Loading...

Onze prognoses voor de achtste finales van de Champions League!

Gepubliceerd op 16 feb. 2015

PSG – Chelsea


Paris – Chelsea is misschien wel een van de grote affiche van de achtste finales. Vorig jaar speelden beide ploegen al tegen elkaar tijdens de kwart finales en de Blues van Mourinho wonnen toen die wedstrijd. Dit jaar zullen de ploegmaten van Ibrahimovic zien of ze nu sterker zijn of niet. Een ding is zeker, Chelsea, die nu op de eerste plaats van de Premier League staat, heeft een betere ploeg dan vorige jaar. Tijdens de terugwedstrijd in Stamford bridge zal PSG zijn beste match van het seizoen moeten spelen want anders heeft Paris geen enkele kans om de kwartfinales te spelen. Maar we denken dat het voor de Franse hoofdstad onmogelijk is en we denken zelfs dat Chelsea al de heenwedstrijd in de Parc des Princes zal winnen en dat op een odd van 2.85 bij Bwin.


Arsenal – Monaco


Niet op hun beste niveau in de Premier League, Arsenal hoopt om het beter te doen in de Europese competitie om toch nog iets goed te doen tijdens het seizoen 2014-2015. Maar ze zullen het niet eenvoudig hebben tegen Monaco. Want Monaco eindigde op de eerste plaats van een moeilijke groep tijdens de groepsfase ( Benfica, Bayer en Zenit). De ploeg van Monaco won de eerste plaats vooral dankzij een goed spel en een goede verdediging. Ze kregen slechts twee kleine doelpunten tegen. Ze bouwen een zeer sterke ploeg bij AS Monaco en het zal niet altijd eenvoudig zijn voor de Gunners. Bwin geeft een odd van 2.85 voor de kwalificatie van Monaco, het is het proberen waard!


Manchester City – Barcelone


The Citizens had geen enkele kans tijdens de achtste finales tegen Barcelona van de vorige editie (Barcelona won 0-2 en 2-1) en dit jaar kan het opnieuw gebeuren… Manchester City kwalificeerde zich tijdens de laatste groepsfase wedstrijd tegen AS Roma in het Stadio Olimpico maar ze spelen niet op hun beste niveau in het Europees kampioenschap. Barcelona is wel gevaarlijk met Suarez en de duo Neymar-Messi die beter en beter samen spelen. Durf op een overwinning van Barcelona te wedden en dat al tijdens de heenwedstrijd in het Etihad Stadium. De odd staat bij 2.


Juventus – Borussia Dortmund


In de Bundesliga staat Borussia Dortmund nog steeds in de degradatiezone maar in de Champions League spelen ze gewoon prima. Maar voordat Dortmund de achtste finales zullen beginnen is het mogelijk dat de Duitse ploeg niet meer in die rode zone staat. En we moeten dus niet naar hun statistieken van de Bundesliga kijken om hun niveau te schatten. Met een fitte Marco Reus, de ervaring van de Duitse ploeg en een belangrijke twaalfde man kunnen ze de terugwedstrijd wel winnen. De Oude Dame verloor in Piraeus en had ook veel moeite tegen Atletico Madrid. Dus wedden op de kwalificatie van BVB kan interessant zijn vooral met een odd van 1.85.


Schalke – Real


9-2: dit is de totaalscore tussen Schalke en Real Madrid vorig jaar. En dit seizoen wil de Madriliaanse ploeg alles winnen. Het kan dus zeer moeilijk worden voor de Duitsers van Gelsenkirchen die zoals altijd het spel zal sluiten. We wedden op meer dan 3 doelpunten tijdens de wedstrijd op het veld van Schalke met een odd van 2.20 op de site van Bwin.


Bayer – Atletico Madrid


Vicekampioen in 2014, Atletico speelt nog altijd op hun beste niveau! De Spanjaarden zijn zeer georganiseerd en het is bijna onmogelijk om op het veld van het Vicente Calderon Stadium te gaan winnen. De mannen van Diego Simeone hadden geen problemen om op de eerste plaats van de groep A te eindigen, juist voor Juventus. De Spaanse ploeg moet dus niet bang zijn van Bayer Leverkussen. De ploeg van Bayer lijkt op die van vorige jaar die 0-4 verloren heeft tegen Parijs tijdens de achtste finales. De Colchoneros kunnen de heen- en terugwedstrijd winnen. De odd voor de overwinning van Atletico op het veld van de Duitsers staat bij 2.40.


Sjachtar – Bayern


Sjachtar Donetsk beheerst het Oekraïense kampioenschap sinds vijf jaar en wil nu ook goede resultaten in Europa behalen. De ploeg heeft een groot aantal Braziliaanse spelers (Wellington, Luiz Adriano, Taison, Bernard, Fred, Fernando, Teixeira, Marlos…) en een stevige defensie samengesteld uit internationale Oekraïense spelers. Met zo een ploeg kan Sjachtar zelfs indrukwekkend zijn voor Bayern, vooral in de Donbas Arena waar de ploeg sinds 2009 slechts 4 keer verloren heeft tijdens 19 Champions League wedstrijden. Bayern zal zich wel kwalificeren voor de volgende ronde maar zal het misschien moeilijk hebben op het veld van Sjachtar. Wedden op een gelijk spel of een overwinning van Sjachtar met een odd van 2.95 bij Bwin kan dus een goede keuze zijn!


Basel – Porto


Porto was indrukwekkend tijdens de groepsfase. De ploeg nam de eerste plaats in een niet zo gemakkelijke groep (Sjachtar, Bilbao en Bate). Tijdens de loting heeft de Portugese ploeg ook geluk want ze loten Basel als volgende tegenstander. Maar opgepast want de Zwitserse voetbalclub schakelde Liverpool uit de competitie en is sinds een paar jaren de kleine ploeg die iedereen verrast. Sinds 2012 verloren Chelsea en Bayern bijvoorbeeld op het veld van het St. Jakob-Park… De Draken zijn dus gewaarschuwd en zullen dus de Zwitserse vallen moeten vermijden. Wedden op de kwalificatie van FC Porto kan op een odd van 1.40.

SosWedden