Loading...

Voorspelling Ajax - NEC

5 maart 10:45

Voetbal - Eredivisie

Ajax Ajax
-
NEC NEC

Onze wedtip

Ajax -1.5 Asian Handicap

Unibet 1.63 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - NEC

Het herboren Ajax onder Johnny Heitinga mag op de 24ste speeldag in eigen huis NEC Nijmegen ontvangen op de 24e speeldag van de Eredivisie. Op het falen in de UEFA Europa League na, is Ajax als een dondertrein door de competitie aan het razen sinds Heitinga overnam die het maximum aan punten haalt. Ook in de KBVB Beker wist het zich te kwalificeren voor de halve finales. Zo lijken de Amsterdammers net op tijd te pieken om een titelstrijd aan te gaan met rivaal Feyenoord. Ajax boekt in zijn laatste 5 wedstrijden 15 op 15 waarbij Excelsior (1-4), Cambuur (0-5), RKC Waalwijk (3-1), Sparta Rotterdam (4-0) en Vitesse (1-2) werden opzij gezet. NEC Nijmegen beleeft een zeer degelijk seizoen al lijkt strijden voor de top 7 een moeilijke klus te gaan worden. Het telt op dit moment 7 punten achterstand op nummer 7 FC Utrecht. Uit de laatste 5 wedstrijden boeken de troepen van Rogier Meijer 8 op 15. Het speelde thuis gelijk tegen Sparta Rotterdam (1-1), verloor bij GO Ahead Eagles (1-0), opnieuw thuis gelijk tegen Cambuur (0-0), gevolgd door zeges bij Excelsior (0-3) en thuis tegen FC Volendam (3-0).

De highlights: Ajax - NEC

  • Ajax 15 op 15
  • Ajax scoort 18 treffers op 5 wedstrijden
  • 4 van laatste 5 wedstrijden won Ajax met minstens 2 doelpunten verschil

Onze voorspelling: Ajax - NEC

Er was afgesproken tussen het bestuur en Heitinga dat hij alleszins het seizoen mag uitdoen als hoofdtrainer. Er zou wel eens een kans inzitten dat Ajax hem aantstelt als hoofdcoach voor volgend seizoen als de resultaten van de laatste weken aanblijven. Het haalt 15 op 15 en een positief doelpuntensaldo van +15. 4 van de 5 wedstrijden dat het won, was dat telkens met minstens twee doelpunten verschil. Onze voorspelling Ajax-NEC Nijmegen: Ajax -1.5 Asian Handicap.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.