Loading...

Unibet: Review, Bonus en Bonus Code

sheet.book.header.alt
WELKOMSTBONUS €50 Een account aanmaken Tijdelijke aanbieding
Overzicht :
Unibet bonus Unibet bonus code

Onze Unibet review

Heb je nog nooit een account aangemaakt bij Unibet? Dan kan dit een goed idee zijn wanneer je doet aan sportwedden of dit van plan bent.

In juli 2024 biedt Unibet een welkomstbonus van €50, en dit zonder dat hier een kortingscode voor nodig is.

Unibet wordt gezien als één van de betere bookmakers van het moment en stelt zowel beginnend als ervaren sportwedders in staat om op een prettige manier te wedden op sport. 

Met hoge quoteringen, veel verschillende mogelijkheden om in te zetten en mooie acties kunnen we niet om deze aanbieder van sportweddenschappen heen.

Wil je profiteren van die mogelijkheden? Dan moet je daarvoor een account aanmaken.

Weet trouwens dat je €50 krijgt aangeboden bij een inschrijving om de casinospellen te proberen en een bonus die kan oplopen. tot €250 voor het poker. Qua acties zouden we niet veel meer kunnen vragen van een bookmaker.

Unibet beoordeling

Gemiddeld cijfer 9.0/10
Odds : 9/10
Aanbod : 9/10
Betalingen : 9/10
Bonus : 9/10
Klantenservice : 9/10
Mobiel : 9/10

Unibet bonus

Nieuwe spelers kunnen bij Unibet in aanmerking komen voor drie verschillende inschrijfbonussen.

Als je je je inschrijft, kun je €20 terugkrijgen op het moment dat je eerste weddenschap van €20 op paardenrace verliest.

Daarnaast biedt Unibet €50 aan voor het poker, voor partijen aan verschillende tafels.

Tot slot, en dat is de bonus die ons nog het meest interesseert, is er de bonus voor het sportwedden, indien je eerste weddenschap verliezend is. Die bonus in de vorm van een free bet gaat tot maximaal €50, een mooi bedrag.

Stel je bijvoorbeeld voor dat je €50 inzet op een winst van Manchester United tegen Arsenal, twee ploegen die al een paar jaar moeite hebben om bovenin mee te doen in Engeland. Er staat een quotering van 2.00 op Manchester United.

Wanneer Manchester United wint, ontvang je geen bonus. Helaas? Nou nee, niet echt. Je pakt namelijk een netto winst van €50, een bedrag dat je direct van je account kunt halen. Een mooi begin van je avontuur bij Unibet.

Wint Manchester United de wedstrijd niet tegen Arsenal, dan wordt de bonus geactiveerd en krijg je €50 terug in de vorm van een Free Bet. Met die Free Bet geeft Unibet je dus een tweede kans om te winnen met een andere weddenschap.

Je zult wel begrepen hebben dat het in (month)(year) meer dan de moeite waard is om een account aan te maken bij Unibet. 

De Unibet bonus samengevat

Bonus aangeboden van €50 predictions Welkomstbonus
Type: Bedrag: €50 Storting: € 5

Unibet bonus code

Vind je de bonus die wordt aangeboden door Unibet interessant? Weet dat je hiervoor geen ingewikkelde bonuscode nodig hebt, je hoeft je enkel via het volgende formulier in te schrijven.

Unibet wordt beschouwd als één van de beste bookmakers ter wereld, ook volgens ons onderzoek van experts, en biedt momenteel een welkomstbonus van €50 op sportweddenschappen. Door je te registreren, en in te zetten op een sportwedstrijd naar keuze verschijnen automatisch de €50 aan Free Bets op je account,Vervolgens hoef je die Free Bet alleen in te zetten op een weddenschap waarvan jij denkt dat het een mooie optie is. Hierbij is geen sprake van een minimale quotering, dus je bent (ook) bij die tweede weddenschap niet verplicht om risico te nemen. 

Een account openen bij Unibett

Wat zijn de voordelen die je ontvangt als je je inschrijft bij Unibet?

Door de bonus code SOSVIP in te vullen in je Unibet aanmeldformulier, zul je in aanmerking komen voor de beste acties van de bookmaker. Hieronder een kort overzicht van die acties.

Welkomstbonus SPORT50€ terugbetaald in de vorm van freebet bij verliezende eerste weddenschap
Welkomstbonus Paardenrace20€ aan free bets bij verlies eerste weddenschap
Welkomstbonus POKEREen bonus die kan oplopen tot €250
Vriendenbonus€30 euro per ingeschreven vriend (maximaal 5)
Promoties UnibetFreebets, Boosted odds, etc...

Het maakt weinig uit naar welke sport je voorkeur uitgaat, of je houdt van sport, paardenrace of poker, de welkomstbonussen beloven een mooie start bij deze bookmaker.

Unibet blijft wat ons betreft tot de beste bookmakers behoren in (month) door het complete aanbod en de geboden acties.

Wat betreft deze acties, kunnen we nog iets dieper ingaan op de individuele promoties van het moment. Er zijn er namelijk genoeg.

De acties van Unibet

Om je trouw aan Unibet te verzekeren, biedt Unibet op regelmatige basis allerlei acties aan voor het sportwedden. Hieronder een paar van die acties die je volgens ons niet moet missen wanneer je een Unibet account hebt.

De Unibet Free Bets

Op de website van Unibet kun je bijna iedere week gratis weddenschappen winnen, de zogenaamde Free Bets.

Die Free Bets stellen je in staat om te wedden op een wedstrijd, zonder je eigen geld in te zetten. Je kunt dus geld winnen, zonder dat je risico loopt. Je inzet is het bedrag dat Unibet je gratis aanbiedt.

Onder ‘acties’ vind je de gratis weddenschappen, alsmede de voorwaarden die  verbonden zijn aan die actie.

Je moet er bijvoorbeeld niet gek vanop kijken dat Unibet je in de weken waarin er Champions League wedstrijden op het programma staan een Free Bet van €10 aanbiedt, die je kunt inzetten op een Champions League duel.

De gratis weddenschap is een actie die door de wedexperts van SOSWedden als erg positief wordt beoordeeld en waarmee Unibet zichzelf ook bij al ingeschreven klanten populair maakt. Je kunt profiteren van zulke acties door een account aan te maken met dit inschrijfformulier.

Speciale acties

Afhankelijk van de periode in het jaar, biedt Unibet ook speciale acties aan, waarbij nieuwe klanten allerlei cadeaus kunnen bemachtigen.

In december biedt Unibet bijvoorbeeld een virtuele adventskalender aan, waarbij je meerdere Free Bets, Boosted odds, en nog meer acties kunt ontvangen. 

Mis deze acties vooral niet en kijk regelmatig in de rubriek acties. Het zou erg jammer zijn dat je zulke leuke acties die je een mooi extra zakcentje kunnen bezorgen misloopt.

De Unibet bet builder

Weet bovendien dat Unibet altijd een andere leuke actie aanbiedt: de bet builder..

Voor grote wedstrijden of evenmenten worden soms extra hogere quoteringen geboden, waarmee je je winst aanzienlijk kan verhogen.

De enige voorwaarde die aan deze actie wordt gesteld, is dat je ten minste 3 wedstrijden moet combineren, wat op zich nog wel te doen moet zijn.

Door deze promotie te gebruiken, zul je zien dat de quotering aanzienlijk hoger is. Bijvoorbeeld tijdens onze laatste test, waarbij wij inzetten op ‘PSG wint tegen Montpellier’, ‘Lille wint tegen Monaco’ en ‘Nantes wint tegen Strasbourg’, dat met de bet builder op 7.12 uitkwam, in plaats van de gebruikelijke quotering van 6.76.

Met deze actie kun je dus extra geld verdienen op combinatieweddenschappen.

Wat ons betreft behoort Unibet qua acties tot de meest genereuze bookmakers die er beschikbaar zijn in het sportwedlandschap.

Een account openen bij Unibet

Hoe inschrijven bij Unibet? 

Ga je je inschrijven bij Unibet? Dan geven wij je geen ongelijk. Unibet is zonder twijfel een van de beste bookmakers van het moment op de Nederlandse markt en behoort bovendien tot de bookmakers met de beste acties voor het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van trouwe spelers. 

Om je in te schrijven bij Unibet, dien je de volgende stappen in de aangegeven volgorde te doorlopen:

 1. Vul het inschrijfformulier van Unibet volledig in
 2. Doe een eerste storting op de website
 3. Voeg bewijsstukken toe aan je account
 4. Bevestig het aanmaken van je Unibet account
 5. Plaats je eerste sportweddenschap

Door de vijf stappen te doorlopen die hierboven puntsgewijs zijn weergegeven, maak je een account aan bij Unibet en kom je in aanmerking voor de beste welkomstbonussen.

Wij zullen de te doorlopen stappen nog uitgebreider, van A tot Z, bespreken. Je kunt de informatie lezen en tegelijkertijd telkens de betreffende stap op de pagina van Unibet doorlopen, zodat je na het lezen van de informatie een account hebt aangemaakt.

Een account aanmaken bij Unibet

Hoe de bonus van Unibet pakken?

Voor het creëren van een Unibet account en om in aanmerking te komen voor de beste welkomstbonus voor sportwedden, dien je een aantal stappen te doorlopen. De experts van SOSWedden hebben al deze stappen al eens doorlopen en naar tevredenheid getest. Angst hoef je dus niet te hebben, het gaat om een wereldwijd bekende, grote bookmaker.

Vul het Unibet aanmeldformulier in

1. De eerste stap is niet moeilijk: vul het Unibet inschrijfformulier in.

Op de eerste pagina die je ziet, dien je je voor en achternaam in te vullen.

Op de tweede pagina moet je iets meer opletten. Hier vul je je e-mailadres, je gebruikersnaam en je wachtwoord in.

Op de laatste pagina zal Unibet je onder meer je adres, telefoonnummer, geboorteplaats, geboortedatum, IBAN vragen, net als je spelvoorkeuren (en speellimieten waar je jezelf aan wilt houden).

Wanneer het gehele formulier volledig is ingevuld, bevestig je het opsturen van het document. Op naar stap 2.

2. Doe een eerste storting

Nadat je het inschrijfformulier volledig hebt ingevuld, vraagt Unibet je vervolgens om een eerste storting te doen.

Je kunt geld op je account zetten door middel van verschillende betalingsmogelijkheden. Hierbij moet je denken aan iDeal, PayPal en nog een aantal andere betaalmanieren. Het is aan jou om te bepalen hoeveel geld je op je account zet.

De bonus van maximaal €50 ontvang je zoals gezegd wanneer je je allereerste weddenschap bij Unibet verliest. Wij raden je daarom aan om een eerste storting van €50 te doen en om €50 in te zetten op je eerste weddenschap (uiteraard alleen wanneer je financiële toestand dit toestaat, geef geen geld uit dat je eigenlijk niet uit kunt geven).

Het is namelijk zo dat als je ‘slechts’ €20 op je eerste weddenschap zet en je verliest die weddenschap, dat je ‘slechts’ een bonusbedrag van €20 ontvangt voor een nieuwe weddenschap op de site. 

Wanneer je €50 inzet en je verliest je allereerste weddenschap, dan ontvang je een bonusbedrag van €50 voor het afsluiten van een nieuwe weddenschap op de website van Unibet.

Weet bovendien dat het minimale bedrag dat je op je account kunt storten €5 bedraagt. Het is dus niet mogelijk om maar een storting van bijvoorbeeld €1 te doen.

3. Voeg bewijsstukken toe aan je inschrijving

Deze derde stap is ook essentieel voor het openen van een account: stuur je bewijsstukken op naar Unibet. Je hebt in totaal 30 dagen om dit te doen, na inschrijving op de website.

De bookmaker zal je vragen om onder meer een kopie van je identiteitsbewijs en een kopie van je banknummer.

Je kunt die documenten vervolgens via je account uploaden (mijn account->upload mijn documenten), of de bewijsstukken mailen naar documenten@unibet.nl

4. Activeer je Unibet account

Als Unibet je documenten heeft ontvangen en geverifieerd, zal het je een activatiecode sturen (per mail of post?).

Houd dus goed in de gaten of je de activatiecode hebt ontvangen, gebruik de code om je account te activeren (staat netjes uitgelegd). Je account is vervolgens geactiveerd en je komt in aanmerking voor de bonus.

5. Zet voor het eerst in op een weddenschap bij Unibet

Is je account inmiddels actief? Dan is het enige dat rest het afsluiten van een eerste weddenschap bij Unibet. 

De bonus bestaat uit een terugbetaalde weddenschap tot en met €50 wanneer je je eerste weddenschap verliest.

Zet je €50 in op een quotering van 2.00? Wanneer je wint, pak je een winst van maar liefst €50 euro (50 euro X 2.00 = 100 euro, 100 euro - inzet van 50 euro = 50 euro netto winst).

Wanneer je die weddenschap verliest is er weinig aan de hand. Unibet maakt een bonus naar je over van €50, die je kunt gebruiken voor een nieuwe weddenschap.

Of je eerste weddenschap nou uitloopt op een succes of een teleurstelling, je loopt geen risico om veel geld te verliezen. Of je wint direct een leuk bedrag met je eerste weddenschap, of Unibet geeft je de mogelijkheid voor een herkansing. Veel speelplezier bij Unibet!

Naar de website van Unibet om een account te openen

Het globale aanbod aan sportweddenschappen bij Unibet

Unibet is al lange tijd bekend op het Europese vasteland. Deze bookmaker biedt een rijk aanbod aan sportweddenschappen aan, met veel variatie en met quoteringen die kunnen concurreren met andere grote bookmakers in de wereld.

Lees in de volgende paragrafen wat er te wachten staat nadat je je hebt ingeschreven op de website van Unibet. Je zult zien dat er menig uur op de site doorgebracht kan worden.

De sporten waar op ingezet kan worden

Zoals iedere goksite met een licentie van de Nederlandse kansspelautoriteit, heeft Unibet de toestemming in Nederland om legaal sportweddenschappen aan te bieden.

Hieronder vind je de sporten waarop je zoal bij Unibet kunt inzetten. Voor iedere liefhebber van sport en van sportweddenschappen zal er normaal gesproken wel wat tussen moeten zitten lijkt ons.

 • Voetbal
 • Tennis
 • Basket
 • Rugby
 • Handball
 • IJshockey
 • American Football
 • Golf
 • Baseball
 • Boksen
 • Kickboksen
 • Wielrennen
 • Australian football
 • Snooker
 • Formule 1
 • Speedway
 • Zeilen
 • Volleyball
 • Biathlon
 • Alpineskiën

Het hele jaar door, van begin januari tot en met eind december, biedt Unibet allerlei verschillende sporten aan om op in te zetten.

Deze lijst met sporten is trouwens nog niet eens de lijst met alle sporten die Unibet aanbiedt. De redactie van SOSWedden beoordeelt het aanbod aan verschillende sporten bij Unibet dan ook als uitstekend.

Olympische spelen, zwemmen of motorsport: je zult het allemaal op de website van Unibet vinden. Door dit inschrijfformulier van Unibet in te vullen, kun je een account aanmaken en op al deze sporten gaan wedden.

De competities die beschikbaar zijn bij Unibet

Unibet biedt niet alleen een groot aantal aan verschillende sportdisciplines aan. Daarnaast zijn er per sport in de regel tientallen competities te vinden. Iedere dag.

Of je nu meer houdt van een weddenschap op een grote, bekende competitie of liever inzet op een competitie die voor het grote publiek onbekend is: deze bookmaker zal je de mogelijkheid bieden.

Ter illustratie hebben wij voor een aantal grote sporten een aantal competities opgesomd. Net zoals de lijst met verschillende sporten, is ook deze lijst met beschikbare competitie nog allesbehalve compleet. 

Voetbal

 • Champions League
 • Europa League
 • Eredivisie
 • Eerste Divisie
 • Premier League
 • Liga
 • Serie A
 • Bundesliga
 • Liga NOS
 • Jupiler Pro League
 • Süper Lig
 • Major League Soccer
 • WK voetbal
 • EK voetbal
 • Nations League
 • Copa America
 • CAN
 • Vriendschappelijke wedstrijden

Tennis

 • Roland Garros
 • Australian Open
 • Wimbledon
 • US Open
 • Masters 1000
 • ATP 500 & 250
 • ATP Finals
 • WTA toernooien
 • Davis Cup

Basketbal

 • NBA
 • Pro A
 • Pro B
 • Eurobasket
 • Euroleague
 • Rugby
 • Top 14
 • Pro D2
 • Champions Cup
 • Challenge Cup
 • Six Nations

Met een Unibet account kun je dus afwisselen tussen verschillende sporten, maar ook binnen sporten kun je afwisselen tussen de verschillende beschikbare competities. Het is helemaal aan jou hoe jij graag wedt.

De verschillende type weddenschappen bij Unibet

Op de website van Unibet heb je de mogelijkheid om honderden verschillende weddenschappen af te sluiten. Te veel om op te noemen.

Je kunt hierbij kiezen voor weddenschappen die ook voor beginners wel bekend in de oren zullen klinken (winnaar van een wedstrijd of de eindstand), maar ook hele specifieke weddenschappen (doelpuntenmakers, assists, ruststand, doelpunt in het laatste kwartier, minstens X doelpunten verschil, etc.).

Bij het tennis kun je bijvoorbeeld inzetten op de winnaar van een tenniswedstrijd, maar kun je ook wedden op de speler die de allereerste set van de weddenschap wint, net als dat je kunt inzetten op het totaal aantal games dat gaat worden gespeeld.

Ben je meer van het basketbal? Op een wedstrijd in de NBA kun je inzetten op het totaal aantal punten dat wordt gescoord door een specifieke speler, het succes van een team in een bepaalde periode in de wedstrijd en ga zo nog maar een tijdje door.

Dit rijke aanbod zien we eigenlijk bij vrijwel alle sporten. Als je wilt kun je bij deze bookmaker van maandag tot en met zondag terecht voor allerlei verschillende weddenschappen. Je kunt je inschrijven bij Unibet door dit aanmeldformulier in te vullen.

De hoogte van de odds bij Unibet

Een van de pluspunten van Unibet is ongetwijfeld de hoogte van de odds die worden aangeboden.

Het is eigenlijk heel eenvoudig te zeggen. Deze goksite behoort tot de bookmakers die de hoogste quoteringen aanbieden op de Nederlandse markt.

Of je nu wilt gaan inzetten op een voetbalwedstrijd, een basketbalwedstrijd of op de Formule 1, de quoteringen zijn bij Unibet in zijn algemeenheid hoog. Regelmatig zelfs de hoogste van allemaal. 

Tijdens onze laatste test bijvoorbeeld, zagen we dat een overwinning van Olympique Lyon tegen PSG bij Unibet werd aangeboden tegen een quotering van 4.60, tegenover een quotering van gemiddeld 4.52 bij andere aanbieders van sportweddenschappen.

Wanneer je besluit te gaan wedden op sport, is Unibet dan ook zeker geen bookmaker om te onderschatten. Wij durven je zonder twijfel aan te raden om een account te open bij deze bookmaker die een goede reputatie heeft in heel Europa.

Live wedden bij Unibet

Wanneer je van wat extra spanning houdt tijdens een wedstrijd, biedt Unibet de mogelijkheid aan om live te wedden. Je vindt dit onder de noemer ‘Live betting’ (naam rubriek). 

Het live wedden is bij Unibet met één klik vanaf de homepage te bekijken (en hetzelfde geldt voor de algemene pagina van de app) en je kunt op hele eenvoudige wijze inzetten tijdens een sportwedstrijd.

Daarnaast heb je het geluk dat je bij Unibet sommige wedstrijden zelfs live kunt bekijken met een videoverbinding. Je kunt de wedstrijd in dat geval daadwerkelijk zien, in plaats dat je alleen de wedstrijdstatistieken en de ontwikeling van de quoteringen ziet. 

Ook binnen het live wedden, vinden we een rijk aanbod aan verschillende sporten en quoteringen die meer dan de moeite waard zijn om in overweging te nemen.

Wanneer je van live betting houdt (de één vindt het geweldig, de ander is er minder fan van), dan is Unibet zeker een website om in de gaten te houden. 

Inschrijven op de website van Unibet en beginnen met sportweddenschappen

Unibet voetbal: het aanbod nader bekeken

Houd je net als ons van voetbal? Unibet houdt ook van voetbal.

Unibet is in het verleden sponsor geweest van onder meer PSG, Valencia en Aston Villa, terwijl ook veel Nederlandse en Belgische voetbalclubs inmiddels een partnership hebben met deze bookmaker (Club Brugge, Ajax,..). Het is duidelijk dat het flink investeert in het voetbalgedeelte.

Niet alleen is het aanbod op voetbal enorm en gevarieerd, ook de odds voor voetbalwedstrijden mogen er wat ons betreft wezen.

Laten we de voetbalrubriek van de Nederlandse website van Unibet eens beter onder de loep nemen.

Unibet biedt veel variatie

Wie Unibet en voetbal zegt, zegt zonder twijfel ook variatie.

Op deze goksite heb je tientallen verschillende competities tot je beschikking, van de meest populaire voetbalcompetities ter wereld tot de voetbalcompetities die niet over een enorme autoriteit beschikken.

Bij de grote competities die beschikbaar zijn moet je denken aan de Champions League, de Europa League, de Eredivisie, de Serie A, de Premier League, de Bundesliga, La Liga, de Jupiler Pro League en nog een hoop meer. Bij competities met een minder sterke reputatie moet je bijvoorbeeld denken aan competities in Slowakije, Marokko, China of de Verenigde Staten.

Wanneer je van voetbal houdt, ben je bij Unibet aan het juiste adres. Neem vooral zelf ook een kijkje naar het sportaanbod van Unibet.

Veel weddenschappen per wedstrijd

Wat ons in het bijzonder aanspreekt aan het voetbalaanbod van Unibet, dat is de grote verscheidenheid aantal weddenschappen dat je op één wedstrijd kunt afsluiten.

Of je nu wilt inzetten op de winnaar van de wedstrijd, wie er voorstaat na 45 minuten of 75 minuten, hoeveel goals er vallen in de wedstrijd, of er gescoord wordt uit een penalty of wie de doelpunten op zich neemt: bij Unibet vind je al deze opties.

Je hebt die opties bij zowel de meest populaire competities zoals de Champions League en de Eredivisie, maar ook bij competities zoals de Braziliaanse Serie A of de Tweede Bundesliga.

Mooie voetbalquoteringen bij Unibet

Om af te sluiten met onze info over de voetbalrubriek van Unibet: ook de quoteringen voor voetbalwedstrijden van Unibet zijn meer dan correct volgens onze redacteuren.

De laatste keer dat we de odds bij deze bookmaker bekeken, zagen wij bijvoorbeeld dat een overwinning van NEC tegen Willem II bij Unibet werd aangeboden tegen een quote van 2.52. Het gemiddelde op de markt lag iets lager: 2.48.

Op de lange termijn kunnen dit soort verschillen in quoteringen een aanzienlijk verschil gaan maken in je portemonnee, zeker als je iemand bent die relatief hoge bedragen inzet. Door altijd op de hoogste quoteringen die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt in te zetten, pak je jaarlijks veel meer winst dan dat je dit bij bookmakers doet die relatief lage odds aanbieden. Wat ons betreft kun je je voetbalweddenschappen dus gerust afsluiten bij Unibet, omdat de quoteringen voor voetbal op een uitstekend niveau liggen.

Aanmelden bij Unibet

De voordelen van Unibet

Niet alleen ontvang je bij je inschrijving op de website van Unibet een hele fijne welkomstbonus, er zijn zeker nog een aantal andere pluspunten zoals het enorme aanbod en voordelige acties. Dit is niet alles. 

Dankzij je Unibet account heb je toegang tot een aantal extra voordelen, die je niet altijd bij andere bookmakers gaat vinden. 

Die voordelen van Unibet sommen we in de volgende alinea’s voor je op.

Unibet TV

Wanneer je ten minste €1 op je account hebt, heb je toegang tot Unibet TV.

Iedere dag zijn er op Unibet TV tientallen sportevenementen die je kunt bekijken via de website van Unibet, waardoor je het sportwedden nog intenser gaat beleven.

Op het programma staan regelmatig grote voetbalwedstrijden en allerlei tennistoernooien (ATP en WTA), maar ook andere sporten zoals basketbal en handbal zijn van de partij.

Bundesliga, Serie A of La Liga? Bij Unibet kun je regelmatig videomateriaal vinden. Een extra voordeel van het hebben van een account bij Unibet.

Unibet Cash Out

Bij Unibet bestaat er ook de optie Cash Out. Het is niet de enige bookmaker die deze optie aanbiedt, maar tegelijkertijd zijn er ook nog voldoende bookmakers op te noemen die geen Cash Out optie hebben.

Voor de mensen die niet precies weten wat een Cash Out is: dit is een optie die je de mogelijkheid biedt om je te laten uitbetalen voordat een weddenschap is afgelopen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een situatie voor het eerste fluitsignaal van een voetbalwedstrijd waarin een belangrijke speler afhaakt of in de rust, wanneer je ploeg een rode kaart heeft geïncasseerd. 

Heb je bijvoorbeeld €10 ingezet op een overwinning van Ajax tegen Feyenoord, maar Nicolas Tagliafico ontvangt na 10 minuten een rode kaart voor een gevaarlijke tackel tegen Luis Sinisterra? De optie Cash Out biedt je dan de mogelijkheid om je verlies te beperken en je een deel van je inzet uit te betalen. Je lijdt in dat geval weliswaar verlies, maar in plaats van je hele inzet te verliezen (als Ajax de wedstrijd niet wint, wat natuurlijk moeilijker is met een man minder), lijdt je een minder hoog verlies.

Wat ons betreft is de Cash Out optie een handrem die je helpt om de schade te beperken. Aarzel dan ook niet om de Cash Out in te zetten wanneer je echt denkt dat je je weddenschap gaat verliezen.

De Unibet app

Een ander voordeel van Unibet is de prima mobiele applicatie.

De app van Unibet heeft de meeste gebruikers van de markt, wat laat zien dat vele mensen de app waarderen. De app stelt je in staat om op ongecompliceerde wijze weddenschappen af te sluiten met je smartphone. De smartphone is vandaag de dag natuurlijk hét instrument waarop veel mensen online actief zijn.

De app van Unibet is beschikbaar voor zowel IOS als Android en werkt voor beide systemen uitstekend. Je kunt ook via de app geld op je account zetten, geld van je account halen, live wedden, Unibet TV gebruiken en alle andere opties die ook op de klassieke website beschikbaar zijn. 

Nadat je je hebt ingeschreven op de website van Unibet (via dit formulier), kun je de app van Unibet vinden en downloaden in de stores van bijvoorbeeld je iPhone of Samsung toestel.

Toegang tot poker en paardenrennen

Niet alleen behoort Unibet tot de betere aanbieders van sportweddenschappen in juli 2024, ook het pokeraanbod en het aanbod aan weddenschappen op paardenrennen mag er wezen. 

Wanneer je een account opent bij Unibet zul je zien dat er drie grote rubrieken zijn: sport, poker en paardenrennen.

Wanneer je dus zin hebt om je in de rust van een sportwedstrijd te amuseren met een potje poker of in te zetten op een paard, biedt Unibet je die mogelijkheid.

De klantenservice van Unibet

De klantendienst van Unibet is ook prima. 

Op het moment dat je contact wilt opnemen met Unibet, dan kan dat. Een werknemer van Unibet zal naar je probleem kijken en een oplossing proberen te zoeken.

Je kunt een medewerker telefonisch bereiken via het nummer (telefoonnummer), een email sturen naar het adres (emailadres) of een berichtje sturen in de Live Chat.

Aarzel dus vooral niet om contact op te nemen met de klantenservice op het moment dat er iets onduidelijk is. De service is goed en de mogelijkheden om contact te zoeken mogen er wezen, zoals het hoort, maar helaas niet bij alle bookmakers het geval is.

Unibet samenvatting

Unibet is samengevat een sportweddenschappen site waar we niet omheen kunnen in 2024 en die we als SOSWedden dan ook kunnen aanraden aan zowel volledig nieuwe als ervaren sportwedders. 

De welkomstbonus waarvoor je in aanmerking komt bij je inschrijving op de website is aanlokkelijk, de aangeboden sportweddenschappen zijn talrijk, je hebt toegang tot video’s van veel sportontmoetingen en de aangeboden odds zijn ook relatief hoog.

Voeg hier een gebruiksvriendelijke mobiele app aan toe en de wekelijkse interessante promotieacties en je zult begrijpen waarom wij je kunnen aanbevelen om een account aan te maken bij Unibet.

Inschrijven bij Unibet, een grootmacht in de wereld van het sportwedden

Technisch overzicht

App
Minimum storting € 5
Minimum inzet 0.10
Live wedden
Live stream
Live chat
Voetbalpoule
Combinatie weddenschap
00318000229854
info-nl@unibet.eu
  Storting Opname
Methode
Beschikbaarheid Kosten
Beschikbaarheid Kosten
payment.alt
0%
0%
payment.alt
0%
-
payment.alt
0%
-
payment.alt
0%
-
payment.alt
3%
-
payment.alt
0%
-
payment.alt
0%
-