels. Het speelde gelijk bij Sparta Rotterdam (2-2), won bij PEC Zwolle (1-3), speelde thuis gelijk tegen GO Ahead Eagles (1-1), verloor zwaar bij Feyenoord (6-0) en won van FC Twente (2-1).

Met Excelsior Rotterdam komt de nummer 15e op bezoek. De troepen van Marinus Dijkhuizen staan 1 punt boven de degradatieplek waar RKC Waalwijk staat. Voor de Rotterdammers staat er dus nog heel veel op het spel. Het boekte 4 op 15 uit zijn laatste 5 duels. Het speelde thuis gelijk tegen RKC Waalwijk (1-1), verloor van GO Ahead Eagles (3-0), verloor van PSV Eindhoven (0-2), verloor van PEC Zwolle (2-1) en won van FC Volendam (4-0).

De highlights: Ajax - Excelsior

  • Excelsior hield Ajax in heenmatch in bedwang
  • Ajax incasseerde in laatste 6 duels minstens 1 doelpunt tegen
  • Ajax meeste doelpunten tegen van top 12
  • Excelsior scoort meeste doelpunten van laatste 8 in het klassement

Onze voorspelling: Ajax - Excelsior

‘Never waste a good crisis’, een bekend uitspraak van de Brit Winston Churchill. Eentje die wij gaan toepassen op de malaise die Ajax beleeft dit seizoen. Het ontvangt met Excelsior een tegenstander waartegen het de vorige confrontatie ook niet kon winnen en die nog heel wat op het spel heeft staan. Ajax incasseert bovendien de meeste doelpunten van de top 12(!), terwijl Excelsior de meeste doelpunten maakt van de laatste 8. Onze voorspelling Ajax-Excelsior Rotterdam: Excelsior Rotterdam Double Chance.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.