Loading...

Voorspelling Ajax - PSV

30 april 12:00

Voetbal - KNVB Beker

Ajax Ajax
-
PSV PSV

Onze wedtip

PSV winnaar

Unibet 3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - PSV

We krijgen een heruitgave van de bekerfinale van vorig seizoen, toen PSV hem uiteindelijk kon winnen (2-1). Ajax en John Heitinga mogen in de Kuip een herkansing wagen tegen PSV Eindhoven van wie het een serieuze dreun kreeg in de competitie vorig weekend. Het ging gaan verliezen bij Van Nistelrooy’s troepen (3-0) waardoor het zijn 2e plek moest afstaan welke recht geeft op participatie aan de UEFA Champions League. Het is de tweede dreun op korte tijd voor de Amsterdammers want recentelijk verloor het ook de sleutelwedstrijd voor de titel op eigen bodem van Feyenoord (2-3). Samen met de vroege uitschakeling in de UEFA Europa League door Union Berlin lijkt John Heitinga zijn kandidatuur voor het trainerschap volgend seizoen toch wat op de helling te komen… In de halve finale toonde het zich te sterk voor Feyenoord (1-2). In de kwartfinale ging het gaan winnen bij De Graafschap (0-3). 


Ruud van Nistelrooy kan bij winst zeggen dat hij in zijn eerste seizoen als hoofdcoach Ajax 4 keer op rij kon kloppen. Reeds in de Supercup-finale in juli kon PSV winnen van Ajax (3-5) gevolgd door de twee competitiewedstrijden (1-2) & (3-1). In de halve finale was PSV Eindhoven te sterk voor revelatie Spakenburg (1-2) en in de kwartfinale ging het vlot voorbij ADO Den Haag. PSV Eindhoven volgt zichzelf op als het deze bekerfinale wint en kan de trofee dan voor de 11e keer in de kast gaan steken.

De highlights: Ajax - PSV

  • PSV 12 op 12 tegen Ajax
  • PSV onder Van Nistelrooy meest scorende ploeg in Nederland
  • PSV 12 wedstrijden op rij ongeslagen

Onze voorspelling: Ajax - PSV

De nipte uitschakeling in de UEFA Europa League voor de halve finale is een kleine smet maar toch kan men zeggen dat Van Nistelrooy’s eerste seizoen als trainer bij PSV een succes is. Het lijkt op weg naar die belangrijke 2e plek in het klassement en is ook de meest scorende ploeg in Nederland. PSV weet hoe het Ajax over de knie moet leggen want het won de laatste 4 confrontaties. Onze voorspelling Ajax-PSV Eindhoven: PSV Eindhoven wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.