Loading...

Voorspelling AC Milan - Inter Milan

3 september 12:00

Voetbal - Serie A

AC Milan AC Milan
-
Inter Milan Inter Milan

Onze wedtip

gelijk

Unibet 3.2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AC Milan - Inter Milan

Op zaterdag 3 september 2022 is het in speelronde vijf van de Serie A alweer tijd voor de eerste Milanese derby van het seizoen 2022/23. Om 17:00 trappen de 'Rossoneri' en 'Nerazzuri' af in het San Siro stadion. Voor deze editie van de derby is AC Milan de thuisploeg. Milan is het seizoen ondanks het feit dat het na vier duels nog altijd ongeslagen is wisselvallig begonnen. Na een goede voorbereidingsperiode waarin het vier van zijn vijf duels won, won het eveneens zijn eerste Serie A duel. In het eigen San Siro werd het tegen Udinese 4-2. In de drie wedstrijden die volgden wist het echter maar een keer te winnen en speelde het twee keer gelijk. De overwinning was zwaarbevochten en viel tegen Bologna. Het werd uiteindelijk 2-0 voor de 'Rossoneri'. Milan liet in de midweekse speeronde van deze week echter opnieuw punten vallen door gelijk te spelen. Uit bij middenmoter Sassuolo kwam de ploeg van Stefano Pioli niet verder dan 0-0.

Voor velen is Inter Milan dit seizoen de grote favoriet om kampioen te worden in de Serie A en de ploeg van Simone Inzaghi begon het seizoen dan ook gepast met twee overwinningen op rij. Na een uiterst wisselvallige voorbereiding waarin het op een gegeven moment zelfs vier duels op rij niet tot winst kwam, wist het in de eerste wedstrijd van de Serie A wel te winnen. De overwinning viel uit tegen promovendus Lecce en was zwaarbevochten. Inter kwam achter en wist pas in blessuretijd via Denzel Dumfries de bevrijdende 1-2 te maken. Na een makkelijke 3-0 overwinning op Spezia ging het op speeldag drie echter verrassend onderuit. Uit bij Feyenoord-tegenstander in de Europa League Lazio Roma verloor het met 3-1. Goed nieuws voor de ploeg van Inzaghi is dat ze zich in de midweekse speelronde goed herstelden en alsnog met vertrouwen zullen starten in de stadsderby tegen Milan. Inter won dinsdagavond met 3-1 tegen het gepromoveerde Cremonese.

De highlights: AC Milan - Inter Milan

  • In 6 van de laatste 8 onderlinge duels vielen meer dan 2.5 goals.
  • AC Milan is de laatste 7 duels ongeslagen.
  • Inter bleef in 5 van de laatste 6 duels tegen Milan ongeslagen.
  • In de laatste 6 duels van Inter vielen meer dan 2.5 goals.
  • In 5 van de laatste 6 duels van Inter scoorden beide teams.

Onze voorspelling: AC Milan - Inter Milan

AC Milan is na vier wedstrijden iets beter aan de competitie gestart dan Inter in die zin dat het nog altijd ongeslagen is. Toch was de start ondanks de tot nu toe ongeslagen status wisselvallig. De ploeg van Stefano Pioli speelde namelijk al twee keer gelijk. Inter leek zijn naam als favoriet voor de titel in de eerste twee duels van het seizoen eer aan te doen, maar ging op speeldag drie onverwacht onderuit tegen Lazio Roma, waardoor het nu op negen punten uit vier gespeelde wedstrijden staat. Inter deed het ook het beste in de laatste twee derby's. Het speelde eenmaal gelijk en won de laatste wedstrijd met 3-0. Wij denken dat Inter ook dit duel niet zal verliezen. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd en Milan heeft het thuisvoordeel. Wij gaan voor een gelijkspel met minder dan 2.5 goals.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.