Loading...

Voorspelling Ajax - SL Benfica

15 maart 16:00

Voetbal - Champions League

Ajax Ajax
-
SL Benfica SL Benfica

Onze wedtip

Ajax winnaar

Unibet 1.36 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Ajax - SL Benfica

Ajax mag Benfica in de Johan Cruijff Arena verwelkomen voor de terugmatch van de achtste finale van de UEFA Champions League. De heenwedstrijd in Lissabon eindigde op een 2-2 gelijkspel na een bewogen wedstrijd. Ook meteen het eerste puntenverlies dat te noteren viel bij de Amsterdammers tijdens deze editie van het Kampioenenbal. Alle voorafgaande groepswedstrijden wist het te winnen en kon ,zo een 18 op 18 te boeken in zijn groep met Borussia Dortmund, Besiktas en het Portugese Sporting.Thuis werd het tegen Dortmund 4-0, tegen Besiktas 2-0 en tegen Sporting 4-2. In totaal is Ajax reeds 7 Europese wedstrijden op rij ongeslagen thuis en moeten we al terug keren naar twee Europese campagnes geleden toen Ajax in de Champions League voor het laatst Europees verloor op eigen grond. Dat was toen in de groepsfase van de Champions League tegen het Italiaanse Atalanta (0-1).

Benfica dat voor het eerst sinds 2017 opnieuw een groepsfase overleeft in de Champions League verloor in totaal twee van zijn groepswedstrijden, dit telkens tegen Bayern München (0-4 thuis & 5-2 uit). Het kon nog geen enkele uitwedstrijd winnen tijdens deze campagne en scoorde zelfs op de wedstrijd bij Bayern na nog geen enkel doelpunt buitenshuis. In de overige twee uitwedstrijden werd het een 0-0 gelijkspel bij zowel Dynamo Kiev als bij FC Barcelona. In de kwalificatiecampagne werd het ook uit bij PSV Eindhoven een 0-0 gelijkspel.

De highlights: Ajax - SL Benfica

  • Benfica won nog geen enkele uitmatch.
  • Benfica scoorde slechts tweemaal uit.
  • Ajax al 7 wedstrijden thuis ongeslagen Europees.

Onze voorspelling: Ajax - SL Benfica

Ajax start deze wedstrijd met iets meer vertrouwen op zak nadat het in de eigen competitie uit bij Cambuur (2-3) wist te gaan winnen terwijl Benfica thuis tegen laagvlieger Vizela op een 1-1 gelijkspel bleef hangen. Wij gaan voor een nipte overwinning van Ajax.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.