Loading...

Voorspelling Ajax - Liverpool

26 oktober 15:00

Voetbal - Champions League

Ajax Ajax
-
Liverpool Liverpool

Onze wedtip

Liverpool winnaar

Unibet 1.85 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - Liverpool

Op speeldag 5 in de groepsfase van de UEFA Champions League staat in groep A de affiche tussen Ajax en Liverpool op het programma. Voor Ajax Amsterdam is er een klein mirakel nodig wil het nog aanspraak maken op de volgende ronde. Het moet zelf winnen van Liverpool en die zege moet ruimer zijn dan de nederlaag die het zelf leed op Anfield Road (2-1). Dan moet het ook nog eens hopen dat de Engelsen op de laatste speeldag op eigen bodem verliezen van Napoli. Liverpool telt 9 punten en staat op de tweede plek. Met een punten zijn de troepen van Jürgen Klopp zeker van de volgende ronde. Het maakt ook nog kans op groepswinst, maar dan moet het hopen dat Napoli niet wint tegen de Rangers en de Italianen kloppen op de volgende speeldag op Anfield Road.

De highlights: Ajax - Liverpool

  • Ajax verloor vorige 3 duels tegen Liverpool.
  • Ajax 0 op 9 in UEFA Champions League.
  • Ajax meeste tegendoelpunten uit hele UEFA Champions League.

Onze voorspelling: Ajax - Liverpool

Ajax houdt geen al te prettige herinneringen over aan de duels met Liverpool. De laatste 3 duels gingen telkens verloren. Met 0 op 9 lijkt bovendien het zelfvertrouwen op het kampioenenbal dan ook even zoek. Liverpool leek op weg naar een revival na de 9 op 9 in de UEFA Champions League en de 6 op 6 in eigen land met onder andere een gewonnen wedstrijd tegen Manchester City. De nederlaag tegen Nottingham zal echter niet goed verteerd zijn. Zullen de Engelsen gebeten zijn dit recht te zetten met een klinkende zege in Amsterdam?
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.