Loading...

Voorspelling Ajax - Feyenoord

20 maart 9:30

Voetbal - Eredivisie

Ajax Ajax
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

Ajax winnaar

Unibet 1.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - Feyenoord

Geen al te prettige tijden bij Ajax Amsterdam. De uitschakeling in de UEFA Champions League door Benfica (2-2 & 0-1) heeft er stevig ingehakt bij Erik Ten Hag en zijn troepen. Toch moeten de Amsterdammers direct weer bij de pinken zijn want in de Eredivisie is de voorsprong op nummer twee PSV Eindhoven inmiddels geslonken tot 2 punten. Van zijn laatste 5 thuisduels kon Ajax er vier winnen, dit tegen RKC Waalwijk (3-2), FC Twente (5-0), Heracles (3-0) en Fortuna Sittard (5-0). Het moest tegen AZ Alkmaar zijn enige nederlaag op eigen grond tot dusver toestaan dit seizoen (1-2). Het is reeds 17 jaar geleden dat Feyenoord op het veld van Ajax Amsterdam kwam winnen, in 2005 werd het toen 1-2.

Hoewel het moraal bij Feyenoord iets vrolijker zal liggen nadat het wel zijn Europese missie heeft volbracht na een simpele uitschakeling van Partizan (2-5 & 3-1) in de UEFA Conference League zal het toch met knikkende knieën afreizen naar Amsterdam. De laatste 5 duels tegen Ajax moest het telkens het onderspit delven. Het kreeg daarin ook in totaal 13 doelpunten tegen en kon er zelf geen enkele scoren.

De highlights: Ajax - Feyenoord

  • Feyenoord verloor laatste 5 duels tegen Ajax.
  • Feyenoord kan 3 jaren niet meer scoren tegen Amsterdammers.
  • Ajax moet Europese kater doorspoelen.

Onze voorspelling: Ajax - Feyenoord

Erik Ten Hag die steeds nadrukkelijker gekoppeld wordt aan een avontuur bij Manchester United zal ongetwijfeld Amsterdam willen verlaten met een nieuwe titel. In dat opzicht wordt dit uiteraard een zeer belangrijk duel. Bij eventueel puntenverlies kan het PSV op de eerste plek zien komen…
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.