Loading...

Voorspelling Ajax - AZ

6 mei 15:00

Voetbal - Eredivisie

Ajax Ajax
-
AZ AZ

Onze wedtip

AZ Alkmaar Double Chance

Unibet 2.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - AZ

John Heitinga leek bij Ajax opweg naar een uitstekende eerste ambtstermijn als hoofdcoach maar van die conclusie kunnen we inmiddels wel stilaan gaan afstappen. Ajax verloor afgelopen weekend voor de tweede keer op rij van PSV Eindhoven, ditmaal in de bekerfinale na strafschoppen (1-2). Een week eerder werd het maar liefst 3-0 in het nadeel van de Amsterdammers en lijkt het zo met lege handen het seizoen te moeten gaan afsluiten. Het staat momenteel 3e waarbij AZ Alkmaar nadert tot op 2 punten. Uit zijn laatste 5 competitiewedstrijden boekt Ajax 7 op 15. Naast  het verlies bij PSV was er ook het verlies thuis tegen Feyenoord (2-3), het gelijkspel bij GO Ahead Eagles (0-0) en de overwinningen tegen Fortuna Sittard (4-0) en FC Emmen (3-1).

Bij AZ Alkmaar zijn het vrolijkere tijden. Het boekt 9 op 9 uit zijn laatste 3 wedstrijden waarbij het onder andere het Belgische RSC Anderlecht uitschakelde in de kwartfinale van de UEFA Conference League (3-0) en zo een dubbel duel tegen West Ham voor de kiezen krijgt voor een plek in de finale. In de competitie pakken de troepen van Pascal Jansen 7 op 15. Het verloor van FC Twente (2-1), speelde thuis gelijk tegen Heerenveen (1-1), verloor van Sparta Rotterdam (0-1) en won achtereenvolgens van Fortuna Sittard (0-3) en RKC Waalwijk (3-0). Bij winst klimmen de troepen van Jansen over Ajax naar de 3e plaats welke recht geeft op participatie aan de UEFA Europa League.

De highlights: Ajax - AZ

  • Ajax 4 op 12 tegen AZ Alkmaar
  • Ajax 0 op 6 in laatste 2 duels
  • AZ Alkmaar 9 op 9
  • AZ won 2 van vorige 3 verplaatsingen naar Arena

Onze voorspelling: Ajax - AZ

Net nu Ajax in de hoek zit waar de klappen vallen moet het de degens kruisen tegen een team waar het niet graag tegen speelt. Uit de laatste 4 duels puurde Ajax amper 4 punten tegen AZ Alkmaar. AZ wist bovendien 2 van zijn vorige 3 verplaatsingen naar Ajax Amsterdam winnend af te sluiten. Onze voorspelling Ajax Amsterdam-AZ Alkmaar: AZ Alkmaar Double Chance.
1
Unibet
1.63
Ajax wint: €50 X 1.63 = 81.5€
Bonus €50
N
Unibet
4.3
Gelijk €50 X 4.3 = 215€
Bonus €50
2
Unibet
4.8
AZ wint: €50 X 4.8 = 240€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.