Loading...

Voorspelling AC Milan - Juventus

8 oktober 12:00

Voetbal - Serie A

AC Milan AC Milan
-
Juventus Juventus

Onze wedtip

gelijk

Unibet 3.55 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AC Milan - Juventus

AC Milan ging in de Serie A redelijk van start, met alleen een nederlaag tegen koploper Napoli, in de eerste 8 speelronden. In de Champions League ging het afgelopen woensdag echter helemaal fout en er werd met 3-0 verloren van Chelsea. Deze morele opdoffer komt met het oog op dit duel tegen Juventus en de returnwedstrijd van komende week tegen Chelsea erg ongelegen. De regerend landskampioen van Italië staat momenteel na 8 wedstrijden met 17 punten op de 5e plaats en mag als het koplopers Napoli en Atalanta (20 punten) in het zicht wil houden deze wedstrijd niet verliezen.

Juventus begon net als tegenstander redelijk aan het nieuwe seizoen maar morste door 4 keer gelijk te spelen in de eerste 6 speelronden van de Serie A veel kostbare punten. Voeg daaraantoe de nederlaag tegen hekkensluiter Monza (1-0) in de competitie en de twee nederlagen in de Champions League tegen PSG en Benfica en alle ingrediënten om een zwaar seizoen tegemoet te zien zijn aanwezig. De Oude Dame staat inmiddels met 13 punten uit 8 wedstrijden op de 7e plaats op de ranglijst en zal net als tegenstander AC Milan deze wedstrijd moeten winnen om in het spoor van de koplopers te blijven.

De highlights: AC Milan - Juventus

  • AC Milan scoorde in 8 competitiewedstrijden gemiddeld 2 doelpunten per wedstrijd
  • Juventus speelde 4 van de 8 competitiewedstrijden gelijk
  • AC Milan won 5 van de 8 competitiewedstrijden
  • Juventus kreeg in 4 van de 8 competitiewedstrijden geen enkel doelpunt tegen
  • In alle eerdere ontmoetingen werden er gemiddeld 2.8 doelpunten per wedstrijd gescoord

Onze voorspelling: AC Milan - Juventus

De twee Italiaanse grootmachten speelde in totaal 221 keer eerder tegen elkaar. Van deze duels won AC Milan 63 keer, Juventus won 87 keer en het eindigde 71 keer in een gelijkspel. De laatste keer dat de teams het tegen elkaar opnamen was eind januari dit jaar in de competitie en eindigde in een 0-0 gelijkspel. Beide clubs komen dit seizoen moeizaam op gang en morste in de competitie onnodige punten. Wij denken dat beide teams op dit moment vooral niet willen verliezen en gaan voor een gelijkspel.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.