Loading...

Bet365: Review, Bonus en Bonus Code

sheet.book.header.alt
Bonus code: STYVIP1
Bekijk de aanbieding Een account aanmaken Tijdelijke aanbieding
Overzicht :
Bet365 bonus Bet365 bonus code

Onze Bet365 review

Weddenschappen plaatsen bij de grootmacht der sportweddenchappen, Bet365 Nederland? Registreren bij Bet365 doe je in hier

In april 2024 wordt het wereldwijd actieve Bet365 getypeerd als een erg betrouwbare bookmaker met goede odds en interessante acties, en biedt deze goksite je bovendien een bonus voor wedden op sport die kan oplopen tot €100 (voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder). 

Bet365 heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld en heeft daarvoor terecht erkenning gekregen. De aangeboden diensten van Bet365, de promoties, alsmede de aangeboden welkomstbonusbonus voor nieuwe spelers, mogen er wezen. Bet365 is momenteel één van de grootmachten in het sportwedden, wereldwijd actief, en lijkt dat de komende tijd ook zeker te blijven. Een bookmaker die ook in Nederland enorm in de smaak valt. De bonuscode STYVIP1 kan gebruikt worden bij het aanmaken van een account, maar heeft geen invloed op het bedrag van de aanbieding.

*Welkomstbonus. Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Bet365 beoordeling

Gemiddeld cijfer 9.5/10
Odds : 8.5/10
Aanbod : 9.5/10
Betalingen : 9/10
Bonus : 9.5/10
Klantenservice : 9.5/10
Mobiel : 9.5/10

Bet365 bonus

Op zoek naar een lucratief en eenvoudig te claimen welkomstaanbod? Het is in april 2024 gemakkelijk om in aanmerking te komen voor de bonus van Bet365.

Je dient 24 jaar of ouder te zijn voor de bonus en je hiervoor enkel te registreren als nieuwe klant op de website van deze bookmaker. Hieronder geven wij de bonus en de algemene voorwaarden weer. Zo kom jij alles te weten over de Bet365 welkomstbonus. 

Wij leggen je onder die voorwaarden bovendien nog stapsgewijs uit hoe je deze bonus kunt claimen.

De bonus van Bet365 bemachtigen!

Voorwaarden Bet 365 bonus sport

*Voorwaarden die gesteld zijn aan de bonus van Bet365

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Doe een in aanmerking komende storting van €5 of meer en claim de aanbieding binnen 30 dagen na het registreren van je account om in aanmerking te komen voor een 100% gelijkwaardig bedrag aan wedkredieten, tot maximaal €100. Na het claimen worden je wedkredieten bewaard op je accountsaldo en deze zijn niet opneembaar.

Om je wedkredieten vrij te spelen voor gebruik, dien je in aanmerking komende weddenschappen te plaatsen ter waarde van je in aanmerking komende storting (maximaal €100) en deze moeten binnen 30 dagen na het claimen van de aanbieding afgehandeld zijn. Alleen in aanmerking komende weddenschappen afgehandeld na het claimen van de aanbieding tellen mee voor deze eis.

Geplaatste weddenschappen dienen te voldoen aan bepaalde voorwaarden om mee te tellen voor het vrijspelen van je wedkredieten:

- Deze moeten minimaal één selectie bevatten met een quotering van 1.20 (1/5) of hoger.
- Bij combinaties in een markt/wedstrijd die maar twee of drie potentiële resultaten hebben (bijvoorbeeld Eindresultaat bij voetbal) en je weddenschappen hebt geplaatst op meer dan één potentieel resultaat, ongeacht of het voor-de-wedstrijd of live is, telt alleen het resultaat met de hoogste cumulatieve inzet.
- Als een gedeeltelijke Cash Out toegepast is op een weddenschap, dan telt alleen de resterende actieve inzet.
- Als een weddenschap gewijzigd is met behulp van onze Edit Bet-functie, telt alleen de nieuwe inzet van de nieuwe weddenschap.
- Weddenschappen waarop een volledige Cash Out is toegepast, inzetten op Snelle spellen en Gaming, ongeldige weddenschappen of live-weddenschappen die als een push zijn afgehandeld, tellen niet mee.
- Je wedkredieten zijn niet opneembaar en wedkredieten-inzetten worden niet inbegrepen in de uitbetaling. Uitbetalingen van geplaatste wedkredieten worden toegevoegd aan je opneembaar saldo. Wedkredieten kunnen niet gebruikt worden voor bepaalde producten, afhandelingsfuncties en wedopties. Zie de volledige algemene voorwaarden voor meer informatie.
- Je wedkredieten komen te vervallen en worden verwijderd indien je account gedurende 90 aansluitende dagen inactief is. 

Algemene voorwaarden, tijdslimieten en uitzonderingen gelden.

Extra info over de Bet365 welkomstbonus

Allereerst geldt ook bij Bet365 dat welkomstbonussen alleen te claimen zijn door nieuwe leden die minstens 24 jaar oud zijn. Weet bovendien dat de bonus van Bet365 een zogenaamde stortingsbonus is. Hiermee wordt bedoeld dat de bookmaker het bedrag dat jij voor het eerst stort op de website en inzet op je eerste weddenschap, verdubbelt in de vorm van een wedkrediet (met een maximum van 100 euro). Als je financiën het toelaten, adviseren wij je daarom om €100 te storten bij je eerste storting, om een zo hoog mogelijk bonusbedrag van Bet365 te kunnen ontvangen. Het minimum bedrag om in aanmerking te komen voor een bonus is €5. Zet het bedrag dat je voor het eerst op je account stortte in op een weddenschap die voldoet aan de voorwaarden van de bonus die Bet365 gesteld heeft. Nadat deze weddenschap is afgelopen, ontvang je je bonus in je account (wat dus een bedrag is dat gelijk is aan je eerste storting). Zo begin je met een mooi speeltegoed aan je avontuur bij Bet365. Je kunt er uiteraard voor kiezen om minder of meer dan €100 te storten. Als je bijvoorbeeld €50 stort, zal Bet365 je €50 aan gratis weddenschappen toebedelen (op het moment dat je uiteraard weer hebt voldaan aan de gestelde bonusvoorwaarden). Bij een tweede storting zal je echter geen bonus meer ontvangen, aangezien de bonus echt alleen voor de eerste storting geldt. 

De voorwaarden die aan het vrijmaken van de bonus zijn gesteld, zijn gelukkig eenvoudig bij Bet365. Je dient de bonus in te zetten op ten minste één selectie van wedstrijden met een quotering boven de 1.20. Wat ons betreft is dit een prima voorwaarde, omdat er meer dan genoeg interessante weddenschappen samen te stellen zijn met odds boven de 1.20. Alle bonusvoorwaarden zijn helder opgesomd door Bet365 en niet ingewikkeld, maar lees ze toch altijd even goed door! Zo is het handig om te weten dat je de bonus dient te activeren (door een eerste storting van ten minste €5 te doen en in te zetten op een weddenschap waarmee je de bonus kunt vrijspelen) binnen 30 dagen na je registratie op de website. Je verliest je verkregen wedkredieten ook wanneer je 90 dagen geen gebruik maakt van je account. 

Weet ook dat je wedkredieten niet opneembaar zijn en wedkredieten-inzetten niet inbegrepen worden in de uitbetaling. Uitbetalingen van geplaatste wedkredieten worden toegevoegd aan je opneembaar saldo. Wedkredieten kunnen niet gebruikt worden voor bepaalde producten, afhandelingsfuncties en wedopties. Zie de algemene voorwaarden van Bet365 voor alle algemene en specifieke informatie over de bonus! Aanmelden bij Bet365 doe je eenvoudig via deze link die je direct doorlinkt naar de juiste Bet365 registratiepagina.

*Welkomstbonus. Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

De Bet365 bonus samengevat

Bonus code Bet365 : STYVIP1
Type: Bonus op een storting Bedrag: bonus.amount.cache Storting: €5

Bet365 bonus code

Je hebt in april 2024 geen speciale actiecode of bonus code nodig om in aanmerking te komen voor de fantastische welkomstbonus van Bet365. Wel moet je ten minste 24 jaar oud zjin voor de Bet365 welkomstbonus. De bonuscode STYVIP1 kan gebruikt worden bij het aanmaken van een account, maar heeft geen invloed op het bedrag van de aanbieding.

De bonus staat ter beschikking aan alle nieuwe spelers die zich inschrijven op de website van Bet365 Nederland. Naast de welkomstbonus waarmee Bet365 klanten probeert te trekken, heeft het nog een aantal acties die een vermelding waard zijn. Deze worden hieronder kort weergegeven. De specifieke voorwaarden die aan deze bonussen en promoties zijn verbonden, worden allemaal in detail uitgelegd op de website van Bet365.

*Welkomstbonus. Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Bet365 promoties sport

Accumulator (meerdere sporten)

Bet365 heeft een actie die de zogenaamde accumulator heet. Met die promotie kun je tot wel 70% meer met combinatieweddenschappen op voetbal, tennis, basketbal en andere sporten verdienen.

* Voetbal accumulators. Bij de afhandeling van accumulators wordt er 5 - 70% extra toegevoegd aan je uitbetaling bij bet365. Alleen van toepassing op voor-de-wedstrijd accumulators met 3 of meer selecties op de standaardmarkten Eindresultaat, Beide teams scoren of Eindresultaat/beide teams scoren. Het extra percentage hangt van het aantal selecties. Maximale extra uitbetaling is €100.000. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten.* Tennis accumulators. Bij de afhandeling van accumulators wordt er 5 - 70% extra toegevoegd aan je winst bij bet365. Van toepassing op voor-de-wedstrijd accumulators met 2 of meer selecties op Wint de wedstrijd, 1e set - Winnaar en Setwedden-markten. De extra winst hangt van van het aantal selecties. Maximale extra winst is €100.000. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten.

Vroege uitbetaling bij 2 doelpunten voorsprong

Een andere interessante actie betreft de promotie "2 doelpunten voorsprong -vroege uitbetaling". Stel je zet voorafgaand aan een wedstrijd in op een team en dat team scoort een treffer, waarmee het met twee doelpunten voor staat in de wedstrijd. Voordat de wedstrijd is afgelopen, win jij dan al jouw single weddenschap. Ook als deze wedstrijd deel uitmaakt van een combinatieweddenschap, wordt die ene wedstrijd als winnend gezien.

* Enkelvoudige weddenschappen en selecties van meervoudige weddenschappen worden bij bet365 als winnend afgehandeld als het team waarop je hebt gewed met 2 doelpunten verschil voorstaat. Geldt voor voor-de-wedstrijd enkelvoudige en meervoudige weddenschappen op de standaardmarkt Eindresultaat voor de relevante competities. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden.

Inzet terug bij doelpuntloos gelijkspel

Bij Bet365 houden ze niet van saaie gelijke spelen en dat kan jou goed uitkomen. Eindigt een wedstrijd namelijk in 0-0 en is dit niet het resultaat waar jij op in hebt gezet, dan krijg je bij bepaalde weddenschappen je inzet terug bij de promotie "afhandeling bij doelpuntloos gelijkspel".

* Afhandeling bij een doelpuntloos gelijkspel. Je krijgt je inzet terug voor voetbalwedstrijden die in 0-0 eindigen bij bet365. Van toepassing op verliezende voor-de-wedstrijd weddenschappen de markten Juiste uitslag, Rust/volledige speeltijd of Scorecast. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten.

Verhoogde quoteringen bij topwedstrijden

De promotie "eindresultaat - verbeterde kansen" stelt jou in staat extra veel geld te verdienen op speciaal door Bet365 geselecteerde voetbalwedstrijden, meestal in grote voetbalcompetities zoals de Champions League of de Engelse Premier League.

* Eindresultaat - verbeterde kansen biedt je optie om een verbeterde kans aan te nemen voor het Eindresultaat voor geselecteerde wedstrijden in Engelse topcompetities, de Champions League en de Europa League bij bet365. Verbeterde kansen vind je door het tabblad 'Markt veranderen' te selecteren bij een relevant voetbaloverzicht of onder het standaard Eindresultaat als je markten voor een specifieke wedstrijd bekijkt. Weddenschappen op de markt Eindresultaat - Verbeterde kansen komen niet in aanmerking voor Voetbal accumulators of 2 doelpunten voorsprong - Vroege uitbetaling. Deze gelden beiden wel voor weddenschappen op het standaard Eindresultaat. Algemene voorwaarden gelden.

Registreren als nieuwe speler bij Bet365 en profiteren van bonussen en acties!

Bet365: hoe inschrijven?

 1. Ga naar de officiële website van Bet365 om lid te worden.
 2. Vul de pagina's van Bet365 voor een inschrijving op de site volledig in. De bonuscode STYVIP1 kan gebruikt worden bij het aanmaken van een account, maar heeft geen invloed op het bedrag van de aanbieding. Bet365 is verplicht om je identiteit te checken, om na te gaan dat je onder meer 18 jaar en ouder bent en niet uitgesloten bent van kansspelen. Bet365 gebruikt voor het checken van je account het systeem iDIN. Je logt hiervoor in in de app van je bank. Wees echter gerust, je zult geen betaling doen, maar toestemming geven om je voorletters, achternaam, geslacht, geboortedatum en woonadres door te geven aan Bet365, gegevens die Bet365 verplicht is te vragen. Verder vul je je IBAN nummer in (zelfde IBAN als je gebruikt voor identiteitsverificatie), bepaal je stortinslimieten, sessielimieten en een maximaal saldo in. De laatste stappen zijn het uploaden van een id-document, dus je paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of verblijfsvergunning, alsmede het bevestigen van je account door de bevestigingsmail te openen en op de bevestiginslink te klikken.
 3. Zodra je account volledig is bevestigd, kun je inloggen in je account en een eerste storting kunt doen. Bet365 biedt een groot scala aan betalingsmogelijkheden aan zoals iDeal, Klarna, creditcard en PayPal. Kies een mooie sportweddenschap uit en geniet. Speel echter verantwoord en bewust.

Het volledige aanbod aan sportweddenschappen bij Bet365

De sporten die beschikbaar zijn om op in te zetten

Het aantal sporten dat wordt aangeboden op de website van Bet365 is erg groot (een groter aanbod zul je elders niet gaan vinden) en het aanbod blijft zich maar ontwikkelen en aanpassen op basis van de wedstrijden die in de actualiteit zijn. De grootste sporten zijn vrijwel altijd te vinden bij deze bookmaker, waaronder:

 • Voetbal
 • Tennis
 • Basketbal
 • Formule 1
 • Motorsport
 • Handbal
 • Volleybal 
 • Wielrennen 
 • Baseball
 • eSports
 • American Football
 • Rugby

De website van Bet365 bezoeken!

Andere sporten die vaak worden aangeboden (lijst niet uitputtend)

 • Ijshockey
 • Snooker
 • Boksen
 • Paardenrace
 • Crícket
 • Darts
 • Australian rules 
 • Golf 
 • Hockey
 • Surfen
 • UFC/MMA
 • Zeilen
 • Beachvolley
 • Waterpolo
 • Politiek (ja, je leest het goed)

Aanmelden bij Bet365!

De beschikbare competities

In de onderstaande lijst illustreren wij welke competities zoal beschikbaar zijn bij Bet365 voor voetbal en basketbal. Let wel, dit is puur een overzicht ter illustratie en weet dat er zelfs gewed kan worden op competities van landen als Zambia, Palestina, Egypte, China en Peru! Er zijn dus nog veel meer sporten en competities, die eenvoudig te raadplegen zijn op de website van Bet365 onder de kop voetbal.

Overzicht competities Europa

 • Champions League
 • Champions League vrouwen
 • Europa League
 • Interlands
 • La Liga
 • Premier League
 • Bundesliga
 • Serie A
 • Ligue 1
 • Eredivisie
 • Keuken Kampioen Divisie
 • Jupiler Pro League
 • Championship
 • Tweede Bundesliga
 • Ligue 2
 • Serie B
 • Nationale bekertoernooien zoals FA Cup, League Cup, DFB Pokal en KNVB Beker

Naar de website van Bet365 om te registreren!

Bij het basketbal zijn er o.a. de volgende competities:

 • Euroliga
 • Eurocup
 • NBA

Bet365 biedt onder meer de volgende competities aan voor tennis:

 • Challenger
 • Grand Slam
 • ATP Mannen
 • WTA Vrouwen
 • ATP Dubbelspel
 • WTA Dubbelspel
 • ITF Vrouwen
 • ITF Mannen

De bovenstaande competities zijn enkel een beknopte weergave om je een beter beeld te geven van wat Bet365 zo ongeveer biedt qua competities. Er zijn echter nog veel meer competities, teveel om op te noemen, waarbij de kans groot is dat je de naam van de betreffende competitie nog nooit eerder hebt gehoord.

Inschrijven bij Bet365!

Het aantal beschikbare weddenschappen bij Bet365

Wat betreft de kwantiteit van het aanbod van Bet365, is dit groot, al hangt dit enigszins af van de sport (voor minder bekende sporten vaak minder wedopties). Voor een NBA wedstrijd heb je vaak meer dan 200 verschillende wedopties. Voor één wedstrijd in de Premier League gaat het al gauw om 350 weddenschappen waar je op in kunt zetten. Je moet dus echt je best doen om een weddenschap te vinden die niet wordt aangeboden. Voor iedere speler zouden er dan ook meer dan genoeg wedopties moeten zijn. Voetbal blijft de belangrijkste sport voor aanbieders van sportweddenschappen en bij Bet365 is dit ook het geval. Het aantal wedmogelijkheden per wedstrijd is dus het grootst binnen deze sport.

De odds van Bet365

Bet365 biedt goede odds aan waarmee jij als sportwedder mooie geldbedragen kunt winnen. In vergelijking tot andere bookmakers zit Bet365 in de middenmoot, met uitschieters naar boven en naar onder. Het is echter niet zo dat de odds van Bet365 niet de moeite waard zijn, ook bij deze bookmaker valt er een mooie winst te pakken op sportwedstrijden.

Inschrijven en beginnen met voetbalwedden bij Bet365!

Live wedden

Het live wedden bij Bet365 is volgens onze experts uitstekend geregeld. Een belangrijk punt in die hoge beoordeling is het feit dat er veel livestreams beschikbaar zijn. De aanwezigheid van live beelden kan erg nuttig zijn wanneer je wilt gaan wedden op een wedstrijd. Zo kun je met eigen ogen zien wat het spelbeeld is en een betere schatting maken, dan wanneer je alleen de statistieken ter beschikking hebt. Livestreams worden met name aangeboden door de echte grote bookmakers en Bet365 is zo’n gigant. Het is dan ook niet verrassend dat Bet365 zo’n mooi aanbod aan live weddenschappen met live beelden heeft. De statistieken en data van Bet365 zijn ook erg sprekend. Het gehele aanbod aan live weddenschappen is erg vloeiend en snel, zowel als je je smartphone gebruikt als wanneer je gebruik maakt van een computer. 

Als we naar de belangrijkste sportevenementen gaan, dan zien we dat we binnen het live wedden de opstellingen kunnen vinden, alle belangrijke gebeurtenissen (kaarten, goals, overtredingen, schoten op goal, etc.) in de wedstrijd (in zowel tekst als geluid) en nog veel meer. Als je om wat voor reden dan ook de wedstrijd niet per video wilt volgen, biedt het overzicht aan wedstrijdstatistieken e.d. meer dan genoeg opties om toch het gevoel te hebben dat je bij de wedstrijd aanwezig bent.

De website van Bet365 bezoeken!

Bet365 voetbalwedden: de aanbiedingen van nu

Een ongekende variatie

Voetbal is zonder twijfel de belangrijkste sport voor Bet365. Van deze bookmaker met de groene kleuren, kun je dan ook een groot voetbalaanbod verwachten. Je vindt de echte grote voetbaltoernooien, zoals het WK en de Champions League, nationale competities zoals de Eredivisie, maar ook zelfs vriendschappelijke wedstrijden of wedstrijden in exotische competities. Het damesvoetbal en wedstrijden van onder-21 teams vind je ook terug bij Bet365. Het voetbalaanbod is een beetje afhankelijk van de tijd van het jaar, maar de redactie van SOSWedden durft te zeggen dat er altijd wel een voetbalwedstrijd zal zijn die je aanspreekt. Zelfs als je op zoek bent naar een wedstrijd in Polen, Australië of Brazilië. 

Steeds interessanter aanbod aan voetbalweddenschappen

Bet365 biedt momenteel al erg veel voetbalcompetities en voetbalwedstrijden aan, wat ongetwijfeld aan je verwachting gaat voldoen. Deze bookmaker heeft dit aanbod in de loop der jaren flink opgeschaald en de verwachting is ook dat deze ontwikkeling zich in de komende jaren zal doorzetten. Qua wedmogelijkheden zul je moeilijk een betere bookmaker vinden. Bet365 zal verplicht zijn om de alsmaar grotere klantenkring constant met interessante voetbalweddenschappen te verwennen. Of je nu wilt inzeten op het aantal treffers, het wedstrijdresultaat of de prestaties van individuele spelers, grote kans dat jij dit bij Bet365 gaat vinden.

De website van Bet365 bezoeken!

(Middel)lange termijn weddenschappen

Je vindt bij Bet365 niet alleen weddenschappen waarin je na 1 individuele sportwedstrijd weet of je hebt gewonnen of niet, ook zijn er weddenschappen op de lange termijn. Hierbij moet je denken aan het inzetten op de kampioen van een competitie, op welke plek je favoriete club aan het einde van het jaar eindigt en welke ploeg er aan het einde van het seizoen afdaalt naar de lagere regionen. Als je dit soort weddenschappen afsluit op bijvoorbeeld de Eredivisie, kan je weddenschap 34 wedstrijden lang duren en kunnen we het absoluut een langetermijn weddenschap noemen. Ook op voetbaltoernooien als het WK kan worden ingezet. Zo’n toernooi duurt hoogstens 2 maanden, wat het een midellange termijn weddenschap maakt. Aan jou de keuze of het avontuur op de (middel)lange termijn je trekt of dat je liever resultaat ziet na één of enkele wedstrijden in een weekend. Weet in ieder geval dat Bet365 voor zowel de korte, middellange als lange termijn weddenschappen aanbiedt.

Je eigen weddenschap maken

Bij Bet365 bestaat er ook de mogelijkheid om een eigen weddenschap naar keuze op te stellen. Bij een wedstrijd Real Madrid-Valencia kun je bijvoorbeeld dan voorspellen dat er niet vaker dan 2 keer gescoord wordt, dat er een penalty wordt gemist en dat Karim Benzema een doelpunt maakt. Op deze wijze wordt de quote telkens vermenigvuldigd, waardoor je een hoge winst behaalt mocht je voorspelling goed zijn. Het persoonlijk samenstellen van een weddenschap valt in de smaak bij onze redactie.

Inschrijven bij Bet365!

Bet365 voordelen

Promoties en afhandelingsfuncties

Onder de kop 'Extra' vinden we op de website van Bet365 meerdere promoties en zogenaamde afhandelingsfuncties terug. Dit betreffen acties voor een specifieke topwedstrijd, speciale weddenschappen op de langere termijn en door Bet365 gecreëerde combinaties met extra hoge odds. Acties zijn er eigenlijk altijd wel en deze promoties blijven ook constant evolueren. Je vindt er ook promoties terug die je niet gauw bij andere bookmakers terug vindt, zoals het terugbetalen van je inzet van bepaalde weddenschappen als de wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel eindigt, een terugbetaling van de inzet wanneer de speler waar jij op in hebt gezet al voor de rust naar de kant wordt gehaald door zijn trainer en het winnen van je weddenschap wanneer je team op een 2 doelpunten voorsprong komt. Door de acties van Bet365 kun jij je spelplezier vergroten en hogere winsten pakken dan dat je normaal gesproken zou doen. Het aanbod en de gebruiksvriendelijkheid van Bet365 nodigt uit om bij deze bookmaker te spelen.

* Enkelvoudige weddenschappen en selecties van meervoudige weddenschappen worden bij bet365 als winnend afgehandeld als het team waarop je hebt gewed met 2 doelpunten verschil voorstaat. Geldt voor voor-de-wedstrijd enkelvoudige en meervoudige weddenschappen op de standaardmarkt Eindresultaat voor de relevante competities. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden.* Afhandeling bij een doelpuntloos gelijkspel. Je krijgt je inzet terug voor voetbalwedstrijden die in 0-0 eindigen bij bet365. Van toepassing op verliezende voor-de-wedstrijd weddenschappen de markten Juiste uitslag, Rust/volledige speeltijd of Scorecast. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten.* Eindresultaat - verbeterde kansen biedt je optie om een verbeterde kans aan te nemen voor het Eindresultaat voor geselecteerde wedstrijden in Engelse topcompetities, de Champions League en de Europa League bij bet365. Verbeterde kansen vind je door het tabblad 'Markt veranderen' te selecteren bij een relevant voetbaloverzicht of onder het standaard Eindresultaat als je markten voor een specifieke wedstrijd bekijkt. Weddenschappen op de markt Eindresultaat - Verbeterde kansen komen niet in aanmerking voor Voetbal accumulators of 2 doelpunten voorsprong - Vroege uitbetaling. Deze gelden beiden wel voor weddenschappen op het standaard Eindresultaat. Algemene voorwaarden gelden.

Bet365 Cash Out

Een ander pluspunt dat wordt geboden door Bet365 is de Cash Out. Dit is een erg praktische optie op het moment dat je een weddenschap voortijdig wilt beëindigen en een deel van je inzet wilt redden. Je gebruikt zo’n cashout voorafgaand of tijdens de sportwedstrijd waarop je hebt ingezet. Bij Bet365 heb je zelfs de mogelijkheid om een deel van je inzet te laten staan en een deel van de inzet terug te krijgen. Je gebruikt zo’n cashout op het moment dat je op het punt staat je weddenschap te verliezen, waarbij je tijdens de wedstrijd nog een deel van je inzet terug kan krijgen in plaats van de gehele inzet te verliezen als je wacht tot het einde van de wedstrijd. Ook kun je je bijvoorbeeld vroegtijdig laten uitbetalen tegen een lagere winst dan als je club zou winnen aan het einde van de wedstrijd. Dit doe je bijvoorbeeld als je ploeg weliswaar voor staat, maar je het gevoel hebt dat jouw team de winst uit handen gaat geven. 

Aanmelden en wedden bij Bet365

Bet365 klantenservice

Met de klantenservice weet Bet365 zich goed te positioneren ten opzichte van de concurrentie. De service is erg compleet. Zo kan je als klant veelvoorkomende vragen en problemen terugvinden in de uitgebreide FAQ. Ook heb je de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen of te live chatten met een klantenservice medewerker. Vooral die laatste optie spreekt ons aan, omdat deze chat vrijwel de gehele tijd beschikbaar is. De klantenservice van Bet365 wordt dus goed beoordeeld door ons.

Inschrijven op de website van Bet365!

Overzicht Bet365

Dat Bet365 al sinds jaar en dag goed scoort in onze beoordeling, kan geen toeval zijn. SOSWedden vindt dat deze bookmaker naast het uitstekende aanbod aan sportweddenschappen een goede service biedt voor mensen die vragen of klachten hebben. Die klantenservice is natuurlijk erg belangrijk. Als je een probleem hebt wil je immers zo snel mogelijk een oplossing hebben. De website en de app zijn eenvoudig te gebruiken en het ziet er visueel allemaal goed uit. Ook het aantal aangeboden acties en promoties mag er wezen bij Bet365. Wat betreft het aantal sportwedstrijden dat wordt voorgeschoteld aan klanten, kunnen we ook kort maar krachtig zijn: het zal lastig worden om elders meer wedstrijden te vinden. Het volume is enorm en je zult wedstrijden in de gekste competities vinden waarvan je niet eens het bestaan wist.

De welkomstbonus van €100 voor nieuwe Bet365 spelers van 24 jaar of ouder is vergeleken met enkele andere bookmakers bovengemiddeld. Het gemak waarmee je de bonus activeert, is een voordeel ten opzichte van veel andere bookmakers met hogere bonusbedragen. Bij Bet365 wordt je bedrag van je eerste storting simpelweg verdubbeld wanneer je inzet op een eerste weddenschap voldoet aan de bonusvoorwaarden. Je ontvangt de bonus dus altijd als je simpelweg inzet op een in aanmerking komende weddenschap, terwijl je de bonus bij sommige bookmakers alleen ontvangt als je eerste weddenschap verloren gaat. De voorwaarde dat je moet inzetten op een selectie met een quotering van 1.20 of hoger is meer dan goed te doen. Hoewel de quoteringen niet in alle gevallen het hoogst zijn van alle bookmakers, compenseert het enorme aanbod en gebruiksvriendelijkheid veel. Inschrijven bij deze bookmakers is wat betreft de redactie van SOSWedden dan ook een prima idee.

* Welkomstbonus. Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

De website van Bet365 bezoeken!

Technisch overzicht

App
Minimum storting €5
Minimum inzet 0.20
Live wedden
Live stream
Live chat
Voetbalpoule
Combinatie weddenschap
  Storting Opname
Methode
Beschikbaarheid Kosten
Beschikbaarheid Kosten
payment.alt
-
0%
payment.alt
0%
-
payment.alt
0%
-
payment.alt
Gratis
-
payment.alt
0%
0%
payment.alt
0%
-