Loading...

Nu is het tijd voor de kwartfinales van de Champions League!

Gepubliceerd op 21 dec. 2015

PSG – Barcelona :


Opnieuw hetzelfde affiche! In 2013 speelde ze al tegen elkaar tijdens de zelfde ronde van de Champions League en Barcelona ging naar de halve finales dankzij de uitgoals. Ze troffen elkaar ook tijdens de eerste ronde van de Champions League. Na de prachtige prestatie tegen Chelsea moet PSG opnieuw zijn beste doen tegen de Catalanen om een kans te hebben om naar de halve finales te gaan. En Barcelona is momenteel onverslaanbaar. Momenteel staat de Spaanse ploeg op de eerste plaats van de Liga en de ploegmaten van Messi en Neymar denken al aan een nieuwe Europese beker, vier jaar na hun laatste titel.


Voor de heenwedstrijd vinden we de odds voor een zege van Parijs redelijk interessant. Voor Parijs zal het wel zeer moeilijk zijn om naar de volgende ronde te gaan vooral met de terugwedstrijd in Camp Nou. We denken dus dat Barcelona naar de volgende ronde zal gaan.


Atlético Madrid – Real Madrid :We hebben dus een remake van de finale van vorig jaar! Real Madrid won vorige jaar tijdens de verlengingen en won zo de Decima. De twee ploegen van Madrid speelden dit seizoen al zes keer tegen elkaar en Real heeft er geen enkele gewonnen! Ze verloren er vier en speelde twee keer gelijk. Tijdens de laatste ontmoeting in de Vicente Calderon Stadion won de Colchoneros 4-0. De heenwedstrijd zal in die zelfde stadion plaatsvinden. Een zege of een gelijk spel zal goed zijn voor Atletico want de ploeg heeft geen problemen om op het veld van Santiago Bernabeu gelijk te gaan spelen.


We denken dat Atletico wel naar de volgende ronde kan gaan en dat ze zo hun revanche zullen nemen op vorig jaar.


Juventus – Monaco :AS Monaco zorgde voor de verrassing toen ze Arsenal uitschakelde. De Monegasken speelden een prachtige wedstrijd in de Emirates Stadium (1-3) maar tijdens de terugwedstrijd speelde Monaco amper de wedstrijd en had moeite om het fatale doelpunt niet tegen te krijgen. Gelukkig voor Monaco is sterspeler Paul Pogba momenteel niet beschikbaarwant hij is nu uitstekend.


Monaco kan nog een rondje verder gaanmaar de ganse ploeg moet opnieuw op hun beste niveau spelen en Monaco moet de heenwedstrijd goed beheren. Daarna zal het moeilijk zijn om zich te kwalificeren maar de sterke defensie van Monaco kan wel de aanvallers van de Oude Dame stoppen. We vinden dat het interessant kan zijn om op de kwalificatie van Monaco te wedden, al zal het niet eenvoudig zijn.


Porto – Bayern München:Bayern München is de ploeg met de beste loting Op het papier heeft Porto de zwakste ploeg en Bayern ontvangt tijdens de heenwedstrijd. Kan het nog beter? Voor de Portugese ploeg zal het wel moeilijk zijn maar tijdens de laatste wedstrijden toonde de Portugezen dat ze toch een kleine kans hebben om naar de volgende ronde te gaan. De Portugezen zullen na de heenwedstrijd hun antwoord hebben of ze een kans hebben om naar de volgende ronde te gaan of niet want als ze al op eigen veld verliezen zullen de kansen zeer miniem zijn.


Shakhtar Donetsk lukte het om op eigen veld gelijk te spelen tegen Bayern München en porto is wel sterker dan de Oekraïense ploeg en kan dus een goede wedstrijd op eigen veld spelen. Maar zelfs na een uitstekende wedstrijd zal het moeilijk blijven om zich te kwalificeren. Vraag het maar aan de spelers van Donetsk! Wedden op een overwinning van Porto tijdens de heenwedstrijd kan wel geld opbrengen maar voor de kwalificatie is het veiliger om op Bayern München te wedden.

SosWedden