Loading...

Voorspelling Ajax - Go Ahead Eagles

4 april 15:00

Voetbal - Eredivisie

Ajax Ajax
-
Go Ahead Eagles Go Ahead Eagles

Onze wedtip

GO Ahead Eagles Double Chance

Toto 2.79 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - Go Ahead Eagles

Op speeldag 28 mag Ajax Amsterdam zich opmaken om thuis GO Ahead Eagles te ontvangen. De troepen van John van’t Schip staan momenteel op de 5e plaats en staat momenteel 6 punten achter op de nummer 4 AZ Alkmaar. Indien het een rechtstreeks ticket wilt richting de UEFA Europa League Kwalificaties dan moet het 4e eindigen. De nummers 5 t.e.m. 8 spelen Play Offs voor een ticket voor de UEFA Conference League. Winnen is dus de enige missie voor Ajax. Het boekt 8 op 15 uit zijn vorige 5 wedstrijden waarbij het verloor van AZ Alkmaar (2-0), won van FC Utrecht (2-0), gelijkspeelde thuis tegen Fortuna Sittard (2-2), gelijkspeelde bij Sparta Rotterdam (2-2) en won bij PEC Zwolle (1-3).

GO Ahead Eagles speelt een uitstekend seizoen en staat momenteel op de 7e plek. De troepen van René Hake kunnen mits een zege hun plek in de top 8 nog iets meer verstevigen. NEC Nijmegen staat 3 punten voor hen, terwijl Sparta Rotterdam volgt op 3 punten. Op plaats 9 vinden we FC Utrecht dat inmiddels 4 punten achterstaat. GO Ahead Eagles boekt 6 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het verloor van FC Twente (3-0), won van RKC Waalwijk (1-0), verloor van PSV Eindhoven (0-1), won van Heracles (2-0) en won van Excelsior (3-0).

De highlights: Ajax - Go Ahead Eagles

  • Ajax won maar 1 van laatste 5 confrontaties met GO Ahead Eagles
  • Ajax liet in 3 van vorige 5 thuiswedstrijden punten liggen
  • GO Ahead Eagles ging vorige twee keer met een punt huiswaarts uit Johan Cruijff Arena
  • Ajax meeste tegendoelpunten van top 9

Onze voorspelling: Ajax - Go Ahead Eagles

Er liggen mogelijkheden voor GO Ahead Eagles om voor de 3e keer op rij met een punt uit Amsterdam terug te keren. Ajax liet namelijk in 3 van de vorige 5 thuiswedstrijden punten liggen, dit tegen Fortuna Sittard, NEC Nijmegen en PSV Eindhoven. Bovendien krijgt Ajax van de top 9 de meeste doelpunten tegen. Onze voorspelling Ajax-GO Ahead Eagles: GO Ahead Eagles Double Chance.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.