Loading...

Voorspelling ACF Fiorentina - Inter Milan

24 mei 15:00

Voetbal - Coppa Italia

ACF Fiorentina ACF Fiorentina
-
Inter Milan Inter Milan

Onze wedtip

Inter Milan winnaar

Unibet 1.95 Bonus €50
Wedden

De wedtip: ACF Fiorentina - Inter Milan

Het Olympiastadion in Rome wordt het theater van het schouwspel tussen de twee finalisten van de Coppa Italia, Fiorentina en Inter Milaan. Beide ploegen zijn tevens ook Europese finalisten respectievelijk in de UEFA Conference League (Fiorentina vs. West Ham) en in de UEFA Champions League (Inter vs. Manchester City). Fiorentina kon in tegenstelling tot vorig seizoen de halve finales van de Coppa Italia ditmaal wel overleven, dit door Cremonese uit te schakelen (0-2 uit en 1-1 thuis). In de kwartfinale was de nummer 11 uit de Serie A te sterk voor Torino (2-1) en in de 1/16e finale ging Sampdoria eruit (1-0). Fiorentina kan enkel nog op twee manieren een Europees ticket voor volgend seizoen verzilveren: ofwel wint het deze Coppa Italia, ofwel wint het de UEFA Conference League.

Het wordt alleszins geen evidente klus tegen trotse finalist van de UEFA Champions League finale Inter Milaan. De troepen van Simone Inzaghi zijn namelijk de bekerwinnaar van vorig seizoen nadat het Juventus in de finale klopte (2-1). In deze editie wist het in de halve finale zich voorbij datzelfde Juventus te loodsen na een gelijkspel in Turijn (1-1) en een gelijkspel in Milaan (0-0) die dan beslecht werd in de verlengingen (1-0). In de 1/8e finale kon het Atalanta (1-0) kloppen. In de 1/16e finale had het verlengingen nodig tegen Parma uit de serie B (2-1). 

 

De highlights: ACF Fiorentina - Inter Milan

  • Fiorentina kon Inter slechts eenmaal verslaan in laatste 10 ontmoetingen
  • Inter bekerhouder vorig seizoen
  • Fiorentina pas de nummer 11 uit de serie A

Onze voorspelling: ACF Fiorentina - Inter Milan

Inter Milaan verloor afgelopen weekend een belangrijk duel in de serie A met oog op het behalen van een ticket voor de UEFA Champions League. De troepen van Inzaghi hebben wel nog alles in handen in elk opzicht. De Champions League finale, de 4e plek in het klassement en deze finale tegen Fiorentina. Tegen een ploeg van wie het maar eenmaal verloor in de laatste 10 wedstrijden kan dit al een mooie aperitief worden. Onze voorspelling Fiorentina-Inter Milaan: Inter Milaan wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.