Loading...

Presentatie en de goede ideeën: alles weten over de Champions League finale.

Gepubliceerd op 3 jun. 2015

Het onverslaanbare Barcelona tegen de jeugd van JuventusIn Berlijn krijgen we een nieuwe finale tussen Barcelona en Juventus. Beide ploegen kunnen de treble behalen en het prachtige seizoen wordt dan uitstekend! De Champions League zal dus de kers op de taart zijn. De ploegmaten van Lionel Messi zijn het gewend om de finale te bereiken want ze deden het al in 2006, 2009 en 2011. Ze willen dus het seizoen op de beste manier beëindigen. Barcelona won het finaleticket dankzij zeges tegen Manchester City, PSG en Bayern München! Het is dus een indrukwekkend parcours dat bewijst dat Barcelona op haar beste niveau speelt!


We spraken pas echt over Juventus wanneer de Italiaanse ploeg Real Madrid uitgeschakeld geeft. Dat was een van de grootste verassing van de C1. De “Oude Dame” had niemand nodig om zich naar de finale te heffen Dankzij een stevige verdediging (zelfs beter dan die van Monaco) beheerste Juventus elke wedstrijd. In Berlijn heeft de Italiaanse ploeg een kans om voor de derde keer de beker met de grote oren te winnen. Maar ze moeten eerst tegen Barcelona winnen en dat is niet een eenvoudige taak!


Waarop wedden:


Zege voor Barcelona


Barcelona onder druk? Ondenkbaar. De Spaanse ploeg won de drie laatste gespeelde Champions Leaguefinales ( in 2006, 2009 en 2011). Zeer indrukwekkend dus. Barcelona won ook 30 van de 34 laatste wedstrijden. Als u indrukwekkende statistieken wil vinden moet u altijd eerst naar de Blaugranas kijken… Tegen de jonge en minder ervaren ploeg van Juventus kan Barcelona het verschil doen en de beker winnen.


Messi scoort


Messi is bovenaards ! In alle competities (Liga, Copa del Rey en Champions League), trof Lionel al 58 keer het doel in 56 wedstrijden. Uitstekende cijfers voor een uitstekende speler! Met Neymar en Suarez geeft Messi ook vaak assists. Hij is dus gewoon dé beste speler en de supporters van Barcelona kunnen dus op hem rekenen voor de finale. Want Messi weet hoe het moet: tijdens de twee laatste Champions Leaguefinales dat hij gespeeld (en gewonnen) heeft scoorde Messi elke keer.


+2,5 doelpunten


Twijfelt u daarover?Barcelona scoorde 141 tijdens de 45 laatste wedstrijden, dus 3.13 per match! Juventus heeft een stevige verdediging (kreeg dit seizoen in de serie A slechts 24 doelpunten tegen) maar kreeg er vijf tegen tijdens de vier laatste wedstrijden. De verdedigers van Juventus moeten zaterdag geen fouten doen want Andes zal Barcelona ervan genieten. En tijdens de laatste ontmoeting tussen de twee ploegen werd er drie keer gescoord. Heeft u nog andere statistieken nodig?


Barcelona scoort het eerste doelpunt.


Dankzij een sterke elftal en een prachtige aanval is het ondenkbaar dat Barcelona de wedstrijd niet kan beheren. Barcelona zal snel willen scoren om zich niet in gevaar te zetten. Barcelona scoorde het eerste doelpunt tijdens 21 van de 22 laatste wedstrijden.

SosWedden