Loading...

De nieuwe website van SOSWedden is online!

Gepubliceerd op 11 aug. 2021

Nieuw design, zelfde ambities

Zoals je hebt kunnen constateren is de website van SOSWedden in een nieuw jasje gestoken. De website, die iets meer dan 15 jaar geleden ontstaan is en die bekendheid geniet voor het begeleiden van met name debuterende sportwedders, heeft een flinke make-over ondergaan. De website is nu beter aangepast aan de huidige tijd, om je nog beter van dienst te zijn bij je sportweddenschappen. Samen laten we niets aan het toeval over!

De website van SOSWedden is in zijn geheel onder handen genomen, ook op het gebied van techniek en vormgeving. SOSWedden is daardoor sneller dan voorheen en veiliger en makkelijker in gebruik geworden. Een nieuwe tijd is aangebroken voor ons merk. Maak vooral gebruik van de informatie die je op onze website vindt en vertel het aan je vrienden.

Terug naar de basis

De volledige update stond in het teken van een terugkeer naar het DNA van SOSWedden: wedtips voor sportweddenschappen. De grootste rubrieken van de website zijn herzien en verbeterd: sport voorspellingen, bookmaker reviews, bonussen en promoties op goksites en de laatste nieuwtjes over sportwedden.

Iedere dag bieden onze experts jou de mogelijkheid om je sportweddenschappen van A-Z een handje te helpen. Leren, wedden en winnen: dat is het motto van SOSWedden! De nieuwe website speelt hier nog beter op in.

SosWedden