Loading...

Voorspelling Ajax - Glasgow Rangers

7 september 12:45

Voetbal - Champions League

Ajax Ajax
-
Glasgow Rangers Glasgow Rangers

Onze wedtip

Ajax winnaar

Toto 1.48 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - Glasgow Rangers

Na een teleurstellende uitschakeling in de achtste finale slechts 1 seizoen geleden mag Ajax zich weer gaan opmaken voor haar terugkeer tot de Champions League. In de eerste speelronde van dit nieuwe seizoen mogen de Amsterdammers in eigen huis Rangers FC gaan ontvangen. Binnen de Eredivisie heeft Ajax gedurende de start van het seizoen alweer aangetoond dat het over een sterke aanval beschikt, waarbij het al meerdere ruime overwinningen heeft geboekt. De recente 4-0 overwinning op SC Cambuur het weekend voor deze ontmoeting liet nogmaals zien dat Ajax ondanks de grote veranderingen in haar selectie met het verkopen van meerdere sterspelers nog altijd in staat is om sterk spel te leveren aan beide zijde van het veld.

Voor Rangers FC verliep de start van haar Schotse Premiership seizoen ook op rolletjes, totdat het afgelopen weekend op Celtic stuitte en een 4-0 nederlaag om de oren kreeg. Waar Rangers FC tot dusverre binnen Schotland regelmatig sterke aanvallende wedstrijden speelde kent het tegen de sterkere ploegen, zoals het ook in de Champions League voorrondes liet zien, toch nog wat meer moeite. Zowel tegen Royal Union Saint-Gilloise als PSV Eindhoven moesten de Rangers het van de tweede ontmoeting hebben om overwinningen te bewerkstelligen. Waar de Rangers dan ook over een solide aanval bezitten valt er zo nu en dan voor de tegenstanders aan de verdedigende kant winst te halen, zoals Celtic liet zien dit afgelopen weekend. 

De highlights: Ajax - Glasgow Rangers

  • Ajax heeft haar laatste 5 wedstrijden gewonnen.
  • Ajax heeft 16 keer gescoord in haar laatste 5 wedstrijden.
  • Rangers FC hebben met name moeite wanneer het verdedigend onder grote druk wordt gezet.
  • Ajax heeft in haar laatste 3 wedstrijden geen tegendoelpunten geïncasseerd.
  • Rangers FC hebben 10 keer gescoord in haar laatste 5 wedstrijden.

Onze voorspelling: Ajax - Glasgow Rangers

Wanneer we kijken naar de recente prestaties van beide teams ogen Ajax en Rangers FC aan elkaar gewaagd te zijn. Beide teams weten binnen eigen competitie regelmatig ruime overwinningen binnen te slepen en bezitten over een sterke aanval. Echter, valt er bij Rangers FC een trend te zien dat wanneer het tegen sterkere aanvallende teams speelt het aan de verdedigende kant in elkaar kan storten en overwinningen een stuk lastiger worden. Het zal voor de ploeg dan ook lastig worden om, slechts 4 dagen na een zware wedstrijden tegen Celtic, in Amsterdam de aanval van Ajax te stoppen. Wij verwachten daarom dat Ajax wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.