Loading...

Voorspellingen Europa Conference League

Heb je zin om op de nieuwe Europese Conference League in te gaan zetten? Iedere Conference League wedstrijd met veel enthousiasme bekijken en succesvol voetbalwedden? Je bent op de juiste pagina beland! Op deze pagina geven wij veel adviezen voor het plaatsen van betrouwbare voorspellingen op de Conference League. Let goed op, wie weet vind jij net die ene tip die jou de hoofdprijs gaat opleveren.

Onze wedtips voor de Conference League

Voorspelling Conference League voetbal

De redacteuren van SOSWedden analyseren verschillene factoren voordat ze overgaan tot het schrijven van betrouwbare wedstrijdvoorspellingen, zo ook voor wedstrijden in de Conference League. Hieronder vind je de de factoren die de redactie meeneemt wanneer het voorstellingen opstelt:

  • De huidige vorm
  • Afwezige spelers
  • Stand en belang van de wedstrijd
  • Psychologische factoren
  • Het programma van de teams
  • De odds

Door al deze factoren uitgebreid te bekijken, worden Conference League voorspellingen betrouwbaarder en vergroot je je kansen bij de bookmaker. In de volgende alinea’s gaan we dieper in op deze bovengenoemde factoren.

Registreren op de website van Bet365

De huidige vorm

Wanneer je Conference League wedstrijden gaat voorspellen, begin je altijd bij het inspecteren van de vorm van beide teams. Een elftal dat in een flow zit zal in de regel beter voor de dag komen in de Conference League dan een team dat al weken dramatisch presteert. 

Spelen twee teams van dezelfde statuur tegen elkaar, maar is één van deze teams al maanden ongeslagen, terwijl het andere team al meerdere wedstrijden dreun na dreun incasseert? Speel dan op het team dat in vorm is. Logisch.

Afwezige spelers

Een ander punt om rekening mee te houden betreft de afwezigheid van de belangrijkste spelers van een elftal. In de Conference League zal de prestatie van veel clubs sterk afhangen van enkele sleutelspelers.

Voordat je vol overgave begint met inzetten, is het altijd verstandig om te checken welke spelers er afwezig zijn in een wedstrijd. Een speler kan afwezig zijn door een blessure, schorsing, een keuze van een trainer of andere reden. Wanneer een nummer 9 die 1 op 1 loopt afwezig is bij een club, of een nummer 10 die assist na assist levert, dan zullen de (aanvallende)kansen van een club sterk afnemen. Het is in zo’n geval beter om eieren voor je geld te kiezen en niet op een winst voor de betreffende club te gaan spelen.

Aanmelden bij Bet365!

Stand en belang van de wedstrijd

Een derde aspect die belangrijk is bij het analyseren van de Conference League betreft de stand en het belang van de wedstrijd. Dit is met name belangrijk in de groepsfase. 

Stel je voor dat een team een overwinning nodig heeft om zich te kwalificeren voor de achtste finales, terwijl de tegenstander het hele toernooi onder verwachting presteerde en al uit het toernooi ligt, dan is het een goed idee om in te zetten op eerstgenoemde. Zelfs wanneer laatstgenoemde ploeg in theorie sterker is. Als een eerste ontmoeting met 4-0 verloren werd door een club, kan het zijn dat desbetreffende club de hoop heeft opgegeven voor de tweede wedstrijd en niet alles op alles zet om te winnen.

Door goed te kijken naar de stand in de poules en hoe de vorige wedstrijden zijn geëindigd, ontdek je vaak met welke instelling een elftal een wedstrijd zal ingaan. Veel voetbalvoorspellers kijken puur naar de sterkte van een elftal, maar er is dus meer om naar te kijken!

Inschrijven bij Bet365 en profiteren van leuke acties!

Psychologische factoren

Psychologische factoren zijn ook belangrijk om mee te nemen bij het voorspellen van een wedstrijd. Om een winnende voorspelling op de Conference League te plaatsen dien je jezelf vragen voor te schotelen als:

Hoe is het gesteld met het moraal van de spelers van beide clubs? Zijn de wisselspelers tevreden met hun inbreng? Zijn de twee teams grote rivalen van elkaar? Liepen de emoties hoog op in het eerste duel? Wil de coach echt ver komen in de Conference League of ziet hij het eerder als een last? Moet een ploeg een lange reis naar de andere kant van Europa maken?

Door de antwoorden op deze vragen in kaart te brengen, zul je beter begrijpen hoe het gesteld is met het moraal van de teams. Daarmee kom je weer een stapje dichterbij een betrouwbare voorspelling op de Conference League. Vergeet niet dat deze competitie voor met name kleinere club dé mogelijkheid is om zich te laten zien in Europa, terwijl grotere Europese teams de Conference League hooguit zien als een competitie om speeltijd te geven aan reservespelers en jeugdige talenten.

Het programma van de teams

Om de motivatie van een team voor een Conference League wedstrijd nog beter in te schatten, is het bovendien goed om naar het speelschema te kijken van de clubs. Dit geldt zowel voor de wedstrijden in de competitie als de wedstrijden in Europees verband.

Wanneer een club enkele dagen voor of na een Conference League wedstrijd een enorm belangrijke wedstrijd op het programma heeft staan in de competitie, dan kan het zijn dat de betreffende ploeg minder goed presteert in de Conference League. Alle focus zal namelijk liggen op de wedstrijd in de nationale competitie.

Speelt een club een derby in de nationale competitie, voordat het enkele dagen later in de Conference League speelt, terwijl er enkele dagen daarna weer een belangrijke wedstrijd op de planning staat in eigen land? Zowel fysiek als mentaal zullen de spelers van een club dan hoogstwaarschijnlijk niet in staat zijn om met volledige overgave te presteren in de Conference League. Een trainer kan er zelfs voor kiezen om een aantal sleutelspelers thuis te laten voor het duel in de Conference League. 

Let dus erg goed op het speelschema van de teams die meedoen aan de Conference League. Je zult een veel beter beeld krijgen van de motivatie van de teams. Je vindt het programma van alle teams eenvoudig online, bijvoorbeeld op de officiële websites van de nationale competities.

De odds

Een laatste factor die vanzelfsprekend belangrijk is om mee te nemen: de kwaliteit van de aangeboden quoteringen. Je hoeft geen wetenschappelijke studie te starten, maar het is wel van belang om even goed naar de hoogte van de Conference League odds te kijken en na te denken of deze de moeite waard zijn. 

Wanneer jij denkt dat de kans op succes van een team op 60% ligt, terwijl een bookmaker slechts een quotering van 1.30 aanbiedt op zijn website (wat 76% kans op succes betekent volgens hem), is het beter om niet in te zetten. Je potentiële winst staat niet in goede verhouding met het risico dat je neemt.

Wanneer een bookmaker echter een quotering van 1.90 aanbiedt op deze wedstrijd, omdat hij de kans op succes op zo’n 55% schat, dan zal het aantrekkelijk zijn om een gok te wagen. De mogelijke winst staat in goede verhouding met het risico dat je neemt en inzetten is in dit geval geen gek idee. Stel jezelf altijd de vraag of het risico in goede verhouding staat met de aangeboden quotering wanneer je gaat inzetten op de Conference League. 

Registreren op betcity.nl en direct beginnen met wedden op voetbal!

Conference League: de statistieken voor een goede voorspelling

Statistieken Europa Conference League

Wanneer je een Conference League goed wilt voorspellen, is het natuurlijk van belang om de belangrijkste feiten en cijfers over deze competitie te kennen. Helaas kunnen we nog geen statistieken presenteren voor dit nieuwe Europese toernooi voor clubs dat voor het eerst wordt gespeeld in het seizoen 2021-2022.

De Europa League is naar verwachting enigszins vergelijkbaar met de Conference League en daarom kunnen Europa League statistieken je wellicht helpen wanneer je gaat wedden op Conference League wedstrijden. 

Noteer bijvoorbeeld dat het gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd in de Europa League rond de 2.75 ligt. Een gelijkspel komt in de Europa League bovendien regelmatig voor (ongeveer 1 op de 4 wedstrijden) en het komt daarnaatst vaker voor dat beide teams scoren. In de Europa League vallen de meeste goals in de laatste periode van de wedstrijd en het kan zomaar eens zijn dat dit ook zo zal zijn in de Conference League. 

Wij komen later bij je terug met echte Europa Conference League statistieken. Dit doen wij op het moment dat het eerste gedeelte van deze nieuwe competitie is gespeeld. Houd deze pagina dus goed op de hoogte de komende tijd.

Voetbal voorspellen op betcity.nl

Uitleg Conference League

Wedtips Europa Conference League - Uitleg

De beste voorspellers kennen een competitie over het algemeen door en door. Het is daarom ook belangrijk om de Conference League goed te snappen, voordat je gaat inzetten. Laten we je een beknopt beeld schetsen van de opzet van deze competitie.

Teams Conference League

In het seizoen 2021-2022 doen er 184 teams mee aan de Conference League. Vanaf de eerste kwalificatieronde tot en met de finale in mei doen er dus veel clubs mee uit in totaal 55 landen. De Conference League is hiermee de Europese competities met de meeste deelnemers uit het hoogste aantal verschillende landen.

Wanneer we naar de verdeling van de Conference League plekken kijken, zien we dat clubs uit landen die hoog staan op de UEFA ranglijst slechts 1 club leveren, terwijl minder hoog geklasseerde landen soms wel 3 clubs naar de Conference League mogen sturen. Grote kans dat je niet alle deelnemende teams kent, waardoor de Conference League ook een grote ontdekking kan zijn.

Het competitieformat

Zoals alle andere UEFA competities, begint de Conference League met voorrondes die over het algemeen gaan tussen clubs uit kleine voetballanden.

Na drie voorrondes is het tijd voor de laatste play-offs, waarna de poulefase van start gaat. De winnaars van deze play-offs komen dus in de poule terecht met bijvoorbeeld de nummer 5 uit de Ligue 1, die direct gekwalificeerd is voor de groepsfase.

De poulefase begint met 8 groepen van 4 teams. De winnaars van deze groepen kwalificeren zich direct voor de achtste finales, terwijl de nummers 2 het in play-offs opnemen tegen de nummers 3 uit de Europa League. De winnaars van die play-offs nemen vervolgens ook deel aan de achtste finales.

Na de achtste finale is er de kwartfinale, de halve finale en de grote finale in mei. De finale van de Conference League in het seizoen 2021-2022 vindt plaats in Tirana, Albanië.

De laatste 5 winnaars van de Conference League

De Conference League wordt dit seizoen voor het eerst gespeeld. Er is dus nog geen sprake van een lijst met winnaars van de vorige seizoenen. Welk team gaat historie schrijven en wint de allereerste editie van de Conference League? Dat gaan we zien in het voorjaar van 2022.

De winnaar van de Conference League voorspellen bij Bet365

Onze voorspelling van de winnaar in het seizoen 2021-2022

Winnaar Europa Conference League voorspellingen

Wordt Feyenoord de eerste Nederlandse winnaar van een Europese prijs sinds 2002 toen de Rotterdammers dankzij een glansrol van Pierre van Hooijdonk de UEFA Cup veroverden? In deze eerste editie van de UEFA Europa Conference League nemen ze het in de finale op 25 op tegen Mourinho's AS Roma, die een geweldige campagne achter de rug hebben, en volgens de bookmakers ook favoriet zijn voor de finale. Met Tammy Abraham in de gelederen,, die negen doelpunten heeft gemaakt in de competitie, gesteund door een solide defensie heeft Mourinho een sterk team neergezet. Maar de topscorer van het huidige Conference League seizoen staat aan Rotterdamse zijde op het wedstrijdformulier: Cyriel Dessers met zijn 10 doelpunten. De bookmakers bieden interessante odds voor deze wedstrijd, dus aarzel niet om er uw voordeel mee te doen. De door de bookmakers aangeboden bonussen zijn ook zeer interessant! De redactie geeft de grootste kans aan de Romeinse club, maar anderzijds zijn de quoteringen als je inzet op de winst van Feyenoord ook het overwegen waard. Als u wilt wedden op deze eindstrijd, kunt u vertrouwen op onze voorspellingen over deze finale. Dus maak je keuze en zet in!

 

Open een ZEbet rekening