Ik ben al lid
  
  • SosPronostics
  • SosBettingtips
  • SosApuestas
  • SosWetten

Betclic

Betclic hees zich op de eerste plaats op de Nederlandse markt et is vandaag de dag de beste bookmaker in Nederland. Vooral voor de beginners. De site is zeer eenvoudig om te gebruiken en betaalt uw eerste weddenschap terug tot € 55 wanneer u die weddenschap verliest. En dat zonder voorwaarden ! Betclic bedenkt zo het recht om zich te vergissen, de gratis welkomstweddenschap !!

Betclic Ontdekken Betclic Ontdekken

Het aanbod van Betclic in het kort

Voordelen Nadelen
Uw eerste weddenschap terugbetaald tot € 55 ! Sommige ondergeschikte weddenschappen die soms niet zeer interessant
Een site zeer duidelijk en doeltreffend Matige quotes op minder bekende sporten
Goede quotes voor de Eredivisie
Geniet van de Betlic-cashback bonus van een waarde tot € 55 !

De test

De inschrijvingsbonus van Betclic

Betclic biedt een bonus die echt uitzonderlijk en zeer eenvoudig is . Als u uw eerste weddenschap verliest, wordt het helemaal terugbetaald ! De site betaald u tot € 55 terug wanneer u uw inschrijving via onze bonus-link doet.

Om van de bonus van € 55 moet u :

Als u uw weddenschap verliest betaald betclic.com u terug zonder voorwaarden !

Maar opgepast, alleen uw eerste weddenschap kan terugbetaald zijn. Probeer om een belangrijke inzet te doen tijdens die eerste weddenschap die niet gevaarlijk is. Geen enkele voorwaarden is nodig om de bonus af te nemen.u kunt het terugnemen wanneer u het wil. Dat zien we bijna nooit op weddenschapsites dus geniet ervan !

Betclic: hoe werkt het?

De site is eenvoudig en intuïtief . Een menu biedt u de belangrijkste competities aan waar u op kunt wedden. U kunt ook van een selectie van wedstrijden genieten die u op de homepage kan vinden. Die selectie is vaak zeer pertinent.

Kies uw weddenschap en uw bedrag in het rechts venster. Als u wint krijgt u uw geld een korte tijd na het einde van de wedstrijd.

Betclic.com is ook beschikbaar via smartphone, Iphone, Ipad, Windows Mobile en Blackberry via zeer goede apps. En natuurlijk zijn ze gratis.

De quotes

De quotes zijn hoog, en dat vooral voor de voetbalweddenschappen 1N2 en de dubbele kans. Voor de andere bekende sporten ( zoals het tennis) is Betclic.com ook één van de beste bookmakers . Maar voor de minder bekende sporten en de speciale weddenschappen is het iets heel anders want daar zijn de quotes lager. Het is dus vooral een bookmaker voor de voetbal- of tennisfans !

Betclic : is het veilig ?

Betclic heeft verschillende vergunningen en zo heeft hij zware audits en precieze inspecties over talrijke punten (financiën, beveiliging van de transacties, strijd tegen de gokverslaving, enz). De site en de transacties zijn dus volledig beschermd. Geen risico !

Hoe stort men het geld ? Hoe moet men het geld opnemen ? Wat zijn de kosten ?

Om geld op de site te storten heeft u verschillende mogelijkheden: bankkaart, Skrill / Moneybookers, NETeller of Paypal. Het storting is meteen geldig. U neemt uw geld op door een beschermt overschrijving naar u bankrekening.

Er zijn geen stortingskosten, behalve voor stortingen met bankkaart van minder dan € 100 (2% kosten). Het geld opnemen is volledig gratis !

Klantendienst

Als u een probleem tegenkomt of als u vragen heeft kunt u de klantendienst op verschillende wijzen bereiken :

  • Email : support@betclic.com Gemiddeld krijgt u een antwoord binnen de 8 uren en de kwaliteit van het antwoord is zeer goed.
  • Live Chat. Zeer goed om onmiddellijk een antwoord aan u vraag te krijgen.

De mening van SosPronostics.com

Of u een beginner bent in het online wedden of een ervaren wedder, u zult bij Betclic uw geluk vinden ! Als u begint zal de bonus en de eenvoudigheid van de site u helpen om u eerste weddenschappen online te winnen.Als u ervaren heeft zult u van de goede quotes profiteren wanneer u over voetbal wedt !

Geniet van de Betlic-cashback bonus van een waarde tot € 55 !

Meer weten

  • SportyTrader.nl : een andere diepgaande analyse van deze sportweddenschapsite.
  • Betclic : De officiële site van de bookmaker

De beste bookmaker voor beginners.

19/20

Bonus
55

De waarderingen

Site 18/20
Aanbieding 19/20
Quotes 18/20
Betrouwbaarheid 19/20
Bonus 19/20
Globale waardering 19/20

Andere info

Minimale storting € 10
Minimale inzet € 0.50
Bonus Uw eerste weddenschap terugbetaalt tot € 55!

betalingsmethoden

Mastercard 	2% onder € 100 , gratis boven € 100
Visa 2% onder € 100 , gratis boven € 100
Bankoverdracht gratis
Skrill gratis
NETeller gratis
Paysafecard gratis

Over SosWedden.com

Onze team van amateur-wedders heeft als doel om u te helpen om de sportresultaten beter te voorzien om goede prognoses te doen voor het voetbal, tennis, basketbal en andere sporten .

Beginnen
De prognoses
De beste bonussen
Inschrijving
  • Nog geen lid? Schrijf u snel in op SosWedden, de referentiegemeenschap voor wedders!

Contact met ons opnemen - Algemene voorwaarden - Site-overzicht

Copyright © 2019 SosWedden.com – Alle rechten voorbehouden