Loading...

Voorspelling Ajax - PSV

6 november 10:45

Voetbal - Eredivisie

Ajax Ajax
-
PSV PSV

Onze wedtip

PSV Eindhoven Double Chance.

Unibet 2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - PSV

In Nederland staat de absolute topper tussen Ajax Amsterdam en PSV Eindhoven op het programma aanstaande zondag in de Johan Cruijff ArenA. De troepen van Alfred Schreuder hebben er gezien de omstandigheden toch terug wat rust in de keet kunnen brengen door afgelopen weekend de groepsfase van de UEFA Champions League toch met enige glans af te sluiten op het veld van de Rangers (0-3). Tijd om te CL campagne zo snel mogelijk te vergeten en de focus te leggen op een 5e landstitel op rij. In dat opzicht is dit duel tegen het PSV Eindhoven van Ruud Van Nistelrooij een zeer belangrijk duel want zij volgen op amper 1 punt in het klassement. PSV rondde deze week een goede groepscampagne af in de UEFA Europa League nadat het bij Bodo/Glimt ging gaan winnen (1-2).

Ajax boekt uit zijn laatste 3 wedstrijden in de Eredivisie een 9 op 9 nadat het won tegen FC Volendam (2-4), Excelsior (7-1) en RKC Waalwijk (1-4). PSV Eindhoven boekte uit zijn laatste 3 wedstrijden 6 op 9 nadat het won van FC Utrecht, verloor bij FC Groningen (4-2) en op de vorige speeldag won van NEC Nijmegen (3-0).

De highlights: Ajax - PSV

  • PSV won laatste 2 duels tegen Ajax.
  • PSV won 2 van laatste 3 verplaatsingen naar Ajax.
  • Ajax won slechts 2 van laatste 5 thuisduels.

Onze voorspelling: Ajax - PSV

De papieren liggen redelijk goed voor de Eindhovenaren om toe te slaan in Amsterdam. PSV heeft niet enkel vertrouwen op zak door de 6 op 6 in Europa door onder meer Arsenal (2-0) te kloppen, het kan ook terugblikken op de laatste 2 confrontaties met Ajax die telkens winnend werden afgesloten. Ajax kon slechts 2 van zijn laatste thuisduels winnen. Degene die wat moeilijker zijn op papier zoals tegen Liverpool en Napoli gingen telkens verloren terwijl het ook tegen GO Ahead Eagles punten liet liggen in eigen huis.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.