Loading...

Voorspelling West Ham - Bayer Leverkusen

18 april 15:00

Voetbal - Europa League

West Ham West Ham
-
Bayer Leverkusen Bayer Leverkusen

Onze wedtip

Bayer Leverkusen Draw No Bet

Unibet 1.51 Bonus €50
Wedden

De wedtip: West Ham - Bayer Leverkusen

Voor de terugwedstrijd van de kwartfinale van de UEFA Europa League mag West Ham een poging doen om kersvers Duits kampioen Bayer Leverkusen opzij te zetten. Dat is niet de enige opdracht voor de troepen van David Moyes. Het moet ook nog eens een 2-0 achterstand zien op te halen. West Ham is momenteel de nummer 8 uit de Premier League. Het boekt slechts 4 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Naast de nederlaag in Leverkusen verloor het van Newcastle (4-3), speelde het thuis gelijk tegen Tottenham (1-1), won het van Wolverhampton (1-2) en verloor het van Fulham (0-2). 


Bayer Leverkusen schreef geschiedenis afgelopen weekend door na de zege thuis tegen Werder Bremen (5-0) zich als landskampioen te kronen. De troepen van Xabi Alonso boeken zo, incluis de zege tegen West Ham thuis, 15 op 15 in hun laatste 5 wedstrijden. Naast de twee opgesomde wedstrijden won het in de Bundesliga ook van Hoffenheim (2-1), Düsseldorf (4-0) en Union Berlin (0-1).

De highlights: West Ham - Bayer Leverkusen

  • Bayer Leverkusen won laatste 8 wedstrijden op rij
  • Bayer Leverkusen ongeslagen dit seizoen in elke competitie
  • Bayer Leverkusen 22 op 24 op verplaatsing
  • West Ham won maar 1 van laatste 4 wedstrijden

Onze voorspelling: West Ham - Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen is een van dé teams in vorm in Europa. Het is in elke competitie ongeslagen. Ook op verplaatsing is het een van de beste teams wereldwijd op dit moment. The Hammers wonnen dan weer maar 1 van hun laatste 4 wedstrijden. Onze voorspelling West Ham-Bayer Leverkusen: Bayer Leverkusen Draw No Bet.

 

1
Unibet
4
West Ham wint: €50 X 4 = 200€
Bonus €50
N
Unibet
3.9
Gelijk €50 X 3.9 = 195€
Bonus €50
2
Unibet
1.87
Bayer Leverkusen wint: €50 X 1.87 = 93.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.