Loading...

Voetbal voorspellingen

Waarom bieden wij voetbal voorspellingen aan?

Voetbal is zonder twijfel de meest populaire sport op aarde. Het is dan ook geen verrassing dat voetbal ook de sport is waar het meest op gewed wordt door sportwedders. Bij SOSwedden houden wij vanzelfsprekend rekening met de populariteit van voetbal en presenteren wij daarom veel voetbalvoorspellingen.

Zonder andere sporten te laten ondersneeuwen, kunnen wij wel zeggen dat de voorspellingen voor voetbal onze prioriteit zijn. Voetbal voorspellingen beslaan het grootste gedeelte van de pagina sportvoorspellingen op onze site. Wij bieden je voorspellingen en tips aan voor voetbalwedstrijden, volledig gratis en voor zowel de debuterende voetbalwedder als de spelers met routine. Jouw voetbalvoorspellingen zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Voetbal wedden op bet365.nl!

Wie maakt de voetbal voorspellingen van SOSWedden?

SOSWedden brengt zowel voetbalexperts als geoefende wedders samen. Deze voetballiefhebbers schrijven samen de meest betrouwbare voetbalvoorspellingen, zodat zoveel mogelijk mensen de bookmakers verslaan!

Binnen de redactie van SOSWedden vinden we voetbalspecialisten met ieder hun eigen expertise. Voetbal is natuurlijk niet hetzelfde in de Eredivisie als in de Bundesliga en al helemaal niet hetzelfde als op de Copa América. Voor iedere competitie wordt een redacteur ingezet die de betreffende competitie goed kent, zodat voor iedere competitie wekelijks de beste en meest complete tips en voorspellingen worden geschreven.

Registreren op de website van BetCity en beginnen met wedden op voetbal!

Hoe wordt iedere voetbalwedstrijd geanalyseerd?

SOSWedden steunt op de expertise van verschillende voetbal- en wedspecialisten. Om voetbalwedders de beste voorspellingen voor te schotelen, analyseert en verwerkt ons team dag in dag uit de belangrijkste voetbalnieuwtjes, statistieken en meer. 

Alle aspecten die van belang kunnen zijn voor het verloop van een voetbalwedstrijd worden langsgelopen: geblesseerde spelers, spelers in-of uit vorm, teams die moeite hebben te winnen in uitwedstrijden, het aantal gewonnen wedstrijden, etc. Alle informatie wordt bekeken en besproken binnen het team, voordat wordt overgegaan op het redigeren van de voorspellingen. Op deze wijze komen de voorspellingen zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te liggen.

Voetbalwedstrijden voorspellen bij Bet365!

Waarom zijn onze voetbal voorspellingen gratis?

Het doel van de redactie van SOSWedden is om liefhebbers van sportweddenschappen te helpen, zo ook met weddenschappen op voetbal. Wij vragen dan ook geen geld voor de geboden wedtips en voorspellingen. Onze experts willen wereldwijd zoveel mogelijk sportliefhebbers bereiken en helpen. Betaling draagt niet bij aan die doelstelling.

Het begeleiden en helpen van wedders is het belangrijkste doel van SOSWedden, of dit nu om mensen gaat die voor het eerst een weddenschap willen afsluiten of geoefende wedders die op zoek zijn naar nieuwe invalshoeken. Onze redactie staat 24/7 tot je beschikking en schrijft constant voorspellingen voor tientallen competities. Maak deel uit van onze community! Gratis, zonder abonnement of andere vorm van inschrijving. Samen verslaan we de bookmakers.

Speel Slimmer bij BetCity!

Hoe een goede voetbal prognose opstellen?

Om zoveel mogelijk voorspellingen op te stellen die uitkomen, houden onze redacteuren bij iedere voetbalwedstrijd rekening met verschillende factoren. Laten we een aantal adviezen presenteren voor het opstellen van zoveel mogelijk juiste voetbalvoorspellingen:

  1. Zet voor de wedstrijd begint in
  2. Ga niet altijd voor hetzelfde type voetbalweddenschap
  3. Geef niet zonder reden de voorkeur aan lage odds
  4. Analyseer de voetbalwedstrijden tot in detail

Om te beginnen (en dit is met name belangrijk voor beginnende voetbalwedders) is het aan te raden om in de meeste gevallen in te zetten voordat een wedstrijd begint. Wedden tijdens de wedstrijd is natuurlijk erg interessant, maar brengt vaak ook extra risico met zich mee.

Als je voorafgaand aan een wedstrijd inzet, ben je minder gevoelig voor emoties. Als je live wedt, kan het zijn dat niet de ratio de overhand neemt, maar de emoties. Bij voetbalwedden is het juist van belang dat je afstand kunt nemen van een wedstrijd, dat wil zeggen de wedstrijd objectief kunt bekijken, ook al heb je misschien een voorkeur voor een van de teams. Neem deze afstand dan ook vooral wanneer je geld gaat inzetten, dit kan onnodige verliezen voorkomen. Het is vanzelfsprekend niet verboden om live te wedden, maar zeker voor de beginners raden we aan om de prioriteit te geven aan pre-match voetbalweddenschappen.

Een Bet365-account aanmaken en beginnen met het voorspellen van voetbalcompetities!

We raden je vervolgens ook aan om indien mogelijk je voetbalweddenschappen te diversifiëren. Simpel gezegd: zet niet altijd in op precies hetzelfde type weddenschap. De bookmakers bieden een enorm scala aan verschillende weddenschappen aan en het is goed om je blik open te houden, zodat je de meest interessante weddenschappen afsluit.

In plaats van alleen maar naar winst, verlies, gelijkspel-weddenschappen te kijken, is het in veel gevallen minstens zo interessant om naar de ‘over-under’ weddenschappen te kijken, in te zetten op een doelpuntenmaker, of te voorspellen welke ploeg als eerste scoort. Dit is zeker interessant bij wedstrijden waar het erg moeilijk te voorspellen is wie er gaat winnen. 

Derde tip voor wanneer je je winst aanzienlijk wilt verhogen: laat de hoge odds niet links liggen. Vanzelfsprekend lijken hoge quoteringen altijd risico met zich mee te brengen en in veel gevallen is dit ook wel degelijk het geval. Desalniettemin is dit niet altijd zo. Veel wedders geven de voorkeur aan quoteringen tot 1.50, maar dit is niet altijd het meest verstandige als het op winst maken aankomt. Een quotering van 2.00 kan in sommige gevallen net zo veel (of weinig) risico met zich meebrengen als een qoutering van 1.30, je dient de wedstrijden echter uitvoerig te analyseren. Het analyseren van wedstrijden is erg belangrijk! Laat zo weinig mogelijk aan het toeval over. De voorspellers binnen onze redactie raden je af om zomaar in te zetten op een quotering die aanlokkelijk is, of om combinaties te maken die een hoge quotering hebben, maar waar de kans op succes minimaal is.

Aanmelden bij dé website voor sportwedden in Nederland: betcity!

Analyseer dus voordat je een weddenschap afsluit enorm goed of een team in vorm is, welke spelers er meedoen, hoe die spelers de afgelopen wedstrijden hebben gepresteerd, wat er op het spel staat, wat voor wedstrijden er in dezelfde maand op het programma staan, of er sprake is van rivaliteit, en of trainers uitlatingen in de media hebben gedaan die invloed kunnen hebben op de wedstrijd. Al dit soort invalshoeken dienen bekeken te worden, wil je zo goed mogelijke voorspellingen doen. De voorspellingen van SOSWedden helpen je hierbij!

Wil jij voetbalwedstrijden voorspellen? Dan vind je hier onze laatste wedstrijdanalyses van onze redacteuren.

Voetbalwedden bij Bet365