Loading...

Voorspelling PSG - Borussia Dortmund

7 mei 15:00

Voetbal - Champions League

PSG PSG
-
Borussia Dortmund Borussia Dortmund

Onze wedtip

PSG winnaar

Unibet 1.435 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSG - Borussia Dortmund

De terugwedstrijden van de halve finales van de UEFA Champions League staan op het programma en daarin mag het PSG van Luis Riquelme een poging wagen om een nederlaag (1-0) recht te trekken. De Parijzenaren kwamen het dichtst bij een eindzege in de UEFA Champions League door de finale te bereiken waarin het zijn meerdere moest erkennen in Bayern München (0-1). PSG werd onlangs voor de derde keer op rij kampioen want het valt in de Ligue 1 niet meer bij te benen met nog 3 speeldagen te gaan. Afgelopen weekend speelde het thuis gelijk tegen Le Havre (2-2).

Borussia Dortmund wist zichzelf en het Duitse voetbal dubbel te belonen door thuis te winnen van PSG. Door die zege stijgt het Duitse coëfficiënt en mag nu ook de 5e in de Bundesliga rechtstreeks deelnemen aan de UEFA Champions League volgend seizoen. De troepen van Edin Terzic zette dan weer de kers op de taart van een goede week door afgelopen weekend thuis te winnen van Augsburg (5-1). Het staat 5e en valt niet meer bij te benen door 6e in de stand, Eintracht Frankfurt.

De highlights: PSG - Borussia Dortmund

  • Dortmund 1 op 9 op verplaatsing bij PSG
  • PSG 6 op 6 thuis tegen Borussia Dortmund
  • Dortmund 3 op 9 op verplaatsing
  • PSG verloor laatste 6 maanden maar 1 thuisduel

Onze voorspelling: PSG - Borussia Dortmund

Borussia Dortmund heeft geen al te prettige herinneringen aan zijn laatste twee verplaatsingen naar Parijs. Het verloor er de laatste 2 duels en kon er nog nooit de overwinning pakken. Dortmund pakt bovendien maar 1 punt uit zijn laatste 3 verplaatsingen in het algemeen. Onze voorspelling PSG-Borussia Dortmund: PSG wint.

 

1
Unibet
1.769
PSG wint: €50 X 1.769 = 88.45€
Bonus €50
N
Unibet
3.45
Gelijk €50 X 3.45 = 172.5€
Bonus €50
2
Unibet
4.8
Borussia Dortmund wint: €50 X 4.8 = 240€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.