Loading...

Voorspelling AC Milan - Inter Milan

10 mei 15:00

Voetbal - Champions League

AC Milan AC Milan
-
Inter Milan Inter Milan

Onze wedtip

Inter Milaan Double Chance

Unibet 1.36 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AC Milan - Inter Milan

Met de ‘Derby della Madonnina’ tussen stadsgenoten AC Milan en Inter Milaan krijgen we een ontzettend interessante halve finale voorgeschoteld in de UEFA Champions League. AC Milan mag als eerste ‘thuisploeg’ zijn in San Siro en Inter ‘ontvangen’. De troepen van Stefano Piolo -onder wie het voor het eerst kampioen werd in 10 jaar- wisten in de kwartfinale reeksgenoot en kersvers kampioen van Italië Napoli uit te schakelen door in Napels te gaan winnen (0-1) om daarna gelijk te spelen in San Siro (1-1). In de 1/8e finale kon het Tottenham opzij zetten op de meest zuinige manier waarbij het eerst thuis won (1-0) en in Londen scoreloos gelijkspeelde (0-0). In de serie A zit het momenteel in een titanenstrijd verwikkeld met Inter, AS Roma en Atalanta voor een CL-ticket. Afgelopen weekend won AC Milan thuis het belangrijke duel van Lazio Rome (2-0).

Inter Milaan kende een financiële crisis sinds Simone Inzaghi noodgedwongen moest overnemen nadat Antonio Conte eieren voor zijn geld koos na de titel twee seizoenen geleden. Maar Inzaghi trekt meer dan zijn streng en doet Inter toch weer meedoen voor eindwinst op het kampioenenbal en parkeerde zijn ploeg voorlopig in de top 4 in de Serie A welke recht geeft op deelname aan de UEFA Champions League. In de kwartfinale ging het voorbij het -tot dan- swingende Benfica door eerst in Portugal te gaan winnen (0-2) en thuis de Portugezen in bedwang te houden (3-3). In de 1/8e finale kon het die andere Portugese ploeg, FC Porto, uitschakelen net zoals AC Milan dat deed: op de meest zuinige wijze. In San Siro werd het (1-0) en op Estadio do Dragao werd het een scoreloos gelijkspel (0-0). Inter Milaan klopte afgelopen weekend ook een ploeg uit Rome en ging op het veld van AS Roma gaan winnen (0-2).

De highlights: AC Milan - Inter Milan

  • Inter Milaan 6 op 6 tegen AC Milan
  • AC Milan won maar 1 van laatste 6 confrontaties tegen Inter
  • AC Milan won maar 1 van laatste 5 duels

Onze voorspelling: AC Milan - Inter Milan

Inter Milaan lijkt voor ons de favoriet te zijn om door te stoten naar de finale. Het weet hoe het de Rossoneri moet verslaan want het boekte 6 op 6 in zijn laatste 2 duels tegen hen. AC Milan wist dan weer slechts een van de laatste 6 confrontaties te winnen. We merken ook na de spectaculaire drieluik tegen Napoli dat AC Milan last heeft van een vormdip waarbij het slechts 1 van zijn laatste 5 partijen kon winnen. Onze voorspelling AC Milan-Inter Milaan: Inter Milaan Double Chance.
1
Unibet
3.3
AC Milan wint: €50 X 3.3 = 165€
Bonus €50
N
Unibet
3.05
Gelijk €50 X 3.05 = 152.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.48
Inter Milan wint: €50 X 2.48 = 124€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.