Loading...

Voorspelling Bayern München - Real Madrid

30 april 15:00

Voetbal - Champions League

Bayern München Bayern München
-
Real Madrid Real Madrid

Onze wedtip

Real Madrid Draw No Bet

Unibet 2.08 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Bayern München - Real Madrid

In de halve finale van de UEFA Champions League mogen Europese grootmachten Bayern München en Real Madrid het tegen elkaar opnemen. De Allianz Arena mag de heenwedstrijd hosten. Thuisploeg Bayern München beleeft een zwak seizoen en kan dus enkel het seizoen redden door het kampioenenbal te winnen. De winnaar van de editie van 2020 staat momenteel op de 2e plaats in de Bundesliga en moest vorig weekend toekijken hoe Bayer Leverkusen met 14 punten reeds de titel mocht vieren. Real Madrid lijkt dan weer met nog 6 speeldagen te gaan en 11 punten voorsprong goed op weg naar een nieuwe landstitel. 


Bayern München wist zich in de kwartfinale voorbij leider uit de Premier League, Arsenal, te loodsen nadat het in Engeland gelijkspeelde (2-2) en thuis The Gunners opzij wist te zetten. In de 1/8e finale was het te sterk voor Lazio. Het begon nochtans met een nederlaag in Rome (1-0), maar compenseerde ruimschoots in de terugwedstrijd (3-0). De troepen van Thomas Tuchel -die na dit seizoen de club verlaat- boeken 10 op 15 in hun laatste 5 wedstrijden. Naast het vermelde tweeluik met FC Arsenal verloor het in de eigen competitie bij Heidenheim (3-2) en won het van FC Köln (2-0) en Union Berlin (1-5).

Real Madrid wist zich in de kwartfinale voorbij de winnaar van vorig seizoen, Manchester City, te loodsen. De troepen van Ancelotti speelden thuis 3-3 gelijk en konden via strafschoppen de Engelsen uitschakelen. In de 1/8e finale zette het RB Leipzig opzij na een uitoverwinning (0-1) en een gelijkspel op eigen bodem (1-1). De Koninklijke boekt 11 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Naast de Europese wedstrijden won het in de eigen competitie van Athletic Bilbao (2-0), Mallorca (0-1), en FC Barcelona (3-2).

De highlights: Bayern München - Real Madrid

  • Real Madrid schakelde bekerhouder Manchester City uit
  • Real Madrid 9 op 9 uit
  • Real Madrid 12 op 15 op bezoek bij Bayern München
  • Real Madrid 17 wedstrijden op rij ongeslagen

Onze voorspelling: Bayern München - Real Madrid

Real Madrid steekt in bloedvorm. Het schakelde favoriet Manchester City uit, pakt 9 op 9 op verplaatsing en is al 17 wedstrijden op rij ongeslagen. Bovendien heeft het een sterke reputatie tegen Bayern München. Van zijn laatste 5 bezoeken kon het 4 keer winnen. Onze voorspelling Bayern München-Real Madrid: Real Madrid Draw No Bet.

 

1
Unibet
25
Bayern München wint: €50 X 25 = 1250€
Bonus €50
N
Unibet
1.02
Gelijk €50 X 1.02 = 51€
Bonus €50
2
Unibet
34
Real Madrid wint: €50 X 34 = 1700€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.