Loading...

Voorspelling Union Sint-Gillis - Club Brugge

28 februari 14:30

Voetbal - Beker Van België

Union Sint-Gillis Union Sint-Gillis
-
Club Brugge Club Brugge

Onze wedtip

Union Saint-Gilloise Draw No Bet

Unibet 1.56 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Union Sint-Gillis - Club Brugge

De terugwedstrijd van de halve finale van de Beker van België staat op het programma. Daarin mag Union Saint-Gilloise thuis een 2-1 achterstand uit de heenwedstrijd proberen op te halen tegen Club Brugge. Union Saint-Gilloise wist in de kwartfinale RSC Anderlecht uit te schakelen (2-1) en was in de 1/8e finale te sterk voor tweedeklasser SK Beveren (0-2). In de competitie staat Union Saint-Gilloise op kop en won het afgelopen weekend van Standard (2-1).

Club Brugge was in de kwartfinale te sterk voor KAA Gent (0-1). De troepen van Ronny Deila konden in de 1/8e finale tweedeklasser Zulte Waregem (4-0) eenvoudig over de knie leggen. In de competitie staat Club Brugge op een 3e plaats, met inmiddels al 10 punten achterstand op Union Saint-Gilloise. Afgelopen weekend leed het een pijnlijke nederlaag tegen 2e in de stand RSC Anderlecht (1-2).

De highlights: Union Sint-Gillis - Club Brugge

  • Club Brugge won maar 1 van laatste 7 duels tegen Union Saint-Gilloise
  • Union Saint-Gilloise verloor maar 1 van laatste 22 duels
  • Club Brugge liep zware kater op tegen RSC Anderlecht
  • Union 35 op 42 op eigen bodem dit seizoen

Onze voorspelling: Union Sint-Gillis - Club Brugge

Club Brugge mag dan wel een licht voordeel meebrengen uit de heenwedstrijd, volgens ons staat het voor een helse opdracht op bezoek bij Union Saint-Gilloise. De Bruggelingen wisten Union maar eenmaal te kloppen in de laatste 7 ontmoetingen. Het zit overigens met een enorme kater dat het opliep na de pijnlijke nederlaag afgelopen weekend tegen RSC Anderlecht. Onze voorspelling Union Saint-Gilloise-Club Brugge: Union Saint-Gilloise Draw No Bet

 

1
Unibet
2.07
Union Sint-Gillis wint: €50 X 2.07 = 103.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.65
Gelijk €50 X 3.65 = 182.5€
Bonus €50
2
Unibet
3.25
Club Brugge wint: €50 X 3.25 = 162.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.