Loading...

Voorspelling Ajax - FC Emmen

16 april 14:00

Voetbal - Eredivisie

Ajax Ajax
-
FC Emmen FC Emmen

Onze wedtip

Ajax -2.5 Asian Handicap

Unibet 2.02 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - FC Emmen

Ajax Amsterdam lijkt zich min of meer herpakt te hebben na de zware opdoffer in eigen huis tegen Feyenoord (2-3) waardoor de titelstrijd in een defitnieve plooi viel. De troepen van Johnny Heitinga gingen na die nederlaag nog gelijk gaan spelen bij GO Ahead Eagles (0-0) maar wisten wel in de halve finale van de beker Feyenoord te kloppen (1-2) en kon thuis Fortuna Sittard vlot opzij zetten (4-0). Bovendien meldde het Amsterdamse bestuur deze week dat Johnny Heitinga in pole position ligt om ook volgend seizoen hoofdcoach te blijven wat voor rust en duidelijkheid in de groep moet zorgen. Inclusief de 3 bovenvermelde competitiewedstrijden boekt Ajax in totaal 12 op 15 in de Eredivisie nadat het ook won tegen NEC Nijmegen (1-0) en Heerenveen (2-4).

Met FC Emmen komt de promovendus op bezoek die zich momenteel maar net staande weet te houden in de Eredivisie met 1 punt boven de degradatiezone. Excelsior volgt op slechts 1 punt, met FC Groningen is er wel al een buffer van 8 punten. De troepen van Dick Lukkien boeken 7 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden waarbij het verloor van FC Volendam (3-1), won van Excelsior (2-0), verloor van Sparta Rotterdam (0-2), won bij Cambuur (1-2) en thuis gelijkspeelde tegen NEC Nijmegen (0-0).

De highlights: Ajax - FC Emmen

  • FC Emmen won nog nooit tegen Ajax
  • FC Emmen 1 op 24 tegen Ajax
  • 6 van de 7 overwinningen van Ajax tegen FC Emmen was met minstens 3 doelpunten verschil

Onze voorspelling: Ajax - FC Emmen

De hoofdprijs lijkt te zijn gaan vliegen met Feyenoord dat al 8 punten voorsprong heeft op Ajax, al weet je natuurlijk nooit… Johnny Heitinga lijkt wel iemand die zijn troepen mentaal op punt krijgt om toch klaar te staan om voluit te gaan. FC Emmen won nog nooit tegen Ajax en boekt 1 op 24 tijdens de 8 confrontaties tegen de Amsterdammers. Dat ene puntje boekte het wel in de heenwedstrijd van dit seizoen toen Ajax nog actief was onder de miscaste trainer Alfred Schreuder. Onze voorspelling Ajax-FC Emmen: Ajax Asian Handicap -2.5. Een overwinning met minstens 3 doelpunten verschil levert hierbij een winnende bet op.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.