Loading...

Voorspelling AC Milan - Atalanta BC

15 mei 12:00

Voetbal - Serie A

AC Milan AC Milan
-
Atalanta BC Atalanta BC

Onze wedtip

AC Milan winnaar

Unibet 1.75 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AC Milan - Atalanta BC

De stad Milaan maakt zich op voor een spannende titelstrijd tussen de Milanese clubs in de serie A waar nog 2 speeldagen af te handelen zijn. AC Milan staat op de eerste plaats met 2 punten voorsprong op Inter Milaan. AC Milan mag Atalanta Bergamo ontvangen op de voorlaatste speeldag en op de laatste speeldag reist het af naar Sassuolo. Het is geen geschenk om nu Atalanta te bekampen want de troepen van Gian Gasperini herpakken zich net op tijd met 4 opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag. Ze staan 7e en zijn nog volop in de race voor een Europees ticket want alles staat zeer dicht bij elkaar in de subtop.

AC Milan boekte uit zijn laatste 5 wedstrijden 13 op 15. Het speelde in die reeks eerst gelijk bij Torino (0-0) om vervolgens 4 keer achtereenvolgens te winnen van Genoa (2-0), Lazio Roma (1-2), Fiorentina (1-0) en Verona (1-3). Atalanta boekte uit zijn laatste 5 wedstrijden 8 op 15 waarbij het eerst thuis nog verloor van Verona (1-2), erna won tegen Venezia (1-3), gevolgd door twee gelijke spelen op eigen bodem tegen Torino (4-4) en Salernitana (1-1). Op de vorige speeldag ging het gaan winnen op het veld van Spezia (1-3).

De highlights: AC Milan - Atalanta BC

  • Heenwedstrijd werd 2-3 voor AC Milan.
  • AC Milan won vorige twee confrontaties.
  • AC Milan verloor maar 1 wedstrijd in 2022.
  • Atalanta reeds 6 nederlagen in 2022.
  • AC Milan reeds kampioen dit weekend?

Onze voorspelling: AC Milan - Atalanta BC

AC Milan won de heenwedstrijd in Atalanta met 2-3. Van de laatste 5 confrontaties zien we een nette verdeling waarbij AC Milan de vorige twee duels won er een gelijkspel was en twee zeges voor Atalanta. Hoewel de taak zeker niet onderschat mag worden zien we wel veel waarde in de noteringen op een zege van de Rossoneri die mits wat meeval dit weekend de titel mogen vieren. Een kans die we niet mogen laten liggen!

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.