Loading...

Beste sportweddenschappen bonus van bookmakers

De welkomstbonussen die worden aangeboden door goksites zijn een goede reden om je in te schrijven bij iedere bookmaker. Hieronder vind je onze lijst van beste goksites voor sportweddenschappen van het moment.

1
Unibet
Welkomstbonus : €50
Gevarieerd aanbod aan sportweddenschappen
Erg vloeiende en snelle website
De bonus van Unibet
Cijfer 9.0/10 Een account aanmaken
2
Toto
Welkomstbonus : €50
Hele fijne website en app
Prima aanbod aan voetbalweddenschappen
De bonus van Toto
Cijfer 8.5/10 Een account aanmaken
3
ZEbet
Welkomstbonus : €100
Mooie aanmeldbonus van €100
Veel voetbalweddenschappen
De bonus van ZEbet
Cijfer 8.5/10 Een account aanmaken
4
LiveScore Bet
Goede mobiele app
Veel live weddenschappen
De bonus van LiveScore Bet
Cijfer 8.0/10 Een account aanmaken
5
Circus
Welkomstbonus : €250
Gigantische bonus
Veel promoties
De bonus van Circus
Cijfer 8.0/10 Een account aanmaken
6
Jacks
Welkomstbonus : €60
Mooie en praktische bonus
De bonus van Jacks
Cijfer 8.0/10 Een account aanmaken

Al de bovengenoemde bonussen zijn wat ons betreft de moeite waard, ongeacht de hoogte van de bonus, het type bonus of de voorwaarden waaraan voldaan moet worden om de bonus te verzilveren.

Om meer te weten te komen over bonussen van bookmakers, legt SOSwedden je alles uit wat je moet weten. Zo laat je de beste bonussen niet lopen.

Profiteren van de acties van Bet365

Wat is een bookmaker bonus?

Wat is een bonus op een sportweddenschappen site? Laten we dit zo precies mogelijk uitleggen.

Een welkomstbonus is een bonus die wordt aangeboden aan iedere nieuwe speler op een bepaalde goksite. De bonus kan verschillende vormen aannemen en de hoogte van de bonus kan verschillen.

Als het gaat om een terugbetaalde weddenschap of gratis weddenschappen, dan is de welkomstbonus bedoeld om goed te starten op een goksite. Je begint door deze bonus zonder verlies, of nog beter: je pakt een mooie winst op je eerste weddenschap.

De bonussen liggen over het algemeen tussen de €100 en €200 en zijn een mooie reden om je in te schrijven. De bonussen zijn een mooie manier om het aanbod van de bookmaker te testen, zonder direct teveel geld te hoeven in te zetten. 

Registreren op bet365.nl en direct beginnen met sportwedden

Wat zijn de verschillende bonussen die worden aangeboden op goksites?

Welkomstbonussen zijn er in verschillende vormen en ook de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de bonussen verschillen. De verschillende bookmakers bieden in ieder geval niet precies dezelfde bonussen aan! Hieronder vind je de verschillende type bonussen waar je van kunt profiteren:

  • Bonus terugbetaling in cash
  • Bonus gratis weddenschappen
  • Bonus terugbetaling in gratis weddenschappen
  • Bonus bij storting
  • Bonus zonder storting

Genoeg bonussen dus waarmee jij jouw avontuur op een goksite prettig begint. Hieronder vind je de kenmerken van de verschillende type bonussen en informatie hoe je de bonussen gebruikt om goed te wedden.

Aanmelden bij Bet365

Bonus terugbetaling in cash

De terugbetaling in cash is een van de bonussen die het meest op prijs wordt gesteld door de online wedders. Niet zonder reden, omdat het gaat om een echte, contante terugbetaling, in het geval dat je jouw eerste weddenschap verliest. In andere woorden: je bent altijd de winnaar. Of je wint geld met je eerste weddenschap, wanneer deze winnend blijkt te zijn, of je krijgt je volledige inzet terug, die je ook direct van je account kunt halen. Laten we dit met een voorbeeld illustreren:

Na je inschrijving op de betreffende goksite, zet je €100 in op een overwinning van Vitesse tegen FC Groningen (quotering 2.30). Wint Vitesse? Dan pak je een nettowinst van €130 euro. Verliest Vitesse? Dan krijg je jouw inzet van €100 terug, geld dat je indien gewenst meteen van de site kan halen.

De voorwaarden kunnen natuurlijk op detailniveau verschillen per bookmaker, maar je hebt nu in ieder geval in grote lijnen een beeld van dit type bonus in cash. Enkele websites voor sportweddenschappen bieden deze bonus aan in mei 2024. 

Bonus gratis weddenschappen

De welkomstbonus in de vorm van een gratis weddenschap (ook wel free bets genoemd) is erg interessant, omdat je geld op je account gestort krijgt waarmee je kunt spelen, zelfs wanneer je jouw eerste sportweddenschap wint. Stel je voor dat je wederom €100 inzet op een overwinning van Vitesse op FC Groningen, tegen een quotering van 2.30.

Vitesse behaalt de overwinning? Je wint niet alleen bruto €230, maar je ontvangt bovendien een gratis weddenschap ter waarde van €100, die je kunt gebruiken onder bepaalde voorwaarden. Als Vitesse verliest van Groningen, dan ontvang je de gratis weddenschap van €100 ook, om daarmee je eerste verlies ongedaan te kunnen maken.

Een genereuze welkomstbonus, die je wederom in staat stelt het beste uit je eerste weddenschappen te halen. Houd goed in de gaten of de bookmakers deze aanlokkelijke bonussen aanbieden.

Voetbalwedden op bet365.nl

Bonus terugbetaling in gratis weddenschappen

De aanbieders van sportweddenschappen bieden ook een variant aan van deze gratis weddenschappen bonus: de terugbetaling in gratis weddenschappen. Het verschil met de hierboven besproken bonus is dat je de bonus niet ontvangt in het geval je jouw eerste weddenschap winnend afsluit. Zet je €100 in op een winst van Bayern München tegen Juventus en de Duitsers winnen? Dan ontvang je geen bonus van de bookmaker, al blijft het goede nieuws dat je je weddenschap gewonnen hebt en dus winst maakt. Verliest Bayern München echter, dan ontvang je wel een bonus in de vorm van gratis weddenschappen. Met de gratis weddenschap(pen) kun je vervolgens proberen om je verlies van je eerste weddenschap goed te maken.

Om te weten te komen welk type bonus wordt aangeboden door de bookmaker en of je gratis weddenschappen alleen in het geval van een eerste verliezende weddenschap of ongeacht het resultaat van die eerste weddenschap ontvangt, raden we je aan de informatie over de bonus op de website van de bookmaker goed door te lezen. Zo weet je precies welke voorwaarden er verbonden zijn aan de bonus.

Stortingsbonus

De vierde type bonus in de wereld van het sportwedden is de bonus bij storting. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het hier om een bonus die afhangt van jouw eerste storting op de goksite. Stel je voor, je opent een account op een goksite.

Als de aangeboden welkomstbonus bij storting maximaal €100 is, wil dat zeggen dat je €100 aan bonussen ontvangt in het geval je een eerste storting van €100 doet. Als je €20 op je account stort, dan ontvang je een bonus van €20 van de bookmaker, etc.

Wat betreft de vorm van de geboden bonus (cash, gratis weddenschap,..) is het van belang om te kijken naar de voorwaarden op de specifieke goksite. Op het inschrijfformulier vind je altijd de algemene voorwaarden die verbonden zijn aan de (stortings-)bonus. De bonus bij storting wordt steeds zeldzamer. Veel bookmakers kiezen vandaag de dag voor een bonus die afhankelijk is van je eerste weddenschap en niet persé van je eerste storting.

Aanmelden bij BetCity 

Bonus zonder storting

Tot slot een bonus die misschien wel het meest interessant is: een bonus zonder storting waarbij je geld kunt binnenhalen, zonder ook maar een euro in te zetten. Je maakt een account aan op een goksite en je ontvangt vervolgens een bonus, zonder dat je daarbij eerst geld op je account dient te zetten.

Over het algemeen heeft zo’n bonus de vorm van een gratis weddenschap of een speelbedrag in cash. Weet echter dat dit type bonus zeldzaam is. De andere, hierboven omschreven bonussen zijn veel vaker aanwezig op sportweddenschappensites.

Bonus en bookmakers zonder licentie van de kansspelautoriteit: pas op!

Vandaag de dag is er slechts één bookmaker in Nederland met een licentie van de kansspelautoriteit. Wij raden je momenteel nog af om je in te schrijven op andere goksites, die nog geen licentie hebben. Vanaf oktober zullen er naar verwachting meer bookmakers de Nederlandse markt betreden, die daarbij een licentie van de kansspelautoriteit verkrijgen.

De kansspelautoriteit is een onafhankelijk orgaan dat in opdracht van de minister voor Rechtsbescherming toezicht houdt op de Nederlandse markt voor de kansspelen. De kansspelautoriteit wil dat kansspelen betrouwbaar zijn en dat de bookmakers transparant zijn. Het allerbelangrijkste: dat jij als speler beschermd wordt.

Wanneer een goksite een licentie heeft van de kansspelautoriteit, weet je dat je de aanbieder kunt vertrouwen. De betreffende bookmaker voldoet namelijk aan de gestelde voorwaarden van de kansspelautoriteit, waarbij jij als consument beschermd wordt en je niet (financieel) bedonderd wordt.

Wanneer je je inschrijft op een goksite die geen licentie heeft in Nederland, dan loop je risico. In het geval dat de bookmaker jouw winst of bonus niet uitbetaalt, heb je weinig mogelijkheden om dit aan te vechten. Plat gezegd heb je als speler die ingeschreven staat op een website die niet is toegestaan in Nederland geen poot om op te staan, indien er iets mis gaat. Om volledig beschermd te wedden op sport, raden wij je daarom aan om dit te doen op de volgende websites voor sportweddenschappen:

In onze bonusvergelijker vind je ongetwijfeld de bonus die het beste past bij de type weddenschappen die jij wenst af te sluiten. Je kunt simpelweg op de betreffende bonus klikken om direct bij het inschrijfformulier te komen.

Sportwedden bonus: hoe wij de beste bonus voor sportweddenschappen bepalen

Laten we tot slot de methodologie bespreken die wij toepassen voor het opstellen van de lijst van beste bonussen. Hieronder vind je de criteria die worden meegenomen in onze beoordeling van de beste bonus voor sportwedden:

  • Het type bonus
  • De hoogte van het bonusbedrag
  • De voorwaarden waaraan voldaan moet worden om de bonus te bemachtigen
  • De voorwaarden waaraan voldaan moet worden om de bonus te gebruiken
  • De algemene kwaliteit van de goksite

Door met name naar deze vijf criteria te kijken, maar ook naar andere punten te kijken (veiligheid, klantenservice, betaalmethoden, reviews van spelers..), maken wij een klassement met de meest interessante bonussen bij inschrijving op een goksite.

De bookmakers hebben allemaal een licentie. Wij raden je aan om je op zoveel mogelijk van deze legale sportweddenschappensites aan te melden.

Je vindt daarmee niet alleen de goksite die het beste bij jou past, maar je pakt bovendien op iedere goksite een welkomstbonus mee. Zo is er in deze maand mei in totaal €760 aan welkomstbonussen beschikbaar bij de bookmakers.

Registreren op bet365.nl en profiteren van leuke acties