Loading...

Voorspelling ACF Fiorentina - FC Twente

18 augustus 15:00

Voetbal - Europa Conference League

ACF Fiorentina ACF Fiorentina
-
FC Twente FC Twente

Onze wedtip

gelijk

Toto 4.3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: ACF Fiorentina - FC Twente

ACF Fiorentina heeft een wisselvallige voorbereiding gehad op het nieuwe seizoen door de eerste twee oefenduels tegen AC Trento (4-1) en Triestina Calcio 1918 (4-0) te winnen maar de laatste twee oefenwedstrijden tegen Galatasaray (1-2) en Betis (3-1) te verliezen. Ondanks deze wisselende resultaten won Fiorentina afgelopen zondag zijn eerste competitiewedstrijd met 3-2 van Cremonese. De club die het vorige seizoen op de 7e plaats eindigde in de Serie A heeft de afgelopen transferperiode een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo werd Federico Chiesa, na een verhuurperiode, definitief verkocht aan Juventus en kwam Luka Jović transfervrij over van Real Madrid.

FC Twente is het seizoen sterk begonnen en lijkt de stijgende lijn van het vorige seizoen door te trekken. De club uit Enschede schakelde in de derde ronde van deze Conference League kwalificatie redelijk gemakkelijk het Servische Cukaricki uit in twee duels (1-3 en 4-1) en won in de eerste twee speelronden van de Eredivisie van NEC (0-1) en Fortuna Sittard (3-0). Een van de uitblinkers de afgelopen weken is Virgil Misidjan. De 29-jarige vleugelspeler gaf in de kwalificatiewedstrijden tegen Cukaricki twee assist en scoorde tegen Fortuna, een van de mooiste doelpunten van zijn carrière, door de bal vanaf de linkerkant met rechts in de rechterkruising te krullen.

De highlights: ACF Fiorentina - FC Twente

  • Fiorentina kreeg in 4 van de 5 laatste wedstrijden minimaal 1 doelpunt tegen
  • FC Twente scoorde in 5 van de 6 laatste wedstrijden minimaal 3 doelpunten
  • Fiorentina mist door blessures: Lorenzo Venuti en Gaetano Castrovilli
  • FC Twente won 5 van laatste 6 wedstrijden met minimaal 2 doelpunten verschil
  • FC Twente mist aanvoerder Wout Brama door een blessure

Onze voorspelling: ACF Fiorentina - FC Twente

De twee clubs speelde in het verleden nog nooit eerder tegen elkaar. Fiorentina had door de nederlagen tegen Galatasaray en Betis een mindere voorbereiding maar wist afgelopen zondag in de openingswedstrijd van de Serie A wel met drie punten te eindigen. FC Twente draaide een uitstekende voorbereiding en seizoenstart maar heeft nog niet tegen echt moeilijke tegenstanders gespeeld. Voor beide teams zal deze wedstrijd interessant zijn om te zien hoe ze ervoor staan. Wij gaan in deze heenwedstrijd voor een gelijkspel.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.