Loading...

Voorspelling Ajax - Feyenoord

19 maart 9:30

Voetbal - Eredivisie

Ajax Ajax
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

Ajax winnaar

Circus 1.76 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Ajax - Feyenoord

In de Eredivisie staat de absolute topper tussen Ajax en Feyenoord op het programma en het duel zal het gewicht dragen van weleer nu er om de 1e plek gespeeld zal worden, als even doen alsof er geen verbod is op uitfans tijdens duels tussen deze twee ploegen. Sinds John Heitinga aan het roer staat bij Ajax loopt de ploeg als een trein door de competitie. Het won elke gespeelde wedstrijd en boekt zo 27 op 27. Excelsior (1-4), Cambuur (0-5), RKC Waalwijk (3-1), Sparta Rotterdam (4-0), Vitesse Arnhem (1-2), NEC Nijmegen (1-0) en Heerenveen (2-4)... Ze gingen allemaal voor de bijl. Bij Feyenoord zien we tevens een weergaloze vorm bij de troepen van Arne Slot. Het boekt uit zijn laatste 5 wedstrijden 15 op 15 waarbij het Heerenveen (1-2), AZ Alkmaar (2-1), Fortuna Sittard (2-4), Groningen (1-0) en FC Volendam (2-1) klopte. Het verloor nog maar 1 wedstrijd dit seizoen, dit op speeldag 7 uit bij PSV (4-3). De Rotterdammers wisten zich bovendien afgelopen donderdag te kwalificeren voor de kwartfinale van de UEFA Europa League nadat het eventjes Shakhtar Donetsk opzij zette met 7-1.

De highlights: Ajax - Feyenoord

  • Ajax 21 op 21 onder Heitinga
  • Ajax op jacht naar 5e titel op rij
  • Ajax beste ploeg in Nederland onder Heitinga

Onze voorspelling: Ajax - Feyenoord

Sinds Heitinga aan het roer staat bij Ajax is het de beste ploeg van de laatste 10 speeldagen, dit terwijl hij nog maar 7 speeldagen aan het roer staat… De boodschap dat de ploeg het enkel beter kan doen dan Feyenoord door alles te winnen is duidelijk overgekomen. Wij mikken erop dat hij 24 op 24 zal boeken. Onze voorspelling Ajax-Feyenoord: Ajax wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.