Ik ben al lid
  
  • SosPronostics
  • SosBettingtips
  • SosApuestas
  • SosWetten

Premier League prognoses en voorspellingen

Bekijk alle Premier League prognoses van de redactie van SosWedden.com. Voor de belangrijke wedstrijden zijn er gedetailleerde voorspellingen aanwezig. Om deze te bekijken, klikt u op "Prognose in detail".

Premier League Onze Premier League prognoses

Onze prognoses voor de volgende Premier League wedstrijden zijn nog niet beschikbaar. Bekijk ze binnenkort.

Premier League Onze eerdere Premier League voorspellingen en tips

U vindt hieronder de resultaten van onze laatste prognoses op deze competitie.

Premier League Premier League
Leicester Tottenham
23/05/2021 15H00
De prognose
Leicester
De quote
1.94 bij
Premier League Premier League
West Ham Southampton
23/05/2021 15H00
De prognose
West Ham
De quote
1.8 bij
Premier League Premier League
Aston Villa Chelsea
23/05/2021 15H00
De prognose
Chelsea
De quote
1.51 bij
Premier League Premier League
Manchester City Everton
23/05/2021 15H00
De prognose
Manchester City
De quote
1.4 bij
Premier League Premier League
Liverpool Crystal Palace
23/05/2021 15H00
De prognose
Liverpool
De quote
1.17 bij
1 - 2 - 3

De belangrijke statistieken van de Premier League

Sinds 4 seizoenen is het gemiddelde aantal doelpunten per wedstrijd aan het stijgen in de Premier League( van 2,48 doelpunten in 2008-2009 tot 2.81 in 2012-2013). De Premier League is dus een van het meest vruchtbare kampioenschap in Europa en wedden op een weddenschap zoals “ meer dan 2,5 doelpunten” kan dus zeer snel winstgevend zijn.

Tijdens het seizoen 2012-2013 won de ploegen van de Big Four 61,8% van hun wedstrijden. Al is de winst niet zeer hoog voor die wedstrijden, op een lange periode kan het wel rendabel zijn.

In 2012-2013, waren er tijdens 43.4% van de wedstrijden slechts maar één ploeg die scoorde. Dus al een goede ploeg tegen een kleinere ploeg speelt aarzel niet om op het feit dat de kleine ploeg niet zal kunnen scoren te wedden. Het kan een goede manier zijn om geld te winnen.

Wat belangrijk is voor het wedden op de Premier League

De Premier League is een van de meest prestigieuze kampioenschap ter wereld. Het is ook het bekendste en talrijke sterren spelen in die kampioenschap. Met zijn zeer volle kalander is het is zeer moeilijke kampioenschap en in de Premier League hebben we meer dan 4 ploegen die steeds voor de titel vechten: Chelsea, Manchester City, Manchester United en Arsenal. Achter die ploegen hebben we ook nog Everton, Liverpool, Newcastle en Tottenham die een strijd leveren om te laatste plaatsen van de Europese cups te winnen en vaak kunnen ze ook het kampioenschap winnen. De andere ploegen hebben wel een lager niveau en vaak zien we vijf tot zes ploegen die proberen om in de eerste divisie te blijven.

Algemene voorstelling

De Premier League is de hoogste Engelse voetbalcompetitie en bevat 20 ploegen, net zoals in de andere principale Europese kampioenschappen. Elke ploeg speelt een heen- en terugwedstrijd tegen de 19 andere ploegen. Elke overwinning geeft 3 punten, een nul één punt en als men verliest wint men geen enkele punt.

Aan het einde van het kampioenschap wordt de ploeg met het meest aantal punten de nieuwe landskampioen van Engeland. De drie eerste van het klassement zijn gekwalificeerd voor de Champions League terwijl de vierde eerst een voorronde moet spelen. De vijfde wint een plaats in de Europa League. De drie laatste van het klassement dalen naar de Championschip (Engelse tweede divisie divisie).


Over SosWedden.com

Onze team van amateur-wedders heeft als doel om u te helpen om de sportresultaten beter te voorzien om goede prognoses te doen voor het voetbal, tennis, basketbal en andere sporten .

Contact met ons opnemen - Algemene voorwaarden - Site-overzicht

Copyright © 2021 SosWedden.com – Alle rechten voorbehouden