Loading...

Voorspelling Ajax - Fortuna Sittard

9 april 10:45

Voetbal - Eredivisie

Ajax Ajax
-
Fortuna Sittard Fortuna Sittard

Onze wedtip

Fortuna Sittard Asian Handicap +2.75

Unibet 1.65 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - Fortuna Sittard

Ajax Amsterdam kon de nederlaag in de sleutelmatch voor de titel in eigen huis tegen Feyenoord (2-3) een (klein beetje) doorspoelen door afgelopen week op het veld van Feyenoord (1-2) te gaan winnen en zich te plaatsten voor een tweede opeenvolgende bekerfinale. De troepen van Johnny Heitinga konden uit hun laatste 5 wedstrijden in de competitie 10 op 15 boeken. Het won achtereenvolgend van Vitesse Arnhem (1-2), NEC Nijmegen (1-0) en Heerenveen (2-4). Nadien verloor het van Feyenoord (2-3) en speelde het gelijk bij GO Ahead Eagles (0-0). Door die 2 op 6 lijkt het zijn titelkansen te hebben verspeeld en heeft het nu reeds 8 punten achterstand op Feyenoord, al wordt het afwachten hoe Feyenoord zal omgaan met de kleine mokerslag dat het kreeg in de beker…

Met Fortuna Sittard komt de nummer 11 uit de stand op bezoek. De troepen van Julio Velazquez doen het zeer degelijk dit seizoen en lijken in tegenstelling tot de voorgaande nu reeds vrij te zijn van degradatiezorgen. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt Fortuna Sittard 6 op 15. Het verloor thuis van Feyenoord (2-4), won van FC Utrecht (1-2), verloor van FC Twente (0-3) en FC Volendam (2-1) om nadien te winnen van FC Groningen (3-1).

De highlights: Ajax - Fortuna Sittard

  • Sittard 8e beste uitploeg in Eredivisie
  • Ajax pas 6e beste thuisploeg in Eredivisie
  • Ajax liet al driemaal punten liggen thuis tegen bodemploegen

Onze voorspelling: Ajax - Fortuna Sittard

Fortuna Sittard die punten pakt in Amsterdam… het is niet meteen het scenario dat we insinueren maar we zien wel waarde in het nemen van een Asian Handicap weddenschap op de bezoekers. Sittard is de 8e beste uitploeg in de Eredivisie en we zagen Ajax toch al punten verliezen in eigen huis tegen FC Volendam, Vitesse en GO Ahead Eagles, mede hierdoor is het pas de 6e beste thuisploeg in de Eredivisie dit seizoen. Onze voorspelling Ajax-Fortuna Sittard: Fortuna Sittard +2.75 Asian Handicap. Bij een verlies van 3 doelpunten krijgen we alsnog de helft van onze inzet terug. Bij een verlies van maximaal twee doelpunten winnen we altijd deze weddenschap.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.