Loading...

Voorspelling AC Milan - SSC Napoli

12 april 15:00

Voetbal - Champions League

AC Milan AC Milan
-
SSC Napoli SSC Napoli

Onze wedtip

Napoli Draw No Bet

Unibet 1.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: AC Milan - SSC Napoli

Met AC Milan-Napoli krijgen we een zeer interessant duel voorgeschoteld in de kwartfinale van de UEFA Champions League. AC Milan wist de Italiaanse voetbalwereld te verbazen door zijn laatste uitwedstrijd in de Serie A te gaan winnen op het veld van Napoli met 0-4. Napoli is dan weer de fiere leider in Italië met 16 punten voorsprong op Lazio Rome. AC Milan wist in de 1/8e finale zich voorbij Tottenham te loodsen nadat het in Milaan won (1-0) en in Londen de Spurs op een scoreloos gelijkspel kon houden (0-0). De troepen van Stefano Pioli gingen er in de vorige editie uit in de groepsfase. In de competitie -waar het momenteel 4e staat- bleef AC Milan afgelopen weekend thuis haperen tegen Empoli (0-0).

Napoli was er de voorgaande twee edities niet bij in de UEFA Champions League en onder coach Luciano Spalletti mag het nu de kwartfinale aanvatten als fiere leider in Italië. In de 1/8e finale was Napoli te sterk voor Eintracht Frankfurt. In Duitsland werd het 0-2 en in Napels 3-0. In de groepsfase domineerde Napoli ook en kon het zijn groep winnen van 15 op 18 waarbij het FC Liverpool achter zich liet. In de competitie kon Napoli afgelopen weekend winnen bij Lecce (1-2). Napoli pakt in zijn laatste 10 uitwedstrijden een fabelachtige 27 op 30.

De highlights: AC Milan - SSC Napoli

  • 9 op 9 voor Napoli op het veld van AC Milan
  • AC Milan kon al 4 keer op rij thuis niet winnen van Napoli
  • Napoli 9 op 12 buitenshuis in de UEFA Champions League

Onze voorspelling: AC Milan - SSC Napoli

AC Milan heeft geen al te beste herinneringen aan thuismatchen tegen Napoli. Het verloor zijn laatste 3 matchen in San Siro telkens tegen Napoli en kon al 4 wedstrijden op rij in eigen huis er niet meer van winnen. Napoli etaleerde in de 1/8e finale dan weer opnieuw zijn klasse buitenshuis door bij Frankfurt met alle gemak te gaan winnen en zo 9 op 12 te boeken in deze UEFA Champions League. Onze voorspelling AC Milan-Napoli: Napoli Draw No Bet
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.