Loading...

Voorspelling Feyenoord - NEC

21 april 12:00

Voetbal - KNVB Beker

Feyenoord Feyenoord
-
NEC NEC

Onze wedtip

NEC Nijmegen +1.5 Asian Handicap

Circus 2.12 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Feyenoord - NEC

De Kuip mag zich ook dit seizoen opmaken om de bekerfinale te hosten. Ditmaal mag het de ploeg hosten die het doorgaans de competitie op haar terrein laat spelen, Feyenoord Rotterdam. De troepen van Arne Slot nemen het op tegen NEC Nijmegen dat voor het laatst de finale speelde in 2000, toen moest het de duimen leggen tegen Roda JC (0-2).

Feyenoord Rotterdam toonde zich in de halve finale te sterk voor Eerste Divisionist FC Groningen (2-1). Al had het wel alle moeite van de wereld hiervoor. FC Groningen stond lang 0-1 voor en pas diep in het slot wist Lingr Odrej de beslissende treffer tegen de netten te duwen. Feyenoord is de nummer 2 uit de Eredivisie en kan als het zelf verliest PSV Eindhoven op de volgende speeldag kampioen zien worden. De Rotterdammers boeken 13 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. Het won in de competitie van Heerenveen (2-3), won van FC Utrecht (4-2), speelde gelijk bij Volendam (0-0), won van Ajax (6-0) en won Fortuna Sittard (0-1).

NEC Nijmegen kwam in de finale terecht door in de halve finale net als Feyenoord een Eerste Divisionist te kloppen, namelijk Cambuur Leeuwarden (1-2). NEC Nijmegen is de huidige nummer 6 uit de Eredivisie en zit Ajax Amsterdam op de hielen met slechts een kloofje van 1 punt als verschil. NEC Nijmegen is ook de enige ploeg die er dit seizoen in Nederland is geslaagd om PSV Eindhoven te kloppen (3-1). De troepen van Rogier Meijer boeken 8 op 15. In de competitie verloor het van FC Utrecht (1-0), won het zoals eerder vermeld van PSV Eindhoven (3-1), speelde het gelijk bij Fortuna Sittard (1-1), won het van Vitesse (0-3) en speelde het thuis gelijk tegen PEC Zwolle (2-0).

De highlights: Feyenoord - NEC

  • NEC Nijmegen enige die PSV Eindhoven kon kloppen
  • NEC Nijmegen revelatie in Eredivisie
  • NEC Nijmegen hield Feyenoord in competitie reeds in bedwang
  • NEC Nijmegen scoorde acht keer tegen Feyenoord in 5 confrontaties

Onze voorspelling: Feyenoord - NEC

Het is al een tijd geleden dat NEC Nijmegen kon winnen van Feyenoord, maar het geeft de Rotterdammers wel telkens veel weerwerk, getuige de 8 doelpunten dat NEC scoorde in de laatste 5 confrontaties. In de competitie wist NEC Nijmegen trouwens een punt te gaan kapen op bezoek bij Feyenoord. Onze voorspelling Feyenoord-NEC Nijmegen: NEC Nijmegen +1.5 Asian Handicap. 

 

1
Circus
1.26
Feyenoord wint: €250 X 1.26 = 315€
Bonus €250
N
Circus
6.1
Gelijk €250 X 6.1 = 1525€
Bonus €250
2
Circus
12
NEC wint: €250 X 12 = 3000€
Bonus €250
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.