Loading...

Sport voorspellingen

Over onze sportweddenschappen tips

Het aanbieden van voorspellingen van kwaliteit aan sportwedders is de belangrijkste missie van SOSWedden. Of het nu om de Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, NBA of Wimbledon gaat, ons doel is om zowel debuterende sportwedders te helpen als diegenen die op zoek zijn naar inspiratie. 

Onze voorspellingen hebben verschillende doeleinden en kunnen van pas komen voor alle wedders. De prognoses zijn niet alleen handig voor mensen die zich pas net op het sportwedden hebben gestort en gratis hulp willen, maar ook voor wedders met ervaring die hun prestaties willen verbeteren en op zoek zijn naar nieuwe competities of andere type weddenschappen.

Wij zoeken naar diversiteit in onze voorspellingen, zodat iedere speler zoekt wat hij/zij zoekt en hij/zij de winkansen bij de bookmakers maximaliseert. SOSWedden wilt iedere wedder helpen en doet dit dankzij een team van specialisten. Aarzel niet om onze gratis sportweddenschappen tips en voorspellingen te bekijken, om meer uit je sportweddenschappen te halen op verschillende goksites.

Inschrijven op bet365.nl en gebruik maken van mooie acties en promoties

Wie schrijft de analyses op SOSWedden?

SOSWedden brengt specialisten met verschillende achtergronden samen, allen sportamateurs met veel ervaring in het sportwedden. Dit zorgt ervoor dat wij een 100% professioneel redactioneel team hebben die de beste voorspellingen en tips opstellen. Ook onze eigen voorspellers zijn constant op zoek naar verbetering, zodat altijd de beste voorspellingen kunnen worden aangeboden. Onze schrijvers gaan steeds verder in hun analyses van wedstrijden en hun statistieken, ongeacht het type sport.

Ons team bevat op het moment in het bijzonder specialisten in voetbal (Nederland, België en internationale topcompetities), tennis en wielrennen. Het is dus heel simpel: op SOSWedden vind je altijd interessante sportweddenschappen tips. Altijd gratis!

Sportwedden op de website van BetCity

Hoe maken wij onze voorspellingen?

Zoals eerder aangegeven, maakt SOSWedden gebruik van de expertise van verschillende redacteuren die gespecialiseerd zijn in een specifieke sport. De voorspellingen van onze experts zijn daarom in de regel realistisch en betrouwbaar, hetgeen ook erkend wordt in de sportwedcommunity.

Onze experts zijn dagelijks in de weer om op de hoogte te zijn van het laatste sportnieuws, de laatste uitslagen en statistieken, alsmede de laatste nieuwtjes over een specifiek team of een specifieke speler. Onze redacteuren gaan pas over tot de redactie van de artikelen op het moment dat alle benodigde informatie onder de loep is genomen.

Onze gepassioneerde redacteuren zijn volledig onafhankelijk bij het schrijven van hun voorspellingen en kijken rationeel naar de wedstrijden. Vergeet niet dat emoties vaak de vijand zijn en succesvol sportwedden in de weg kunnen staan.

Tot slot, of het nu om een wedstrijd in de Eredivisie, Bundesliga, Europa League, NBA of ATP gaat, de specifieke sporten worden behandeld door redacteuren met ervaring in het wedden op de betreffende sport. De voorspellers hebben kennis en ervaring in de sector en het is dan ook allesbehalve een slecht idee om gebruik te maken van de geboden adviezen.

Wat zijn de basics voor het opstellen van een betrouwbare voorspelling?

Om zoveel mogelijk winnende sportweddenschappen af te sluiten, zijn er een aantal basisprincipes die onze redacteuren aanraden op te volgen:

  • Geef de voorkeur aan pre-match weddenschappen
  • Varieer je weddenschappen
  • Zet in op verschillende sporten
  • Laat erg lage quoteringen links liggen
  • Beperk gecombineerde combinatieweddenschappen

Door deze basisprincipes zoveel mogelijk te volgen, zul je zien dat je prestaties op verschillende goksites zullen verbeteren. Op SOSWedden hanteren we deze principes in ieder geval strikt. Hieronder vind je meer informatie over deze basics.

Hoe goed voorspellen?

Er zijn dus een aantal vuistregels die jou helpen om beter te wedden op sport. Hier vind je de meest belangrijke.

Geef de voorkeur aan pre-match weddenschappen

Allereerst een vuistregel die met name van belang is voor beginnende sportwedders. Houd je in en ga vooral voor weddenschappen die je voorafgaand aan de wedstrijd afsluit. Dit type weddenschap wordt minder beïnvloed door de live gebeurtenissen in een wedstrijd en zorgt er met name voor dat je niet onder de invloed van adrenaline in een wedstrijd gekke keuzes maakt. Het beste is immers om je emoties niet teveel te laten meespelen bij het afsluiten van een weddenschap en deze emoties kunnen tijdens een wedstrijd te hoog oplopen, terwijl dit minder is voorafgaand aan een wedstrijd. Analyseer de wedstrijden dus goed voordat deze van start gaan en zet bij voorkeur voorafgaand en niet tijdens de wedstrijd in.

Een account aanmaken bij Bet365!

Varieer je weddenschappen

Ga verder niet standaard voor één type weddenschap, maar varieer zoveel mogelijk. Er zijn erg veel verschillende weddenschappen mogelijk en het is jammer om niet van alle mogelijkheden gebruik te maken die jou aan winst kunnen helpen. Zo is het bij sommige duels erg moeilijk een winnaar aan te wijzen en daarom wellicht verstandiger om voor een dubbele kans te gaan, een doelpuntenmaker aan te wijzen of in te zetten op het totaal aantal doelpunten in de wedstrijd. Kijk dus bijvoorbeeld ook naar het aantal punten bij basketbal en rugby, het aantal sets bij tennis en het aantal schoten op goal bij voetbal. Door te variëren met je sportweddenschappen, kun je de kansen op winst vergroten.

Zet in op verschillende sporten

In dezelfde lijn is het aan te raden om je niet blind te richten op één en dezelfde sport. Er is meer dan alleen voetbal of tennis en andere sporten hebben vaak ook interessante quoteringen die de moeite waard zijn. Je hebt bij bookmakers de keuze uit de meest populaire sporten, zoals voetbal, tennis, basketbal en wielrennen, maar ook uit ijshockey en ander minder bekende sporten. Ga uiteraard niet voor een sport waar je helemaal niets van weet, maar mocht je kennis breder zijn, kijk dan naar meerdere sporten.

Registreren bij de Nederlandse aanbieder BetCity

Laat erg lage odds links liggen

Voorlaatste en erg belangrijk punt: negeer geen hoge odds. Hoge quoteringen lijken vaak riskant, en zijn dan ook vaak, maar zeker niet altijd. Veel wedders hebben de gewoonte om in te zetten op quoteringen die lager zijn dan 1.50, omdat deze weddenschappen een hogere kans op succes zouden hebben. Dit is niet altijd het geval. Vaak is het financieel interessanter om op een quotering van bijvoorbeeld 3.00 in te zetten en niet op een quote van 1.30. Je reduceert niet alleen je mogelijke verlies, maar je wint ook aanzienlijk meer bij een juiste voorspelling. Bij erg lage quoteringen win je relatief weinig, waardoor je mogelijk verleidt wordt om veel in te zetten. Mocht de weddenschap niet juist zijn, dan verlies je veel, terwijl de potentiële winst ook niet hoog was.

Beperk combinatie weddenschappen

Tot slot, ga niet voor teveel wedstrijden in een weddenschap. De combinatieweddenschappen zijn vaak erg aanlokkelijk, maar in de praktijk weinig succesvol. Het is verstandiger om vijf single weddenschappen af te sluiten bij de bookmakers, dan om op een combinatie met vijf wedstrijden te spelen. Dit is simpelweg statistiek. Hoe meer weddenschappen je combineert, hoe groter de kans op verlies wordt. Vergeet dit niet wanneer je gaat wedden. Veel plezier en succes met sportwedden!

Registreren op bet365.nl en van start gaan met wedden op sport!