Loading...

Voorspelling Ajax - Go Ahead Eagles

1 oktober 14:00

Voetbal - Eredivisie

Ajax Ajax
-
Go Ahead Eagles Go Ahead Eagles

Onze wedtip

bettingtips.over3.5

Unibet 1.51 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - Go Ahead Eagles

AFC Ajax begon dit nieuwe seizoen uitstekend met een reeks van 7 overwinningen op rij maar kreeg in de week voor de interlandonderbreking 2 nederlagen te verwerken. Trainer Alfred Schreuder zal hopen dat een aantal spelers hierdoor met nieuwe energie terugkeren naar Amsterdam want er wachten in de Champions League twee belangrijke duels met Napoli de komende weken. Ook is het afwachten wat de trainer met het “spitsenprobleem” gaat doen. Brian Brobbey scoorde voor Jong Oranje twee keer tegen België en werd na het afhaken van Memphis Depay overgeheveld naar het echte Oranje. Mohammed Kudus ging afgelopen week, als middenvelder, met de nationale ploeg van Ghana met 3-0 onderuit tegen Brazilië.

Go Ahead Eagles kende een erg slechte start van het seizoen door in de eerste 5 wedstrijden te verliezen maar won de laatste 2 wedstrijden tegen FC Volendam (2-3) en FC Emmen (2-0) wel weer. De vorig seizoen als 13e geëindigde ploeg staat met de 6 behaalde punten momenteel weer op de 13e plaats en heeft slechts 3 punten achterstand op de top 10. Trainer René Hake moet het in deze wedstrijd stellen zonder centrale verdediger José Fontán. De 22-jarige Spanjaard die dit seizoen van Celta Vigo gehuurd wordt staat aan de kant met een blessure.

De highlights: Ajax - Go Ahead Eagles

  • Go Ahead Eagles verloor 5 van de 7 competitiewedstrijden
  • Ajax won 6 van de 7 competitiewedstrijden
  • Go Ahead Eagles won nog nooit een uitwedstrijd van Ajax
  • Ajax scoorde in 8 van de 10 laatste wedstrijden minimaal 2 doelpunten
  • In alle eerdere ontmoetingen werden er gemiddeld 3.7 doelpunten per wedstrijd gescoord

Onze voorspelling: Ajax - Go Ahead Eagles

De twee clubs speelde in de Eredivisie 64 keer eerder tegen elkaar. Van deze ontmoetingen won Ajax 52 keer, Go Ahead Eagles won 8 keer en het eindigde 4 keer in een gelijkspel. De laatste keer dat de twee clubs tegenover elkaar stonden was eind februari dit jaar in de competitie en eindigde in een 2-1 overwinning voor Go Ahead Eagles. Wij denken dat Ajax zich ditmaal niet laat verassen en gaat winnen. Wij gaan voor meer dan 3.5 doelpunten.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.