Loading...

Voorspelling AC Milan - Inter Milan

1 maart 15:00

Voetbal - Coppa Italia

AC Milan AC Milan
-
Inter Milan Inter Milan

Onze wedtip

AC Milan winnaar

Unibet 3.2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AC Milan - Inter Milan

AC Milan en Inter Milaan treffen elkaar voor de derde keer dit seizoen in functie van de heenwedstrijd van de halve finale van de Coppa Italia. AC Milan dat in de kwartfinale te sterk was voor Lazio Rome (4-0) heeft steekjes laten vallen in de serie A door gelijk te spelen op het veld van Salernitana (2-2) en thuis tegen Udinese (1-1) in zijn twee meest recente wedstrijden. Hierdoor ziet het Napoli mee op de eerste plaats komen met een gelijk aantal punten maar met een betere head-to-head statistiek. Verder speelde het 0-0 gelijk thuis tegen Juventus en versloeg het Inter (1-2) en Sampdoria (1-0) waardoor het toch nog aan een 9 op 15 geraakt.

Inter wist in de vorige ronde AS Roma (2-0) uit te schakelen maar laat ook steken vallen in de Serie A en pakte slechts 5 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden waaronder nederlagen thuis tegen AC Milan (1-2) en Sassuolo (0-2). Het kwam ook niet verder dan een gelijkspel op het veld van Napoli (1-1) en Genoa (0-0). Thuis kon het nipt met 2-1 winnen van Venezia (2-1).  Inzaghi’s troepen lijken bovendien ook last te hebben met het drukke programma met onder andere de UEFA Champions League waar het zichzelf in een aartsmoeilijke situatie heeft geplaatst door thuis de heenmatch te verliezen van Liverpool met 0-2.

Het is reeds van 2011 geleden dat een Milanese club de Coppa kon winnen. Inter wist toen de trofee op te tillen. Voor stadsgenoot AC Milan is het bijna 20 jaar geleden toen het in 2003 het toernooi wist te winnen.

De highlights: AC Milan - Inter Milan

  • Al 11 jaar geleden dat Milanese club de Coppa won.
  • AC Milan versloeg Inter eerder deze maand.
  • Inter laat steken vallen in serie A.

Onze voorspelling: AC Milan - Inter Milan

Dit affiche werd in de Serie A een gelijkspel (1-1) eerder dit seizoen en inmiddels is AC Milan toch een sterker geheel geworden waardoor we ze niet meteen een eerste nederlaag dit seizoen zien lijden tegen de stadsgenoten. De laatste vier keer dat Inter Milaan de halve finale van de Coppa haalde werd dit meteen ook het eindstation. Met de huidige vorm zou dit wel eens een 5e keer kunnen worden.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.