Loading...

Voorspelling AC Milan - FC Salzburg

2 november 16:00

Voetbal - Champions League

AC Milan AC Milan
-
FC Salzburg FC Salzburg

Onze wedtip

Salzburg Double Chance.

Unibet 2.37 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AC Milan - FC Salzburg

Ook in groep E gaan we de laatste speeldag van de UEFA Champions League tegemoet. Daarin treft AC Milan in eigen huis het Oostenrijkse Salzburg in een wedstrijd waar het nog om het tweede ticket voor de volgende ronde gaat. AC Milan staat 2e met 7 punten terwijl Salzburg 3e staat met 6e punten. Nummer 1 is FC Chelsea dat reeds zeker is van groepswinst, het staat 3 punten voor op AC Milan maar maakte onderling in twee duels reeds het verschil. De troepen van Stefano Pioli konden hun 7 punten vergaren door op speeldag 1 gelijk te gaan spelen op Salzburg (1-1), gevolgd door een zege thuis tegen Dinamo Zagreb (3-1). Nadien volgde de 0 op 6 tegen FC Chelsea (3-0 & 0-2). Op de vorige speeldag kon het vlot de maat nemen van Dinamo Zagreb (0-4). In de eigen serie A staat de Italiaanse landskampioen op de 3e plaats waarbij het 6 op 9 pakte uit zijn laatste 3 wedstrijden. Het won tegen Verona (1-2) en Monza (4-1) maar verloor op de vorige speeldag bij Torino (2-1).

RB Salzburg kon zijn 6 punten dan weer sprokkelen nadat het op speeldag 1 -zoals eerder vermeld- gelijk speelde thuis tegen AC Milan (1-1), nadien uit bij FC Chelsea met dezelfde score een punt wist te gaan halen en begin oktober thuis Dinamo Zagreb te verslaan (1-0). Nadien volgde in Zagreb een nieuw gelijkspel (1-1). Op de vorige speeldag verloor het op eigen bodem tegen FC Chelsea (1-2). In de eigen Oostenrijkse Bundesliga staat het traditioneel op kop. De troepen van Matthias Jaissle pakten 7 op 9 uit hun laatste 3 partijen, dit tegen Austria Wenen (1-3), thuis tegen Sturm Graz (0-0) en tegen Hartberg (1-0).

De highlights: AC Milan - FC Salzburg

  • Salzburg verloor nog niet op verplaatsing in Europa.
  • Salzburg verloor maar 1 keer dit seizoen op verplaatsing.
  • Salzburg verloor nog maar 2 wedstrijden in totaal dit seizoen.

Onze voorspelling: AC Milan - FC Salzburg

AC Milan speelt vanuit een meer comfortabele positie natuurlijk met 1 punt meer dan Salzburg al zal er uiteraard niets van onderschatting aanwezig zijn. Salzburg verloor dit seizoen nog maar 1 keer op verplaatsing, dit in de eigen competitie bij Sturm Graz (2-1). In de Champions League verloor het nog niet op verplaatsing en in totaal verloor het nog maar 2 van zijn 17 wedstrijden gespeeld op alle fronten.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.