Loading...

Toto: Review, Bonus en Bonus Code

sheet.book.header.alt
WELKOMSTBONUS 0%
Een account aanmaken Tijdelijke aanbieding
Overzicht :
Toto bonus Toto bonus code

Onze Toto review

TOTO was lange tijd de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. TOTO Sportweddenschappen is een erg betrouwbare bookmaker en biedt dagelijks interessante quoteringen aan. Daarnaast biedt TOTO mooie acties aan, zoals de Free Bets, de Lekker Man Special, de Boost of the Day en de Combi Boost. Je meldt je eenvoudig aan op de website van TOTO door dit inschrijfformulier op hun site in te vullen.

Toto beoordeling

Gemiddeld cijfer 8.0/10
Odds : 8/10
Aanbod : 8/10
Betalingen : 8/10
Bonus : 8/10
Klantenservice : 8/10
Mobiel : 8/10

Toto bonus

In Nederland is het voor bookmakers momenteel nog niet toegestaan om welkomstbonussen uit te delen aan nieuwe spelers. Bij TOTO ontvang je dus voorlopig nog geen welkomstbonus wanneer je je inschrijft op de website. Dit kan in de toekomst zomaar gaan veranderen wanneer medio oktober de nieuwe Wet Kansspelen op afstand in werking treedt. TOTO krijgt op dat moment van andere bookmakers die vanaf dat moment legaal zijn in Nederland. De concurrentie onder de bookmakers is groot, waardoor ze vaak erg interessante welkomstbonussen aanbieden aan spelers die zich voor het eerst inschrijven op de website.

Toch zijn er ook nu al veel andere acties waarmee TOTO nieuwe spelers over de streep trekt, acties die regelmatig vernieuwd worden. Zo biedt TOTO met de Lekker Man Special 2 uur voor een belangrijke wedstrijd vaak een tijdelijke verhoogde quotering aan, kun je op een aantal door TOTO geselecteerde wedstrijden 20% meer winnen (Combi Boost), zijn er dagelijks quoteringen die verhoogd worden (boost of the day) en deelt het met regelmaat Free Bets (gratis weddenschappen) uit.

De Toto bonus samengevat

Type: Storting: 5 Voorwaarden: Bekijk de algemene voorwaarden

Toto bonus code

Je kunt je momenteel zonder speciale bonus code of promo code inschrijven op de website van TOTO Sportweddenschappen. Iedere nieuwe klant kan profiteren van interessante acties zoals de gratis weddenschappen, de combi boosts en de boost of the day, hier heb je geen bonus code voor nodig.

Registreren op toto.nl, dé aanbieder van sportweddenschappen in Nederland

De acties van TOTO

Vandaag de dag betekenen aanbieders van sportweddenschappen automatisch ook promoties. Iedere bookmaker biedt acties en promoties aan om nieuwe spelers en hun inzet aan te trekken. TOTO is geen uitzondering op deze regel en biedt het hele jaar door verschillende acties aan.

Je vindt alle acties van TOTO onder ‘ACTIES’ in het menu bovenaan de website. Ook in de app van TOTO vind je de acties onder ‘ACTIES’ in het menu aan de bovenzijde (het kan zijn dat je even naar rechts moet swipen).

De acties die worden aangeboden door TOTO verschillen op een aantal manieren. Zo speel je in sommige gevallen met je eigen geld, maar is je potentiële winst extra hoog, terwijl in een ander geval TOTO je een gratis weddenschap biedt. Hieronder vind je de belangrijkste acties van TOTO. Deze acties kunnen constant wijzigen.

Betbuilder

TOTO biedt je met de zogenaamde Betbuilder de mogelijk om meerdere wedopties binnen een voetbalwedstrijd te combineren. Je kunt een weddenschap op die manier erg persoonlijk maken en bovendien met nog meer spanning naar de wedstrijd gaan kijken.

Lekker Man Special

TOTO biedt daarnaast de Lekker Man Special aan, een verwijzing naar één van de favoriete uitspraken van tv-ster René van der Gijp. Deze special is eenvoudig. 120 minuten voor aanvang van een grote wedstrijd biedt TOTO een tijdelijke verhoogde quotering aan op een wedoptie. Je kunt dus inzetten op een quotering die veel hoger ligt dan gebruikelijk, waarbij het idee is dat je achteraf kunt zeggen: ‘lekker man’!

Combi Boost

Een andere actie van TOTO is de zogenaamde Combi Boost. Met zo’n combi boost kun je jouw winst op weddenschappen tot wel 20% verhogen. Niet jij, maar TOTO selecteert een aantal wedstrijden die een aanzienlijk hogere quotering krijgen. Jij kunt vervolgens kijken of deze wedstrijden jou aanspreken en bij winst een erg lekkere winst pakken. De combi boost wordt in de praktijk wel iedere dag aangeboden door TOTO.

Multi Match Specials

De Multi Match Specials zijn andere leuke weddenschappen met hoge quoteringen die door TOTO worden aangeboden. Zoals de naam doet vermoeden, gaat de weddenschap om meer dan één wedstrijd. Vaak gaat het bij deze actie om weddenschappen als: Lewandowski en Haaland scoren en winnen, of Lewandowski en Haaland scoren, of Lewandowski en Haaland scoren allebei een kopgoal. De hoge quoteringen maken de Multi Match Specials zeker de moeite waard om te bekijken.

Boost of the day

Een actie die doet denken aan de eerder besproken Lekker Man Special is de Boost of the Day. Het idee is eenvoudig. TOTO kiest dagelijks een aantal wedstrijden die verhoogde odds ontvangen. Je potentiële winst wordt daarmee aanzienlijk hoger, dan wanneer je ‘gewoon’, zonder die boost op de wedstrijd zou inzetten.

Free Bet

Misschien wel de meest interessante acties van TOTO betreffen de Free Bets. Free Bets zijn niets anders dan gratis weddenschappen. Je hoeft niet met je eigen geld te spelen, maar met het geld van TOTO. Een prima cadeau dus, waar je zeker van moet profiteren wanneer de mogelijkheid zich aandient. Een Free Bet vind je terug in je spelformulier (let op: je moet ingelogd zijn om dit te kunnen zien), onder het balkje waar je normaal gesproken jouw inleg bepaalt en invult. Zie je hier geen Free Bet staan? Dan is het heel simpel, dan is die Free Bet er momenteel niet. Maar houd je spelformulier goed in de gaten, want TOTO biedt deze Free Bets met enige regelmaat aan.

Hoe je potentiële winst eruit ziet bij? Stel, je ontvangt een Free Bet van 5 euro van TOTO. Je zet dit in op een overwinning van Ajax met een quotering van 2.00. Indien Ajax de wedstrijd wint, ontvang je in totaal 5 euro (5 euro X quotering van 2.00 = 10 euro, 10 euro min de gratis verkregen 5 euro = 5 euro winst netto). Goed om te weten: Free Bets gaan in de meeste gevallen niet samen met andere acties van TOTO.

Aanmelden bij TOTO en direct starten met het wedden op voetbal

Hoe inschrijven bij TOTO?

Inschrijven bij TOTO doe je eenvoudig en snel. Je moet de volgende stappen doorlopen om je in te schrijven:

 1. Ga naar www.toto.nl of naar toto.nl/apps om de app te downloaden
 2. Klik op ‘REGISTREREN’ en vul de verschillende velden in
 3. Voltooi je inschrijving door de instructies in de bevestigingsmail op te volgen

Het is aan te raden om je saldo direct op te waarderen, zodat je direct een speeltegoed hebt. Desalniettemin kun je dit ook altijd op een later moment doen, mocht je eerst even willen rondkijken op de website. Je vindt meer informatie over de verschillende wedopties en de acties van het moment onder ‘SPELOPTIES’ en ‘ACTIES’. Onder ‘KLANTENSERVICE’ vind je veelgestelde vragen en heb je de mogelijkheid om contact met TOTO op te nemen. Hieronder vind je de 3 bovengenoemde stappen uitgebreid uitgelegd.

1. Naar de website www.toto.nl of toto.nl/apps gaan

De allereerste stap is bepalen of je je wilt registreren via de website van TOTO of via de app. Qua registratieprocedure maakt dit geen enkel verschil en je zult bovendien kunnen inloggen in de app met de inloggegevens die je op de website hebt aangemaakt en vice versa. 

Wanneer je je inschrijft op de website ga je naar www.toto.nl en klik je op ‘REGISTREREN’. Je vindt de knop ‘REGISTREREN’ rechtsboven in het menu.

Wanneer je je direct via de app wilt inschrijven bij TOTO, dien je allereerst naar toto.nl/apps te gaan om de app te downloaden. De app van TOTO is alleen op deze website te downloaden en is niet beschikbaar in de play store of app store. Indien je een smartphone of tablet van Apple hebt, dan kies je voor de optie ‘ANDROIDS APPS’. Wanneer je een smartphone of tablet met Android hebt (bijv. Samsung of Huawei), dan klik je op 'iOS APPS DOWNLOADEN’. Op toto.nl/apps zul je zien dat erg duidelijk wordt weergegeven hoe je de app op je toestel downloadt. Er is zowel een tekstuele beschrijving als een uitleg per video.

2. Registreren op de website van TOTO Sportweddenschappen.

De volgende stap is het klikken op ‘REGISTREREN’ in zowel de app als op de website. Je komt vervolgens op een pagina waar je drie stappen doorloopt om je inschrijving te doen: het aanmaken van je inloggegevens, het invullen van jouw gegevens (onder meer je IBAN) en het bevestigen van de door jouw ingevulde informatie die je vindt in het overzicht. TOTO is een aanbieder van sportweddenschappen met een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Jouw gegevens zijn dus veilig bij deze bookmaker.

3. Bevestigen van de registratie

Na de registratie zul je een mailtje van TOTO in je mailbox ontvangen. Dit is de bevestigingsmail waarmee je je account activeert. Je account is nu actief!

Voor het plaatsen van weddenschappen heb je natuurlijk geld nodig op je account. Je kunt op eenvoudige wijze geld op je account zetten door in je account onder ‘opwaarderen’ te kijken. Let op: het minimale bedrag dat je op je account kunt storten bedraagt €5, terwijl je maximaal €5000 op je account kunt storten.

Hoe werkt de TOTO bonus?

Op dit moment is er nog geen officiële welkomstbonus die wordt aangeboden door TOTO. Dit heeft te maken met de Nederlandse regelgeving. Mogelijk wordt dit vanaf oktober anders, wanneer de Wet Kansspelen op afstand volledig in werking treedt en de regelgevig omtrent online gokken verandert in Nederland.

Het algemene aanbod aan sportweddenschappen van TOTO

Het zijn niet alleen de interessante acties van TOTO die zowel nieuwe spelers als ervaren wedders ertoe doen besluiten om bij TOTO weddenschappen af te sluiten. Ook het aanbod van TOTO zijn de meeste wedders overwegend tevreden. Wij laten je zien welke sporten je wel of niet kunt verwachten bij TOTO.

De door TOTO aangeboden sportweddenschappen

TOTO heeft een officiële licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit en mag legaal veel verschillende sportweddenschappen aanbieden over een breed scala aan sportdisciplines. Je hebt bij TOTO dus de mogelijkheid om op heel veel verschillende sporten in te zetten, van erg bekende en populaire sporten, tot minder bekende sporten die op tijdstippen worden gespeeld waarop de meeste Nederlanders liggen te slapen. Hieronder vind je een volledig overzicht van de disciplines die beschikbaar zijn bij TOTO. Het aantal verschillende sporten zal naar verwachting alleen maar gaan toenemen in de toekomst.

 • American Football
 • Aussi Rules
 • Basketbal
 • Boksen
 • Cricket
 • Darts
 • Fomule 1
 • Golf
 • Handbal
 • Honkbal
 • Ijsohckey
 • MMA
 • Motorsport
 • Rugby League
 • Rugby Union
 • Snooker
 • Tafeltennis
 • Tennis
 • Voetbal
 • Volleybal
 • Wielrennen

Er is bij TOTO dus een mooi aanbod aan verschillende sporten dat meer dan voldoende is voor het grootste gedeelte van de sportwedders. Of je nu van plan bent om een gokje te wagen op voetbal, tennis, basketbal, Max Verstappen of op wielrennen: grote kans dat je de door jou gewenste weddenschappen gaat vinden. Uiteraard worden ook voor de grote sporttoernooien zoals de Olympische Spelen, het WK voetbal en de Copa América veel weddenschappen aangeboden.

De beschikbare competities

Bij TOTO zijn er voor alle sporten erg veel verschillende competities beschikbaar. Hieronder een globaal (maar zeker niet volledig) overzicht van wat je zoal te wachten staat wat betreft het aanbod aan competities voor 3 populaire sporten: voetbal, tennis en wielrennen. Uiteraard is er ook een breed aanbod aan competities voor onder meer Rugby, Basketbal, Darts, American Football, Golf, Cricket, Formule 1 en nog veel meer sporten.

Voetbal

 • WK
 • EK
 • Nations League
 • Copa America
 • Africa Cup
 • Vriendschappelijke wedstrijden
 • Champions League
 • Europa League
 • Eredivisie
 • Keuken Kampioen Divisie
 • KNVB Beker
 • Premier League
 • Liga
 • Serie A
 • Bundesliga
 • Liga NOS
 • Ligue 1
 • Jupiler Pro League
 • Premier League Rusland
 • Süper Lig
 • MLS

Tennis

 • Australian Open
 • Roland Garros
 • Wimbledon
 • US Open
 • Masters 1000
 • ATP 500
 • ATP 250
 • ATP Finals
 • WTA
 • Davis Cup
 • Fed Cup

Wielrennen

 • WK
 • Olympische Spelen
 • Tour de France
 • Giro
 • Vuelta
 • Parijs-Roubaix
 • Amstel Gold Race
 • Ronde van Vlaanderen
 • Milaan-San Remo
 • Luik-Bastenaken-Luik

Darts

 • WK
 • The Masters
 • Premier League
 • World Matchplay
 • World Grand Prix

Je kunt bij TOTO dus rustig afwisselen tussen sporten. De ene dag meer zin om in te zetten op een voetbalwedstrijd, terwijl je in de zomer wel warm wordt van een weddenschap op de Tour de France? Het kan allemaal en de keuze is volledig aan jou. Via deze inschrijflink schrijf je je eenvoudig in op de website van TOTO.

De wedopties bij TOTO

TOTO biedt relatief veel verschillende wedmogelijkheden aan op één wedstrijd. Dit geldt zeker voor de populaire sporten zoals voetbal, tennis en basketbal. Je kunt bijvoorbeeld inzetten op de uitslag van een wedstrijd, wie er scoort, wat de exacte score wordt, hoeveel goals er vallen in een wedstrijd, of beide teams scoren of niet, wie de eerste set wint, hoeveel games er worden gespeeld in een wedstrijd en zo kunnen we nog wel een tijdje door gaan. Aan jou om de wedopties te ontdekken voor de sporten en wedstrijden die jou aanspreken. Registreren bij TOTO doe je snel via de link. Na inschrijving kun je profiteren van leuke acties zoals de Lekker Man Special, de Combi Boosts en de gratis weddenschappen.

De hoogte van de odds

Een ander aspect dat belangrijk is voor wedders is de kwaliteit van de geboden quoteringen. Bij TOTO zijn deze quoteringen erg correct. Voor zowel sporten als voetbal, wielrennen, basketbal, tennis, handbal en hockey biedt TOTO prima quoteringen aan.

Live wedden

Bij veel bookmakers in Europa kan er worden ingezet op een wedstrijd die al is begonnen. Dit heet ook wel live wedden of live betting. Live wedden was tot 1 oktober niet toegestaan in Nederland. TOTO biedt echter vanaf 1 oktober ook live weddenschappen aan. Het laat er daarmee geen gras over groeien. Wat positief is aan het live wedden bij TOTO, is dat er ook livestreams worden aangeboden.

TOTO voetbal: overzicht van het aanbod

Voetbal is zonder twijfel de favoriete sport in Nederland en ook de favoriete sport onder sportwedders. De populariteit van voetbal maakt het dan ook dat het aanbod aan weddenschappen het grootst is voor deze sport. Iedere dag plaatsen veel mensen die graag een gokje wagen op een voetbalwedstrijd hun weddenschappen bij TOTO.

Voetbal neemt een prominente plek in op de website en in de app van TOTO. Op de homepagina zie je vrijwel altijd eerst een aantal belangrijke voetbalwedstrijden weergeven. Vervolgens zie je ook aan de linkerzijde in het menu een aantal populaire voetbalcompetities. Daarnaast is er in het menu aan de linkerkant nog de categorie voetbal, waar je alle voetbalweddenschappen weet te vinden.

Veel variatie

Het is lastig om een wedstrijd te vinden die TOTO niet aanbiedt. Je kunt namelijk op de meest bekende competities (Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Premier League, Bundesliga, etc.) inzetten, maar ook voor wedstrijden in exotische competities gaan (China, Uruguay, Wit-Rusland, Saudi-Arabië, Guatemala, etc.). Het gaat hierbij om zowel de nationale competities als de internationale competities voor zowel clubs als landen. Aan jou om de gewenste voetbalcompetitie en de gewenste wedstrijd en type weddenschap uit te zoeken. Aan het aanbod lijkt het in ieder geval niet te kunnen liggen.

Interessante voebalweddenschappen

Ben je van plan om in te zetten zowel een doelpunt voor Tadic als een winst voor Ajax? Op het laatste team dat een doelpunt maakt? Of het aantal doelpunten dat in een wedstrijd valt? Bij TOTO zijn er veel van dit soort mogelijkheden.

Voor vrijwel iedere voetbalwedstrijd die wordt aangeboden zijn er ten minste tientallen en vaker nog meer weddenschappen beschikbaar. Het is dan ook lastig om geen enkele weddenschap te vinden die interessant voor je is.

TOTO heeft zogenaamde player specials, waarbij je bijvoorbeeld de mogelijkheid hebt om te zeggen dat een team wint en een bepaalde spits een goal maakt. Een puntje van verbetering voor TOTO is dat het momenteel nog niet altijd mogelijk is om een doelpuntenmaker aan te wijzen voor een wedstrijd. Mogelijk wordt dit in de nabije toekomst anders. Dit hoeft je er echter allesbehalve van te weerhouden om je in te schrijven op de website van TOTO, het algemene aanbod aan verschillende wedopties is namelijk prima.

De odds? Goed!

Zoals al eerder kort aangegeven, zijn de quoteringen van TOTO over het algemeen goed te noemen. Zowel voor voetbal als voor andere sporten ligt het niveau van de odds op een goed niveau.

Of je nu wilt inzetten op de Champions League, de Eredivisie, de Bundesliga of de nationale competitie van Japan: je kunt bij TOTO dankzij de goede quoteringen prima geld verdienen op het moment dat je weddenschappen goed zijn.

De voordelen van TOTO

Is het belangrijk voor je om te wedden op een betrouwbare goksite? Dan is TOTO een uitstekende keuze. TOTO is onderdeel van de Nederlandse Loterij en al sinds jaar en dag legaal in Nederland. TOTO was tot voor kort de enige bookmaker die door de Nederlandse overheid werd toegestaan om sportweddenschappen aan te bieden. Het is een bookmaker met een overzichtelijke website, goede quoteringen, een erg correct aanbod aan weddenschappen en een aantal leuke acties.

TOTO Cash Out

De optie Cash Out die door veel bookmakers wordt aangeboden, betekent dat je je kunt laten uitbetalen voordat je weddenschap ten einde is. Bij sommige bookmakers kun je dit bijvoorbeeld doen op het moment dat een individuele wedstrijd nog onderweg is. Stel je hebt ingezet op een overwinning van Juventus tegen AC Milan. Wanneer de ploeg uit Turijn voorstaat, maar je het gevoel hebt dat Juve de voorsprong nog gaat weggeven, dan kun je ervoor kiezen om je alvast te laten uitbetalen (tegen een lagere winst dan dat je na afloop zou ontvangen wanneer Juventus wint). Je kunt op diezelfde manier je verlies beperken, door tijdens een wedstrijd akkoord te gaan met een verlies die lager ligt dan het verlies aan het einde van de wedstrijd.

Bij TOTO bestaat de optie Cash Out ook, al is dit alleen mogelijk tussen twee wedstrijden van jouw weddenschap in. Zoals eerder beschreven is live wedden nog niet toegestaan in Nederland, waardoor het ook niet mogelijk is om al tijdens je wedstrijd een einde te maken aan je weddenschap en je al voor het eindsignaal te laten uitbetalen. Wat wél mogelijk is bij TOTO, is je laten uitbetalen op het moment dat je in hebt gezet op meerdere wedstrijden en één wedstrijd bijvoorbeeld al gespeeld is, terwijl de tweede wedstrijd nog moet beginnen. Je kunt er zelfs voor kiezen om voor een individuele wedstrijd je te laten uitbetalen, al zou de uitbetaling lager zijn dan het bedrag dat je hebt ingelegd. Desalniettemin kan dit een optie zijn op het moment dat je erachter komt dat een tegenstander veel sterker is dan dat je op het eerste moment dacht, of omdat een belangrijke speler van ‘jouw team’ vlak voor de wedstrijd blijkt af te haken.

De app van TOTO

Om mee te gaan met het tijdperk waarin een groot deel van de mensen online actief is via de smartphone, heeft TOTO een app ontwikkeld die uitstekend werkt voor zowel Android als IOS toestellen.

De app is overzichtelijk en je kunt er op ieder moment van de dag in een aantal klikken weddenschappen op afsluiten.

Het design is wat ons betreft praktisch, in de groen-witte en oranje kleuren die we gewend zijn van TOTO. Wanneer je via je telefoon weddenschappen afsluit, is het wat ons betreft aan te raden om dat via de app te doen, die nog beter is aangepast aan de smartphone-gebruiker dan de website. Je kunt de app niet downloaden in een app store, maar via de link toto.nl/apps. Mocht je je allereerst op de website willen registreren, dan kan dat via het inschrijfformulier

De klantenservice van TOTO

De klantenservice van TOTO is van prima kwaliteit. Je kunt iedere dag contact opnemen met een medewerker, wat je probleem of vraag ook is. Je hebt drie mogelijkheden om in contact te komen met TOTO: via messenger, via twitter of via de telefoon.

De klantenservice van TOTO kun je telefonisch bereiken tussen 9 uur ‘s ochtends en 11 uur ‘s avonds op het telefoonnummer 0700-550-08 05. 

Je kunt daarnaast een bericht sturen aan TOTO via facebook messenger. De reactietijd is gemiddeld 2 uur.

Tot slot heb je de mogelijkheid om via twitter contact op te nemen met de TOTO klantenservice. Houd echter rekening met het feit dat een reactie gemiddeld 6 uur op zich laat wachten.

TOTO samengevat

Wij kunnen concluderen dat de website www.toto.nl een prima keuze is voor het plaatsen van jouw sportweddenschappen. Het aanbod qua sporten, competities en wedstrijden van TOTO mag er wezen en datzelfde geldt voor de quoteringen.

Het is duidelijk dat TOTO veel ervaring heeft op de Nederlandse markt. De website is makkelijk in gebruik en volledig toegespitst op de Nederlandse gebruiker.

Een verbeterpunt voor TOTO is het soms geringe aanbod aan weddenschappen op individuele spelers, zoals doelpuntenmakers in een wedstrijd. Maar wij verwachten dat dit aanbod nu de nieuwe wet Kansspelen op afstand in werking is getreden, flink zal toenemen.

TOTO verdient het om onder de aandacht te worden gebracht, omdat het simpelweg op alle vlakken een prima bookmaker is om een weddenschap af te sluiten.

Technisch overzicht

App
Minimum storting 5
Minimum inzet 0.10
Live wedden
Live stream
Live chat
Voetbalpoule
Combinatie weddenschap